You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλε μια φορά στο μακρινό παρελθόν είχα καλέσει αλλά δεν άξιζε. Ζήταγε πολλά και οι κοπέλες για τα μπάζα. Τους τελευταίους μήνες δεν απαντάνε καν. Και δυστυχώς δεν παίζει κάτι άλλο.Αυτή η τηλεφωνιτρια η κυρία Λίνα ισχύει;
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Ξεραΐλα συντοπίτες μου.??
το καταστιμα δεν εχει αλλαξει τιποτα εντελοσ. η κοπελα δεν ειναι ξεπετα και δεν ειτανε ποτε...αλλα καθε ενασ εχει δικια του γνομη.Δεν νομίζω ότι είναι θέμα της κοπέλας.. η συγκεκριμένη δεν είναι τέτοια
Γενικά έχει αλλάξει πολιτική το κατάστημα τον τελευταίο καιρό.. εν ολίγοις είναι θέμα αφεντικών
Παντοσ αν υπαρχουν παραπονα πιτε τα. να προσπαθουμε να τα λιξουμε ...
Βεβεωσ !!! πηγενε να γνωριζεισ την Μισελ και να τα πουμε μετα...Έχει αλλάξει προς το καλύτερο; εχω να πατήσω πάνω απο ένα χρόνο.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Ο καθένας έχει τη γνώμη του κ εγώ μένω στη δική μου.. από κει και πέρα είναι σεβαστό η διεύθυνση να βάζει τους κανόνες της..το καταστιμα δεν εχει αλλαξει τιποτα εντελοσ. η κοπελα δεν ειναι ξεπετα και δεν ειτανε ποτε...αλλα καθε ενασ εχει δικια του γνομη.
Παντοσ αν υπαρχουν παραπονα πιτε τα. να προσπαθουμε να τα λιξουμε ...
Η Μαρία εννοείται δεν είναι ξεπετα.. δεν είπα κάτι τέτοιο.. άλλος το είπε, λογικά την μπερδεύει με άλλη.
Παράπονο δεν θα έλεγα ότι έχω. Το μόνο που ζητάμε είναι να έχετε αξιόλογο ρόστερ.
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Βαλε καμία φωτογραφία της προκοπής.
Γλυκούλα, καλησπέρα. Οι συνάδελφοι από τον Βόλο λένε ότι η Άννα Μαρία, βιάζεται και βάζει πολύ λιπαντικό. Ήθελα να ξερα τι σας λένε οι υπεύθυνοι των οίκων, ότι όλα είναι καλά; και φταίει ο κορωνοϊος; Καθόμαστε στην πλατεία, πίνουμε καφέ και ανεβαίνουμε Αθήνα. Βάζω και την φωτογραφία από το νήμα του Βόλου... Μπες και δες και μόνη σου. Καλές γιορτές...!!!Απο τεταρτη - Άννα-Μαρια και Κατερινα
Συνημμένα
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Επειδή είμαι Αθήνα για 4ημερο.. μήπως δουλεύει κάπου εδώ γύρω;Βεβεωσ !!! πηγενε να γνωριζεισ την Μισελ και να τα πουμε μετα...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Δεν βοηθάει η γλυκούλα.. μήπως ξέρει κάποιος αν δουλεύει κάπου στην Αθήνα η Μισέλ;Επειδή είμαι Αθήνα για 4ημερο.. μήπως δουλεύει κάπου εδώ γύρω;
μια χαρα ειναι η Αννα-Μαρια. Αλλα οποσ ειπαμε καθε ενασ εχει την γνομη του. Μηποσ φταιει και περιοχη...Γλυκούλα, καλησπέρα. Οι συνάδελφοι από τον Βόλο λένε ότι η Άννα Μαρία, βιάζεται και βάζει πολύ λιπαντικό. Ήθελα να ξερα τι σας λένε οι υπεύθυνοι των οίκων, ότι όλα είναι καλά; και φταίει ο κορωνοϊος; Καθόμαστε στην πλατεία, πίνουμε καφέ και ανεβαίνουμε Αθήνα. Βάζω και την φωτογραφία από το νήμα του Βόλου... Μπες και δες και μόνη σου. Καλές γιορτές...!!!
Δεν βοηθάει η γλυκούλα.. μήπως ξέρει κάποιος αν δουλεύει κάπου στην Αθήνα η Μισέλ
Οχι.δεν δουλευει στην Αθηνα. Απο δευτερα στην Σπαρτη. Αν σε βοηθεισα...Δεν βοηθάει η γλυκούλα.. μήπως ξέρει κάποιος αν δουλεύει κάπου στην Αθήνα η Μισέλ;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
ολα τα καλα στην επαρχια τα πας @Glikoula
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
φερε και σε μας τιποτα καλο ντεεεε
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Αν ήταν στην Αθήνα θα βόλευε καλύτερα.. από Δευτέρα δεν μπορώ να φύγω από Καλαμάτα εύκολα.. Δεν πειράζει, όταν ξανάρθει.Οχι.δεν δουλευει στην Αθηνα. Απο δευτερα στην Σπαρτη. Αν σε βοηθεισα...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Όσο για την Άννα Μαρία όπως τη λέτε, κάπου έχει μπερδευτεί ο κόσμος.. δεν είναι καινούργια, τόσα χρόνια την ξέρουμε..
Συναγωνιστές καμία φορά πρέπει να διαπιστώνουμε κ οι ίδιοι κάποια πράγματα... Καλή συνέχεια!!
Συναγωνιστές καμία φορά πρέπει να διαπιστώνουμε κ οι ίδιοι κάποια πράγματα... Καλή συνέχεια!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις