gianadoume
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kalimera! ektos apo seremeti kai to studio pros messini paizei tipota allo?
που ειναι αυτος ο οικος του σερεμετη?kalimera! ektos apo seremeti kai to studio pros messini paizei tipota allo?
αστο δεν χανεις και τιποτα ...............νεκρα εχει πεσειπου ειναι αυτος ο οικος του σερεμετη?
ξερει κανεις αν αυτη ειναι ακομα Καλαματα??
γιατί δεν την παίρνεις τηλέφωνο;
Πριν λίγες μερες ημουν καλαματα κ πέρασα με μια Τσεχα ( κατα δήλωση της) αρκετά ευθυμη , μου έκανε άκαποτη πίπα κ γενικά ήταν πολυ καλη. Το δωμάτιο ήταν λιγο χάλια ( βρικα κατσαρίδα κ αράχνη ) . Στον Σερεμέτη ολα αυτά . Επίσης ενα κωλομπαρο πίσω απο την άριστομενους κανει πολυ καλό πριβέ μόνο με ενα ποτό των 7€
τυπε παλι καλα που βρηκες αναγνωρισιμα ζωυφιαΠριν λίγες μερες ημουν καλαματα κ πέρασα με μια Τσεχα ( κατα δήλωση της) αρκετά ευθυμη , μου έκανε άκαποτη πίπα κ γενικά ήταν πολυ καλη. Το δωμάτιο ήταν λιγο χάλια ( βρικα κατσαρίδα κ αράχνη ) . Στον Σερεμέτη ολα αυτά . Επίσης ενα κωλομπαρο πίσω απο την άριστομενους κανει πολυ καλό πριβέ μόνο με ενα ποτό των 7€
τυπε παλι καλα που βρηκες αναγνωρισιμα ζωυφια
καποτε στο κωλοκυνθος στα λιμναζοντα νερα κυκλοφορουσε ενα μεταλλαγμενα ζωο :S
κωλοκυνθους οροφος τυπεΚολοκυνθους νες τυπε?
και αυτο ηταν κορυφαιο τυπεΑξέχαστο και το Κωνσταντινουπόλεως 166Α.
Τι να παίζει ρε τύπε! Τα φράγκα σου μασάνε και φεύγεις. Κάτι τελειωμένες είχε μέσα πέρσι που μπήκα και δεν νομίζω να άλλαξε η κατάσταση. Ίσως αν είσαι θαμώνας κάτι να γίνεται. Αν λειτουργεί κιόλα γιατί δεν έχω περάσει τώρα τελευταίως από αυτά τα μέρη.