Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 2.816
Το μοναστήρι να ναι καλά!
Εδώ και 3 χρόνια πάω με συνοδεία - δεν οδηγώ κιόλας για τυπικούς λόγους. Αλλά ώρες - ώρες δεν ακούω τον Η/Υ επειδή βγάζει σπάνια σκορ, τέσπα να προσέχεις όταν με κριτικάρεις γιατί ο Γαύρος δεν πάει καλά κι αν συν€χίσω την άνοδο παίζει να αγοράσω το bou και θα είσαι από τους πρώτους που θα πάρουν πόδιΤύπε με τα πόδια πέρασες απέναντι;
Κανόνισε να σε γράψουν οι εφημερίδες
Το μοναστήρι δεν ξεμένει από καλογέρους, αλλά μια και γράφω (τόσο στις κριτικές αλλά και προηγούμενο σχόλιο) ότι στο απέναντι στούντιο δεν βγάζουν αρκετό ύδωρ οι βρύσες, γιατί δεν προτείνεις κάποιον υδραυλικό όπως οΤο μοναστήρι να ναι καλά!
Εδώ και 3 χρόνια πάω με συνοδεία - δεν οδηγώ κιόλας για τυπικούς λόγους. Αλλά ώρες - ώρες δεν ακούω τον Η/Υ επειδή βγάζει σπάνια σκορ, τέσπα να προσέχεις όταν με κριτικάρεις γιατί ο Γαύρος δεν πάει καλά κι αν συν€χίσω την άνοδο παίζει να αγοράσω το bou και θα είσαι από τους πρώτους που θα πάρουν πόδι
Εμένα τύπε με ενοχλεί που οι πουτανες είναι με το ρολόι στο χέρι... Τις προάλλες έφυγε η άλλη γιατί περίμενε στο δίπλα δωμάτιο άλλος πελάτης...Το μοναστήρι δεν ξεμένει από καλογέρους, αλλά μια και γράφω (τόσο στις κριτικές αλλά και προηγούμενο σχόλιο) ότι στο απέναντι στούντιο δεν βγάζουν αρκετό ύδωρ οι βρύσες, γιατί δεν προτείνεις κάποιον υδραυλικό όπως οΝτουντοΝτανταβασίλης, μην ανησυχείς δεν θα σε πει κανείς προμότορα
Σημαδιακό ποστ, είναι το 1234ο, καλά θα πάει αυτό
Για ποια λες φίλε ώστε να αποφεύγουμε καί εμείς τίς φολεςΌσα και να δώσεις το μπου δεν στο πουλάω...
Εμένα τύπε με ενοχλεί που οι πουτανες είναι με το ρολόι στο χέρι... Τις προάλλες έφυγε η άλλη γιατί περίμενε στο δίπλα δωμάτιο άλλος πελάτης...
Θα με περιμένουν και εμένα πολύ και καιρό να πάω
ολα εκτοσ πρωκτικοτι πρόγραμμα κάνει;
να επιστρεψει βεβεα. τωρα ληπει γενικα... απο τον αλλο μηνα...Η Μισέλ δεν θα ξανά επιστρέψει;
Ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε;
Εκτός Σπάρτη που παρακολουθώ ότι και από εκεί λείπει.
Δέκα χρόνια που πηγαίνω στο μαγαζί μας - ΔΕΝ έχω πετύχει κάποια που να κοιτάζει το ρολόι. Ψυχρές κοπέλες είναι άλλο θέμα ή φόλες. Ειδικά με εντυπωσίασε η Βουλγάρα Σκάρλετ που την κράτησα 20 λεπτά και δεν ήθελε εξτραδάκι - επέμεινα να πάρει 5€.Εμένα τύπε με ενοχλεί που οι πουτανες είναι με το ρολόι στο χέρι...
Ευχαριστώ φίλος..Έχει πάει Κρήτη πλέον στα εκεί μαγαζιά τής αλυσίδας. Αν πας ποτέ διακοπές εκεί θα τη βρεις στα σίγουρα!!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.να επιστρεψει βεβεα. τωρα ληπει γενικα... απο τον αλλο μηνα...
Καλά τύπε εσύ είσαι και προμοτορας, αυτό έλειπε να κοιτάνε και το ρολόι...Δέκα χρόνια που πηγαίνω στο μαγαζί μας - ΔΕΝ έχω πετύχει κάποια που να κοιτάζει το ρολόι. Ψυχρές κοπέλες είναι άλλο θέμα ή φόλες. Ειδικά με εντυπωσίασε η Βουλγάρα Σκάρλετ που την κράτησα 20 λεπτά και δεν ήθελε εξτραδάκι - επέμεινα να πάρει 5€.
Βουλγαρία μου είχε πει πριν 4 χρόνια όταν την πρωτομαρκάλεψα.Μήπως είναι από Μολδαβία η Σκάρλετ τύπε;
Έγινε ΝτουντιΒουλγαρία μου είχε πει πριν 4 χρόνια όταν την πρωτομαρκάλεψα.
Αλλά επειδή έχει μακρύ μαύρο μαλλί σαν κάτι τύπισσες των Αρφαρών πιστεύω ότι είχαν βάση τα λεγόμενά της. Αστυνόμος Μπέκας δεν θα γίνω, νομίζω ότι είναι εξευγενισμένο ρωμέικο τεμάχιο
Κρίμα που δεν κάνει ακάπ πίπα να με στείλει στα επείγοντα...
Μια και πιάσαμε την κουβέντα για εξτραδάκια και tips στην Αγγλική του Τσίπρα δεν θυμάμαι να μου έχει ζητήσει κάποια κοπέλα κάτι παραπάνω, εγώ ό,τι έχω δώσει - συνήθως 5 ή 10, μια φορά έδωσα 20€ σε μια milf κοντούλα την Κλαούντια που την είχα μέσα κοντά στο μισάωρο και τσιτωνόμουν να τον χώσω στον κωλαράκο της...
Χαλάλι γιατί στο τέλος έβγαλα το καπέλο και τα πήρε στο στόμα. Λοιπόν αυτά, ώρα για ύπνο και τα λέμε από Δευτέρα
Άμα σε τελειώνει στο πεντάλεπτο δεν έχεις πρόβλημα τύπε, όλες καλές είναι, και εσύ περιζήτητος πελάτης..Για ποια λες φίλε ώστε να αποφεύγουμε καί εμείς τίς φολες
Δεν μιλανε.. μπας και τους τις γαμησεις και χάσουν την αποκλειστικότηταΑπό βιζιτακια δεν παίζει καμία ξεμπαρκη ρε σύντροφοι ??
Όλο και κάτι θα υπάρχει στο kanosex η άλλες πλατφόρμεςΔεν μιλανε.. μπας και τους τις γαμησεις και χάσουν την αποκλειστικότητα
Φτου . Μας κατάλαβες..Δεν μιλανε.. μπας και τους τις γαμησεις και χάσουν την αποκλειστικότητα