You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κακόφημες περιοχές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 324
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η περιοχή που περί κλείεται από πλ. βάθης πλ καραισκάκη και σταθμό λαρίσης.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
η περιοχή που περί κλείεται από πλ. βάθης πλ καραισκάκη και σταθμό λαρίσης.
Επειδή εγώ μεγάλωσα και μένω εκεί ακριβώς 30 χρόνια τώρα, μπορεί κάποιος (γιατί πολλοί θα συμφωνούν) να μου εξηγήσει το γιατι?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.162
- Πόντοι
- 12.056
Επειδή εγώ μεγάλωσα και μένω εκεί ακριβώς 30 χρόνια τώρα, μπορεί κάποιος (γιατί πολλοί θα συμφωνούν) να μου εξηγήσει το γιατι?
Μα καλα...εσυ στον Ολυμπο δεν μενεις??
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Μα καλα...εσυ στον Ολυμπο δεν μενεις??
Τα καλοκαίρια.
Επισκέπτης
τα τελευταία χρόνια στην περιοχή αυτή υπάρχει μια έξαρση της εγκληματικότητας.Επειδή εγώ μεγάλωσα και μένω εκεί ακριβώς 30 χρόνια τώρα, μπορεί κάποιος (γιατί πολλοί θα συμφωνούν) να μου εξηγήσει το γιατι?
υπάρχουν στέκια που συχνάζουν άτομα ιδίως ρουμάνοι με μεγάλες επιδόσεις στης κλοπές αλλά και το κούρδικο στοιχείο από την πλευρά συρίας και ιρακ είναι έντονο εκεί και σαν χαρακτήρες όχι ότι το καλύτερο.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
τα τελευταία χρόνια στην περιοχή αυτή υπάρχει μια έξαρση της εγκληματικότητας.
υπάρχουν στέκια που συχνάζουν άτομα ιδίως ρουμάνοι με μεγάλες επιδόσεις στης κλοπές αλλά και το κούρδικο στοιχείο από την πλευρά συρίας και ιρακ είναι έντονο εκεί και σαν χαρακτήρες όχι ότι το καλύτερο.
Τώρα αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό εγω είμαι χριστιανόπουλο.
Εγώ συναναστρέφομαι καθημερινά με αυτούς τους ανθρώπους και πέρα από την μπέκρα των Πολωνών ουδεν άλλον έχει παρατηρηθεί.
Εντάξει η περιοχή είναι γεμάτη μετανάστες και πολύ βρώμική εξαιτίας της δημοτικής εγκατάλειψης αλλά αυτά είναι στερεότυπα των ανθρώπων που ζουν στα προάστεια.
Αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν, και αν τους χαμογελάσεις θα ανταποδώσουν.
Εις την οδο Αριστομένους δε στο ύψος της πλ.Αττικής υπάρχει υπόγειο τζαμί.
οι άνθρωποι είναι μια χαρά φιλήσυχοι αν εξαιρέσεις τα αγριωπά πρόσωπα μερικών με βιβλικές γενιάδες.
Επισκέπτης
δεν είναι ρατσιστικό το να ξεχωρίζεις μερικές ομάδες αλλοδαπών που όντος δημειουργούν πρόβλημα.Τώρα αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό εγω είμαι χριστιανόπουλο.
Εγώ συναναστρέφομαι καθημερινά με αυτούς τους ανθρώπους και πέρα από την μπέκρα των Πολωνών ουδεν άλλον έχει παρατηρηθεί.
Εντάξει η περιοχή είναι γεμάτη μετανάστες και πολύ βρώμική εξαιτίας της δημοτικής εγκατάλειψης αλλά αυτά είναι στερεότυπα των ανθρώπων που ζουν στα προάστεια.
Αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν, και αν τους χαμογελάσεις θα ανταποδώσουν.
Εις την οδο Αριστομένους δε στο ύψος της πλ.Αττικής υπάρχει υπόγειο τζαμί.
οι άνθρωποι είναι μια χαρά φιλήσυχοι αν εξαιρέσεις τα αγριωπά πρόσωπα μερικών με βιβλικές γενιάδες.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
δεν είναι ρατσιστικό το να ξεχωρίζεις μερικές ομάδες αλλοδαπών που όντος δημειουργούν πρόβλημα.
Οκ Αρίωνα, καλώς το παίρνω πίσω.
Απλά είπα ότι ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ουτε σε μένα ουτε σε κάποιον γνωστό μου.
Και μιας και μένω σε αυτό το τρίγωνο νομίζω ότι μπορεί να ξέρω κάτι παραπάνω.
Εξάλλου ακόμη και αν διαμένουν στην περιοχή όλοι αυτοί οι εγκληματίες λχ δεν παει να πει ότι εγκληματουν και έξω από την πόρτα τους σπιτιού τους.
Πιο επικινδυνο από πλευράς εγληματικότητας είναι να μένεις στα προάστεια.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Συναγωνιστες θα σας πω μια συμβουλη την οποια τη λεω και στον εαυτο μου απο τοτε που συνεβη ενα σκηνικο με εμενα. Ποτε μην πατε για τσαρκα ΜΟΝΟΙ σας το ΒΡΑΔΙ στις περιοχες της Φυλης και του Μεταξουργειου. Ειχε συμβει πριν κανα χρονο στη Φυλης οταν ειχα κατεβει μονος μου για τσαρκα κατα τις 10 το βραδι και μου την πεσανε μια παρεα αλβανων και μου λεει ενας εχεις ενα ευρω του απανταω οχι και μετα με πλησιαζουν ολοι μαζι με περικυκλωνουν και αφου ενας βγαζει ενα σουγια μου λεει φερε το κινητο σου και εγω φυσικα το εδωσα ειχα χεστει πανω μου. Ευτυχως ηταν το παλιο μου. Μετα αφου το εδωσα μου λεει φιλε παρε την καρτα. Πως το επαθε και τον επιασε το φιλοτιμο? Απο τοτε το παθημα μου εγινε μαθημα. Γιαυτο να προσεχετε απαντες ποτε μονοι τετοιες ωρες.
Επισκέπτης
πριν μερικούς μήνες καθάρισαν το παληκάρη με το μινι μαρκετ για λίγα ευρώ.Οκ Αρίωνα, καλώς το παίρνω πίσω.
Απλά είπα ότι ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ουτε σε μένα ουτε σε κάποιον γνωστό μου.
Και μιας και μένω σε αυτό το τρίγωνο νομίζω ότι μπορεί να ξέρω κάτι παραπάνω.
Εξάλλου ακόμη και αν διαμένουν στην περιοχή όλοι αυτοί οι εγκληματίες λχ δεν παει να πει ότι εγκληματουν και έξω από την πόρτα τους σπιτιού τους.
Πιο επικινδυνο από πλευράς εγληματικότητας είναι να μένεις στα προάστεια.
ο άλλος πήγε να ανοίξει το μαγαζί του το πρωί και μπροστά στην πόρτα σκεπασμένο ένα κομένο κεφάλι κούρδου.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
πριν μερικούς μήνες καθάρισαν το παληκάρη με το μινι μαρκετ για λίγα ευρώ.
ο άλλος πήγε να ανοίξει το μαγαζί του το πρωί και μπροστά στην πόρτα σκεπασμένο ένα κομένο κεφάλι κούρδου.
Που έγιναν αυτά Αρίωνα και εμείς δεν τα πήραμε χαμπάρι?
Αυτά δεν αφορούν ξένους ούτως ή αλλως, κυρίως οφείλονται στα παρεπόμενα της τοξικομανίας.
Σε κάτι σουβλατζίδικα που πηγαίνω μαζευονται όλες οι φυλές του Ισραήλ και δεν δημιουργήθηκε ποτε το παραμικρό πρόβλημα.
Επισκέπτης
αυτά τα δυο έχουν γίνει με κούρδους και τα δυο σε μια πλατεία κοντά όχι του αγίου παύλου μια άλλη που ειναι πάνω από ένα σχολείο με ένα κτίριο σαν νεοκλασικό στην μέση.Που έγιναν αυτά Αρίωνα και εμείς δεν τα πήραμε χαμπάρι?
Αυτά δεν αφορούν ξένους ούτως ή αλλως, κυρίως οφείλονται στα παρεπόμενα της τοξικομανίας.
Σε κάτι σουβλατζίδικα που πηγαίνω μαζευονται όλες οι φυλές του Ισραήλ και δεν δημιουργήθηκε ποτε το παραμικρό πρόβλημα.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
αυτά τα δυο έχουν γίνει με κούρδους και τα δυο σε μια πλατεία κοντά όχι του αγίου παύλου μια άλλη που ειναι πάνω από ένα σχολείο με ένα κτίριο σαν νεοκλασικό στην μέση.
Στην αρχή της Αχαρνων λες ή της Μιχ.Βόδα?
Δυο σχολεία είναι εκεί το 42 και το 2ο.
Το 4ο είναι στην Χιου δίπλα στον Αγ.Παυλο.
Δεν μπορώ να καταλάβω που λες σόρρυ.
Πάντως το θέμα εγκληματικότητα είναι ξαναλέω κυρίως παρεπόμενο της τοξικοεξάρτησης.
Φυσικά και άν έρθει κάποιος των προστείων στα μέρη μας θα νοιώσει άβολα να περικλείεται από τόσους ξένους, το βρίσκω λογικό.
Αλλά όπως λέει και το τίτλος του θρεντ "κακόφημες", απλά η φήμη είναι όχι η πραγματικότητα.
ειναι ακριβως οπως τα λεςΣτην αρχή της Αχαρνων λες ή της Μιχ.Βόδα?
Δυο σχολεία είναι εκεί το 42 και το 2ο.
Το 4ο είναι στην Χιου δίπλα στον Αγ.Παυλο.
Δεν μπορώ να καταλάβω που λες σόρρυ.
Πάντως το θέμα εγκληματικότητα είναι ξαναλέω κυρίως παρεπόμενο της τοξικοεξάρτησης.
Φυσικά και άν έρθει κάποιος των προστείων στα μέρη μας θα νοιώσει άβολα να περικλείεται από τόσους ξένους, το βρίσκω λογικό.
Αλλά όπως λέει και το τίτλος του θρεντ "κακόφημες", απλά η φήμη είναι όχι η πραγματικότητα.
μπορει ενας απο την κιφησια αμα παει σε αυτες τις γειτονιες να νιωσει καπως αλλα η εικονα ειναι διαφορετικη και πλασματικη απο το βιοτικο επιπεδο των κατοικων και την καταγωγη τους . Κακοφημες θα μπορουσες να τις πεις αλλα οχι και επικινδυνες περιοχες . Νομιζω οτι υπαρχουν πιο "καλοφημες" περιοχες που ειναι πιο επικινδυνες
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128