You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλή Αρχή www.bourdela.tv !!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 658
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
χαιρετω το μεγιστο μπουρδελοχειριστη της ελληνικης!!!
Χαιρε αμιγο! [tr][td]
Ἀκόμη δὲν εὖρον χρόνον διὰ τὴν περιγραφὴν τῶν ἐχθὲς διαδραματισθέντων ... κατηντήσαμεν νὰ ἐργαζόμεθα καὶ Κυριακὰς προκειμένου νὰ ἐπιβιώσωμεν.
η καταστασις ελπιζω να παραμεινει ρευστη.... δε θα αντεξω να μην εχουμε εστω μια παραιτηση δεκτη...
Ἀκόμη δὲν εὖρον χρόνον διὰ τὴν περιγραφὴν τῶν ἐχθὲς διαδραματισθέντων ... κατηντήσαμεν νὰ ἐργαζόμεθα καὶ Κυριακὰς προκειμένου νὰ ἐπιβιώσωμεν.
makoulakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλη αρχη στο νεο σαιτ και καλη συνεχεια απο το προηγουμενο .
Πρέπει να έχει κανα δυο μέρες αν δεν κάνω λάθοςΡε μαγκες λυστε μου μια απορια
Απο ποτε ξαναξεκινησε το σαιτ μετα το κλεισιμο?
Εγω χθες το βραδυ κατα τις 3 το ανακαλυψα
σερβιρνι και κοτο με ψομακι ορεο τιροσαλατα ορεο και πρασινι ορεο σα δροσερο ολοθουρι καλιβιοτικοΕχτες το μεσημερι ξαναανοιξε!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ναι ρε βοθρουλη οταν γινονται εγκαινια ολο και το κατιτις θα επρεπε να προσφερουν στα μελη!!Μια πεσκανδριτσα σκορδαλια,κοτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,τυροσαλατα,ρωσικη,σερβιρνι και κοτο με ψομακι ορεο τιροσαλατα ορεο και πρασινι ορεο σα δροσερο ολοθουρι καλιβιοτικο
ενα φονταν..ετσι κατι για το καλωσορισμα ρε γαμωτο
πεσκαντριτσα ιν οστειχθι πτοματοφαγο ,εγο προτιμο βατο σκοδαλιαΝαι ρε βοθρουλη οταν γινονται εγκαινια ολο και το κατιτις θα επρεπε να προσφερουν στα μελη!!Μια πεσκανδριτσα σκορδαλια,κοτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,τυροσαλατα,ρωσικη,
ενα φονταν..ετσι κατι για το καλωσορισμα ρε γαμωτο
Είμαστε πάλι όλοι εδώ!
Εμπρός παιδιά μου να σηκωθούμε και άλλο ψηλότερα!!!
Πρόταση, να ανοίξουμε Donate , και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για την οικονομική στήριξη του αγαπημένουμας Site, που μπήκε νομίζω άδικα σε περιπέτεια.
Πρόταση, να ανοίξουμε Donate , και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για την οικονομική στήριξη του αγαπημένουμας Site, που μπήκε νομίζω άδικα σε περιπέτεια.
ντονατ χορισ τριπα εμανα δε μαρεσουνε εμενα μαρεσουνε μμε τσοκολαταΕίμαστε πάλι όλοι εδώ!
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φυλε βωθρε ακου τη επαθα λυπων…
4ρα εχο τακουνια αλαξα κιρθα χιμουνιατικα να ξεχιμουνιασο αλα φτει που ημε βοριο οχι νοτιο καθολικι κε εμηνα κτελωνισ ακτελωνιστοσ…
4ρα εχο τακουνια αλαξα κιρθα χιμουνιατικα να ξεχιμουνιασο αλα φτει που ημε βοριο οχι νοτιο καθολικι κε εμηνα κτελωνισ ακτελωνιστοσ…
AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 117
- Like
- 2.067
- Πόντοι
- 8.360
Welcum back!!! Ελπιζω χωρις παρόμοια προβλήματα!
ντονατ χορισ τριπα εμανα δε μαρεσουνε εμενα μαρεσουνε μμε τσοκολατα
Βοθράκογιασένακαιμετρύπακαιμετσουκουλατακαιμεολιγο σκατώ για σαντιγυ!!!
Επισκέπτης
φυλε βωθρε ακου τη επαθα λυπων…
βοθρε αυτος σαγαπαει.Εσυ τον αγαπας τον ρουφιανο?
εγο τουσ αγαπο ολουσ .πιοσ ιμε γο για να κρινο τουσ αλουσ ο Σολοφοντασβοθρε αυτος σαγαπαει.Εσυ τον αγαπας τον ρουφιανο?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Επιτέλους ο καλικάντζαρος ξαναβρήκε την Ιθάκη του!!!!!!!!!! Βεντούζαααααααααααααααααααα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 932
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K