You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Glikoula δε θά τό ανοίξεις πάλι το erotic στο δίπλα φενομασται πολύ δεν υπάρχει διακριτικότητα με βαριά καρδιά πήγα μόνο καί μόνο λόγο της Βικας που είναι φοβερή κάνε κάτι καί για εμάς πού θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν μακριά από τα αδιάκριτα μάτια!!!!!
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Glikoula να ρωτήσω αν θα ξανά έρθει εκείνο το κουκλί η Μισέλ;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε όσο και αν σου φαίνεται παράξενο δεν φαίνεσαι όταν μπαίνεις στο 4.Glikoula δε θά τό ανοίξεις πάλι το erotic στο δίπλα φενομασται πολύ δεν υπάρχει διακριτικότητα με βαριά καρδιά πήγα μόνο καί μόνο λόγο της Βικας που είναι φοβερή κάνε κάτι καί για εμάς πού θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν μακριά από τα αδιάκριτα μάτια!!!!!
Και εγώ αυτό πίστευα αλλά οδηγώντας κάποιες φορές στον κεντρικό δρόμο και από τις 2 κατευθύνσεις δεν γίνεται να αντιληφθείς ποιός μπαίνει.. είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να κεντραρεις ότι κάποιος μπαίνει..
Συμφωνώ σέ αυτό πού λες το πρόβλημα είναι όταν παρκάρεις δεν μπορείς νά τό κρύψεις πίσω από το studio όπως το δίπλα καί λόγο τίς ώρες πού μπορώ έχει ψιλοκινηση ο παράδρομος δε θέλει καί πολύ νά δει κάποιος αν έχεις παρκάρει.Τύπε όσο και αν σου φαίνεται παράξενο δεν φαίνεσαι όταν μπαίνεις στο 4.
Και εγώ αυτό πίστευα αλλά οδηγώντας κάποιες φορές στον κεντρικό δρόμο και από τις 2 κατευθύνσεις δεν γίνεται να αντιληφθείς ποιός μπαίνει.. είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να κεντραρεις ότι κάποιος μπαίνει..
Λίγο δύσκολο το βλέπω φίλος έχει πάνω από 4 μήνες νά έρθει πάει πλέον μόνο Σπάρτη καί Κρήτη είχα ρωτήσει καί την υπηρεσία πρίν κάνα μήνα καί δεν μου απάντησε άρα λογικά άμα θέλεις να τη δεις πρέπει να πάς Σπάρτη όταν πάει εκεί.Glikoula να ρωτήσω αν θα ξανά έρθει εκείνο το κουκλί η Μισέλ;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 2.816
Τύπε και εδώ σε βρίσκω κάπως λάθος.. στον παράδρομο έχει πολύ μικρή έως μηδενική κίνηση..Συμφωνώ σέ αυτό πού λες το πρόβλημα είναι όταν παρκάρεις δεν μπορείς νά τό κρύψεις πίσω από το studio όπως το δίπλα καί λόγο τίς ώρες πού μπορώ έχει ψιλοκινηση ο παράδρομος δε θέλει καί πολύ νά δει κάποιος αν έχεις παρκάρει.
Στην τελική δεν χρειάζεται να το βάλεις μέσα.. βάλτο στα υπόστεγα μαζί με κάτι άλλα
Για μένα το 4 είναι πολύ πιο διακριτικό από το Εροτικ
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Έχω παρακολουθήσει και Σπάρτη αλλά δεν την έχω δει σε ανάρτηση ονόματος ούτε φωτογραφία..Λίγο δύσκολο το βλέπω φίλος έχει πάνω από 4 μήνες νά έρθει πάει πλέον μόνο Σπάρτη καί Κρήτη είχα ρωτήσει καί την υπηρεσία πρίν κάνα μήνα καί δεν μου απάντησε άρα λογικά άμα θέλεις να τη δεις πρέπει να πάς Σπάρτη όταν πάει εκεί.
Ευχαριστώ πάντως
Αν μπεις στο άλλο αντίστοιχο site θά δεις στο αντίστοιχο forum που αφορά το studio στη Σπάρτη ότι ήταν εκεί τον Ιανουάριο εδώ έχει κλείσει το studio που ερχόταν πάνω από μήνα άγνωστο πότε θα άνοιξη πάλιΈχω παρακολουθήσει και Σπάρτη αλλά δεν την έχω δει σε ανάρτηση ονόματος ούτε φωτογραφία..
Ευχαριστώ πάντως
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.482
- Πόντοι
- 2.596
Θα χρειαστεί να κάνουμε τάμα στην Υπαπαντή για να το κάνουμε μαζί της;
Δύο φορές ήδη που πήγα ήταν κλεισμένη για μια ώρα, μέλι έχει επάνω της;
Για βάλε περισσότερα κορίτσια στις βάρδιες θα μας κάνεις να πάμε στα κοτέτσια του Σερεμέτη
Όσο για τη Μισέλ συνεχώς θυμάμαι που με αγριοκοίταξε όταν της είπα ότι είμαι γέρος τι γλυκό και πανέξυπνο κορίτσι!
25/3 περιπου να ανιξουμε...Glikoula δε θά τό ανοίξεις πάλι το erotic στο δίπλα φενομασται πολύ δεν υπάρχει διακριτικότητα με βαριά καρδιά πήγα μόνο καί μόνο λόγο της Βικας που είναι φοβερή κάνε κάτι καί για εμάς πού θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν μακριά από τα αδιάκριτα μάτια!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναιGlikoula να ρωτήσω αν θα ξανά έρθει εκείνο το κουκλί η Μισέλ;
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.482
- Πόντοι
- 2.596
Σκληρή καργιόλα ακούγεσαι, τι ανακοίνωση είναι αυτή;25/3 περιπου να ανιξουμε...
Θα κάνεις επανάσταση σαν τη Μπουμπουλίνα;
Αφού είμαστε καλά παιδάκια
Καυλημέρες, η Άνοιξη μπήκ€ με το καλό και να φτιάξετε τις βρύσες μην το ξαναλέω!!
Κάνω φουλ πρόγραμμα μαζί μου θα περάσεις όμορφα. Με δικομου χωρο. 6973291572
Είμαι ορεξάτη για σεξ καυλιαρα με ωραίο κορμί φυσικό στήθος και ωραίο κωλαρακι. Είμαι σίγουρη ότι θα σε τρελανω με τα κόλπα μου στο κρεβάτι Θα με θυμάσαι και δεν θα μετανιώσεις Είμαι έτοιμη καυλωμενη. Τηλ μου 6973291572
kanesex.com
Την έχει δοκιμάσει κανείς?
Βίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη
Βίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
Φίλος δεν δουλεύει τώρα η Βίκα Καλαμάτα ήταν πρίν καιρό. Εγώ πάντως κάθε φορά πού πάω περνάω μία χαρά και στο σεξ καί στις μικρές συζητήσεις πού έχουμε το ότι πληρώνουμε τά κορίτσια δε σημενει ότι μπορούμε νά κάνουμε ότι θέλουμε κάποια πράγματα καλό είναι να τά ρωτάμε αν τά δέχονται καί αυτέςΒίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
Είναι στο Βόλο η καριολιτσα αλλά θέλω να ενημερώσω και άλλουςΦίλος δεν δουλεύει τώρα η Βίκα Καλαμάτα ήταν πρίν καιρό. Εγώ πάντως κάθε φορά πού πάω περνάω μία χαρά και στο σεξ καί στις μικρές συζητήσεις πού έχουμε το ότι πληρώνουμε τά κορίτσια δε σημενει ότι μπορούμε νά κάνουμε ότι θέλουμε κάποια πράγματα καλό είναι να τά ρωτάμε αν τά δέχονται καί αυτές
john32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Arton το ότι πληρώνουμε για να συνεβρεθουμε με οποία κοπέλα αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κάθε δικαίωμα και ειδικά χειροδικία απλά το θεωρώ απαράδεκτο και κατακριτέο καί έχεις θράσος να ζητάς και τα ρέστα σε κάτι το οποίο ξεκίνησες πρώτος γράφοντας ότι σού έδωσε δυνατή σφαλιάρα για σκέψου λίγο εσύ με ποίο δικαίωμα χειροδικησες? ,Είναι στο Βόλο η καριολιτσα αλλά θέλω να ενημερώσω και άλλους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου