You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
marc_dorcel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ποιό είναι το γνωστό site φίλε μου; ?Για πρώτη φορά στην πόλη μας, στο γνωστό σαιτ, 3 τουρίστριες...!!!
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
αν ξερει κανεις τίποτα,ενδιαφερομαι κι εγω.Καλησπέρα . Ξέρει κανείς από Μελιγαλά Καλαμάτας ? Μπορεί να γίνει κάτι εδώ στο χωριό?
κάτι γυφτάκια που γυρνάνε το δίνουν,αραγε?
gpaparas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
μην κάνεις καμια μαλ..κια με γύφτισσες έτσι έκανε ένας πριν απο κάποια χρονιά ,ειδοποίησε τους γύφτους το κορίτσι τον ξεφρακώσανε και τον έστειλαν στο νοσοκομείο..αν ξερει κανεις τίποτα,ενδιαφερομαι κι εγω.
οχι. επισκεπτιτε σε μασΑυτές δεν τις στέλνετε σε ξενοδοχείο και για εμάς τους επισκέπτες της πόλης?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Τετάρτη ποια κορίτσια;;;Απο αυριο δουλευουμε απο 10.00 το πρωι εωσ 03.00 το βραδυ
Άντε χίλια χιλιόμετρα θα κάνουμε για εσας
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.346
Τύπε καθίστε ήσυχα γιατί μπορεί να βρεθείτε σε κανένα πηγάδι της Πηγάδας.αν ξερει κανεις τίποτα,ενδιαφερομαι κι εγω.
Πότε πέρασε 1.5 χρόνος (λίγο πριν το πρώτο λουκέτο λόγω της κωλοαρρώστιας) που είχα κάνει γούτσου - γούτσου με την ουκρανέζα Καρολίνα!Απο σημερα - Αννιτα και Καρολινα
Σαν κυκλοθυμικό άτομο LOL πέρασα να πω ένα γεια - δεν έχω ξαναπατήσει αν και διπλά εμβολιασμένος με Phizer - γιατί κάπου είναι μπερδεμένοι οι καιροί - οι γιατροί σε διάσταση ο καθένας λέει αυτό που τον συμφέρει...
Τέλος πάντων ελπίζω κάποια στιγμή του χρόνου να έχει κοπάσει κάπως η φάση, να δούμε πώς θα εξελιχθούν και τα πράγματα - μακάρι να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος - και θα παίξουμε μπαλίτσα!
Αντιλαμβάνομαι ότι η όλη αυτή η φασαρία έχει κοστίσ€ι αρκ€τά σε εσάς αλλά κι εμείς ως πελάτες που απέχουμε από το σπορ τραβάμε τα δικά μας ζόρια...
Χαιρετίσματα στα κορίτσια, προσέχετε όσο μπορείτε και όλα καλά θα πάνε!
Έχει ξαναγραφεί αυτό στις πρώτες σελίδες, τέλος πάντων αφήστε την ήσυχη στα ψυχολογικά της προβλήματα.Περιφερόταν μια τέτοια στην κεντρική πλατεία πριν από χρόνια. Δεν είμαι της περιοχής οπότε δεν ξέρω. Είχα περιεργίσει και εγώ τότε που ερχόμουν.
να προσπαφουμε... και ολα καλα να πανε...Τύπε καθίστε ήσυχα γιατί μπορεί να βρεθείτε σε κανένα πηγάδι της Πηγάδας.
Πότε πέρασε 1.5 χρόνος (λίγο πριν το πρώτο λουκέτο λόγω της κωλοαρρώστιας) που είχα κάνει γούτσου - γούτσου με την ουκρανέζα Καρολίνα!
Σαν κυκλοθυμικό άτομο LOL πέρασα να πω ένα γεια - δεν έχω ξαναπατήσει αν και διπλά εμβολιασμένος με Phizer - γιατί κάπου είναι μπερδεμένοι οι καιροί - οι γιατροί σε διάσταση ο καθένας λέει αυτό που τον συμφέρει...
Τέλος πάντων ελπίζω κάποια στιγμή του χρόνου να έχει κοπάσει κάπως η φάση, να δούμε πώς θα εξελιχθούν και τα πράγματα - μακάρι να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος - και θα παίξουμε μπαλίτσα!
Αντιλαμβάνομαι ότι η όλη αυτή η φασαρία έχει κοστίσ€ι αρκ€τά σε εσάς αλλά κι εμείς ως πελάτες που απέχουμε από το σπορ τραβάμε τα δικά μας ζόρια...
Χαιρετίσματα στα κορίτσια, προσέχετε όσο μπορείτε και όλα καλά θα πάνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο δευτερα η Άννα-Μαρία ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K