Αλλαγη. Σημερα πεμπτη - Παολα :-* :-* :-*Απο πεμπτη - Παολα και Αλισα :-* :-* :-*
Παρασκευη - Παολα και Μονικα :-* :-* :-*
Σαββατοκυριακο - Μονικα και Βαλεντινα :-* :-* :-*
η Μονικα :-* :-* :-*
Αλλαγη. Σημερα πεμπτη - Παολα :-* :-* :-*Απο πεμπτη - Παολα και Αλισα :-* :-* :-*
Κιταξε πιο κατο στο Erotic Studio Καλαμάτα :-* :-* :-*Ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα?
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχουμε κάνει το thread διαφήμιση για το στούντιο..;
Οποσ καταλαβενω δεν μπικεσ καν στο μαγαζι και το μαυριζεισ και επιπλιζεισ :-*Mαύρο τότε στο studio της Καλαμάτας να δεις πως θα αλλάξουν συμπεριφορά. Έφαγες και παλτό και τα χώνεις κιόλα. Κακό πράγμα το μονοπώλειο τύπε! Σαράντα Ευρώπουλα από ότι κατάλαβα για υπηρεσίες Μεταξιού.
και γιατη αλλαξεσ γνομι σε λιγα δευτερολεπτα ? :-*Ωραίος!! Όταν έρθω και εγώ κάτω θα περάσω από το εν λόγω ίδρυμα να δω τι παίζει!
πιστευω :-* μαλλον ελπιζω :-* οτη σε αποζιμιοσε η Αντζελα :-* :-* :-*εγω κανονικα δεν πρεπει να ξαναπαω γιατι ενα βραδυ τα εσκασα χοντρα και εφαγα παλτο ...............αλλα θα τη βρω την ακριμου και θα φανε μαυρο
καταρχιν δεν ειναι μονοπολιο. επαρχουνε αλλα διο μαγαζια στην Καλαματα και ξερω εγω ποσεσ κοπελεσ στην πιατσα. και δευτερο. εσυ ενοεισ οτι η κοπελεσ οπιεσ ειναι κοριφεεσ στην Αθηνα μολισ ερχοντε στην Καλαματα γυνουτε ξεπετεσ ? πιεσ απο Λαιμα. Αλεξια. Σαμανθα. Παολα. Φριντα. Σασα. Αλισα. Βαλεντινα. Ρεγγινα. Βαρβαρα. Στεφανια.Εμυ. Βερονικα. Νταρια. Αγαπη. Λιλιαν. Σαρα. Αντζελα ειναι επιπεδου φυλισ ? η μιποσ το μαγαζι που ειναι καλιτερο απο καπια στουδιο στην Αθηνα( δεν λεω καν για επαρχια) που εχει ολα τα απαρετιτα - τεληορασεσ πλαζμα. ορφοπεδικα στροματα. δουζιερεσ. καφαρα σεδονια και πετσετεσ ειναι επιπεδου φυλισ ?
Δεν λεω οτη ολεσ η κοπελεσ να ειναι το ιδιο ομορφεσ και εξεπεριτικεσ για καθε πελατη. ειναι και θεμα γουστου και οποσ λεμε χιμιασ.Αλλα δεν μποριτε να προσβαλετε και αδικα τησ κοπελεσ.
:-* :-* :-*Από Ελληνικά πάντως σκίζεις
δεν μπόρεσα να έρθω ήταν δύσκολη η πρόσβαση για έμενα στο κατάστημα !!!! μια αλλη φοραπιστευω :-* μαλλον ελπιζω :-* οτη σε αποζιμιοσε η Αντζελα :-* :-* :-*