Νέα

Κάλεσμα σε φοιτητές: Μαζέψτε ελιές με εργόσημο και ημερομίσθιο πάνω από 60 ευρώ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 836
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Μηνύματα
821
Κριτικές
1
Like
2.226
Πόντοι
446
Ωραίο ανεκδοτο είπε ο χασικλής, η νεολαία ειδικά οι κάτω των 30 θέλουν να ξύνουν τα αρχίδια τους και να τους στέλνουν τη πληρωμή στο σπίτι.
 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.964
Κριτικές
5
Like
8.072
Πόντοι
2.306
aousvits-nazi.jpg



Βάλτε τα πουτανόπαιδά σας να το μαζέψουν, και μετά βάλτε το οικογενειακώς στον πάτο σας (45ε τα 4λτ, ψόφο γαμοπαραγωγοί).
Θα πέσει η τιμή τύπε.
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.336
Κριτικές
18
Like
20.215
Πόντοι
4.546
Υπάρχει μία ακόμη εναλλακτική. Τύπος προφέσορας θα βάλει στέγη για τους φοιτητές, με τον όρο να έρθουν μαζί με τις γκομενο - φοιτήτριες, να τους φιλοξενήσει. Θα κάνουν όλοι μαζί ΤΖΑΜΠΑ διακοπές!
Όσο οι τύποι φοιτητές θα είναι στο χωράφι την ημέρα, μαζεύοντας τις ελιές, τύπος προφέσορας θα πάει βόλτα τις κορασίδες με το κάμπριο, σε διακριτικά ερ μπι εν μπι, θα πάνε για σόπιν θέραπι, εστιατόρια, κ.λ.π, ώστε να μην βαρεθούν, περιμένοντας τους επιβήτορες φοτοιτήες να τις πηδήξουν το βράδυ.
Κερδίζουν όλοι.
 

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Μηνύματα
230
Like
336
Πόντοι
21
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε φοιτητές και φοιτήτριες που χρειάζονται ένα εισόδημα απευθύνει ο Ομότιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νικόλαος Σταυρακάκης.

Ένα πρωτοποριακό κάλεσμα σε φοιτητές και φοιτήτριες να εργασθούν στους ελαιώνες για τη συγκομιδή του καρπού, απεύθυνε ο Ομότιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νικόλαος Σταυρακάκης.

Ο κύριος Σταυρακάκης, ο οποίος είναι και ελαιοπαραγωγός στο Ρέθυμνο, είπε επίσης ότι αυτό εφαρμόζεται ήδη στο εξωτερικό και θα μπορούσε να λύσει τα χέρια των ελαιοπαραγωγών που αναζητούν εργατικά χέρια για την συγκομιδή των καρπών τους ενώ θα μπορούσε να προσφέρει ένα εισόδημα στους φοιτητές που αντιμετωπίζουν μεγάλα έξοδα κατά την διαβίωσή τους στις περιοχές που σπουδάζουν.

Με εργόσημο και απολαβές που ξεκινούν από τα 50 ευρώ και μπορούν να φτάσουν και τα 80 ευρώ οι φοιτητές αποκτούν ένα ισχυρό κίνητρο να βοηθήσουν τους ελαιοπαραγωγούς στο μάζεμα της ελιάς.

Ο καθηγητής κύριος Σταυρακάκης, και Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Παραγωγών Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Natura Cretica στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης της Περιφέρειας Κρήτης, μιλώντας στο olivenews είπε πως ήδη υπάρχει πρόταση από μια ομάδα φοιτητών της Κρήτης που επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε πληροφορίες, ενόψει της συγκομιδής που ξεκινά την προσεχή εβδομάδα.

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν ότι η αμοιβή θα είναι της τάξης των 60-65 ευρώ, τα έξοδα για το κολατσιό της ημέρας θα πρέπει να τα αναλάβουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ενώ οι παραγωγοί θα οργανώσουν με δικά τους έξοδα την μετακίνηση των εργαζόμενων στους ελαιώνες, εάν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός φοιτητών, με την μίσθωση λεωφορείου. Σε κάθε περίπτωση, θα τους δοθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες (συγκοινωνιακές γραμμές που θα τους εξυπηρετήσουν κ.α.).

Ο κ. Σταυρακάκης, επισημαίνει ότι οι φοιτητές αυτές τις μέρες, έχουν αυξημένες υποχρεώσεις λόγω εξεταστικής περιόδου στα Πανεπιστήμια. Μετά την έναρξη των μαθημάτων, οι φοιτητές θα πρέπει να να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην είναι εις βάρος των σπουδών τους. Αντίθετα, πιστεύεται ότι η εργασία στη φύση, βοηθά σημαντικά στην πνευματική άσκηση και τη μελέτη!


Εδώ είναι η διεύθυνση, μέσω της οποίας μπορούν να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι για θέσεις εργασίας στη NATURA CRETICA:

Φόρμα Επικοινωνίας με την Natura Cretica
Ψάχνει φθηνό εργατικό δυναμικό και μάτι
Για αυτό είναι κ προφεσορ
 

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Μηνύματα
188
Like
453
Πόντοι
21
Και δεν πηγαίνει ο κύρ καθηγητής να μαζέψει ο ίδιος τις ελιές αφού είναι τόσο καλά? Όμως είναι καλύτερα στο γραφειάκι του με τον καπουτσίνο του, ο κακόμοιρος ο φοιτητής να ξεκολιαστεί 8+ώρες να μαζεύει ελιές,
Ο φοιτητάκος θα μαζέψει 8 σακιά ελιές, τόσο μαζεύει ένας μέσος εργάτης, επί 55 κιλά το σακί ίσον 440 κιλά ελιές
με 25% απόδοση ο κεφαλαιοκράτης θα πάρει 110 κιλά λάδι δηλαδή χ10 τ κιλο=1100 ευρώ για 1 μέρα!!!!!
και ο φοιτητάκος μόνο 60 ευρώ?
Ασε μας κουκλίτσο μου
 

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Μηνύματα
188
Like
453
Πόντοι
21
Ωραίο ανεκδοτο είπε ο χασικλής, η νεολαία ειδικά οι κάτω των 30 θέλουν να ξύνουν τα αρχίδια τους και να τους στέλνουν τη πληρωμή στο σπίτι.
και καλά κάνουν, καλύτερα αραχτοί στην καφετέρια να πίνουν φραπεδάκι έστω και με το ΚΕΑ 220 ευρουδάκια το μήνα παρά να τους εκμεταλλευεται ο κάθε φεουδάρχης! Μην πάτε μάγκες, θα σας γ@μήσουν, και μόνο που θα κουβαλήσετε ένα ένα 8 σακιά των 55 κιλών από το χωράφι στο αγροτικό θα ξεμεσιαστείτε και θα πληρώνετε πολύ περισσότερα σε ορθοπαιδικους, αράχτε με τη φραπεδάρα σας στο μοναστηράκι να πιείται την φρεντάρα σας λεβέντες μου και ωσονούπω κατεβαίνω και εγώ ο μπάρπας Αθήνα να γαμάμε παρέα και φοιτήτριες και escorts!!!:woldman:
 
Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.336
Κριτικές
18
Like
20.215
Πόντοι
4.546
Τι κόμμα ψηφίζει ο τύπος προφέσορας; Έχει σημασία, να σχεδιάσουμε την στρατηγική μας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom