Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Γενική απόδοση, οπς ανάθεμα τα στοιχήματα βαθμολογία για την Εβελίνα: 7.5
Καλό μήνα!!!Καυλημέρα, οπς καλημέρα και καλό μήνα στα κορίτσια
είναι ήσυχο κορίτσι και να την προσέχεις.η Νατάσα
Τίτλος 8ης κριτικής: θα δείξει ανάλογα με το ποιο κορίτσι είναι κάτω. Πάντως θα έχει και κάτι σε προμοτορικό2/2 ΣΚΟΡ - 140 ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑ
Γράψτε λάθος, άλλη κοπέλα ήταν τώρα δεν θυμάμαι δεν άκουσα καλά το όνομα τότε, έτσι κι αλλιώς όλες δηλώνουν κάτι, έχω και τα νεύρα μου...είναι ήσυχο κορίτσι και να την προσέχεις.
Κατω εκεί στην Καλαμάτα, παίζουν κ πολλές τσιγγάνες που άνετα παίζει μπάλα κάποιος.Σύντροφοι Μεσσήνιοι έχουμε τίποτα καινούργιο από ανεξάρτητα βιζιτακια στην Καλαμάτα ? Έχω καιρό να ψάξω στα ανάλογα σάιτ.
Ωραία φαση ,απλά κινδυνεύεις να έρθουν οι γύφτοι την ώρα της φασης να σε κλέψουν και να σε κάνουν και τόπι στο ξύλοΚατω εκεί στην Καλαμάτα, παίζουν κ πολλές τσιγγάνες που άνετα παίζει μπάλα κάποιος.
Ειχα παει στο νοσοκομείο κ στους γύρω δρόμους γεμάτο,μοντελακια όλες.
τι πρόγραμμα κάνει;Η Λόλα
Τύπε με τα πόδια πέρασες απέναντι;Στο νέο studio υπήρχε η Ουγγαρέζα Ρένα που τιμήθηκε πριν 2 μήνες (υπάρχει κριτική η 7).
Γράψτε λάθος, άλλη κοπέλα ήταν τώρα δεν θυμάμαι δεν άκουσα καλά το όνομα τότε, έτσι κι αλλιώς όλες δηλώνουν κάτι, έχω και τα νεύρα μου...
Η Ρωσίδα Νατάσσα που μεν μιλάει καλά Αγγλικά είναι ένα μυγιάγγιχτο εκνευριστικό κομοδίνο....
Θα ανέβει κριτική κόκκινης κάρτας, για ενημέρωση.
Φωτογραφίες κι από τα δύο studio
Έχει πάει Κρήτη πλέον στα εκεί μαγαζιά τής αλυσίδας. Αν πας ποτέ διακοπές εκεί θα τη βρεις στα σίγουρα!!!Η Μισέλ δεν θα ξανά επιστρέψει;
Ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε;
Εκτός Σπάρτη που παρακολουθώ ότι και από εκεί λείπει.