Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
η βικυ μαρινα απο κουμανουδη δουλευει τωρα στο διδυμου στο υπογειο 16 σαν συλβια με κοντο ξανθο μαλλι με ανταυγιες
:tits2:

Είσαι σίγουρος; Έχω μια δυσκολία να το αποδεχτώ. Η Βίκυ, όπως τη θυμάμαι εγώ, ήταν μια κλασάτη γυναίκα που δεν θα "ταίριαζε" να δουλέψει σε μπουρδέλο. Άλλωστε αν ήθελε να επιστρέψει θα ήταν περιζήτητη σε κάθε μασατζίδικο, επομένως γιατί να πάει σε μπουρδέλο της Φυλής;

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Κι εξακολουθεί να είναι μη μου άπτου ακόμα;

Και η  Μάρσι τι έχει απογίνει; Ξέρει κανείς;

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Πέρασα χτες, πέρασα σήμερα αλλά δεν ανοίγουν ή εχουν κλείσει. Και ειμαι και γνωστός.

Επισκέπτης
Το προηγούμενο Σάββατο ήταν εκεί. Γυναικάρα...
Δηλαδή μπήκες εσύ ε;αν δεις το ποστ μιας που μπήκες αν θες να με πας από το χεράκι!
Κάθε μέρα εκεί είμαι φίλε και τελευταία δεν μπαίνω,πιο κάτω δουλεύω και με ξέρουν κιόλας φατσικά.
Εσύ πως μπήκες δηλαδή;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια εθεαθη μια καινουργια, ονοματι χριστινα...πιτσιρικα και ναζιαρα!! την εχει παρει κανεις να μας πει λεπτομερειες??

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα την Παρασκευή από το εν λόγω κατάστημα.
Ενώ την προηγούμενη φορά (πάνε αρκετές εβδομάδες) δεν μου άνοιξαν, αυτή τη φορά "κατάφερα" και μπήκα.
Παρέλασαν 3 τεμάχια παντελώς αδιάφορα. Η Βίκυ απούσα. Οπότε την έκανα με ελαφρά...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Πέρασμα την Παρασκευή από το εν λόγω κατάστημα.
Ενώ την προηγούμενη φορά (πάνε αρκετές εβδομάδες) δεν μου άνοιξαν, αυτή τη φορά "κατάφερα" και μπήκα.
Παρέλασαν 3 τεμάχια παντελώς αδιάφορα. Η Βίκυ απού. Οπότε την έκανα με ελαφρά...
τις 3 τελευταιες φορες που εχω παει δεν ανοιξαν...δεν ξερω γιατι..σ ενα διαστημα 2 μηνων περιπου...
η μαρσυ ακομη εκει ειναι???

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
τις 3 τελευταιες φορες που εχω παει δεν ανοιξαν...δεν ξερω γιατι..σ ενα διαστημα 2 μηνων περιπου...
η μαρσυ ακομη εκει ειναι???

Τσού. Τουλάχιστον δεν ήταν στην τριάδα που παρήλασε (και δεν ρώτησα).

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
η βικυ μαρινα απο κουμανουδη δουλευει τωρα στο διδυμου στο υπογειο 16 σαν συλβια με κοντο ξανθο μαλλι με ανταυγιες
:tits2:
Σαν δεν ντρεπεστε! στειλατε γερο ανθρωπο μετα 20 χρονια σε μπουρδελο για καταδρομικη!!! :2funny:κανεις νεος δεν φιλοτιμηθηκε :s&m_1:
Λοιπον η υπαρχουσα Συλβια ουδεμια σχεση με την βικυ,μαρινα κ.λ.π εκτος εαν  επειδη δεν ειχε
κοντο ξανθο μαλλι αλλα μακρυ λες να υπαρχουν δυο; :idiot:
Απιθανο μου φαινεται...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Σαν δεν ντρεπεστε! στειλατε γερο ανθρωπο μετα 20 χρονια σε μπουρδελο για καταδρομικη!!! :2funny:κανεις νεος δεν φιλοτιμηθηκε :s&m_1:
Λοιπον η υπαρχουσα Συλβια ουδεμια σχεση με την βικυ,μαρινα κ.λ.π εκτος εαν  επειδη δεν ειχε
Απιθανο μου φαινεται...

Λες αυτό που έγραψα από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην "είδηση" για δύο λόγους: η Βίκυ (όπως την ήξερα) είχε ένα προφίλ που δεν "ταίριαζε" σε μπουρδέλο και δεύτερον αν ήθελε να δουλέψει ξανά θα ήταν περιζήτητη σε όλα τα μασατζίδικα επομένως γιατί να πάει στην παρακμή των μπουρδέλων της Φυλής;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Λες αυτό που έγραψα από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην "είδηση" για δύο λόγους: η Βίκυ (όπως την ήξερα) είχε ένα προφίλ που δεν "ταίριαζε" σε μπουρδέλο και δεύτερον αν ήθελε να δουλέψει ξανά θα ήταν περιζήτητη σε όλα τα μασατζίδικα επομένως γιατί να πάει στην παρακμή των μπουρδέλων της Φυλής;
Ετσι ειναι φιλε μου ο παλιος ειναι αλλοιως!
Την ιδια αποψη ειχα και γω ασχετα αν δεν την εγραψα,αλλα με παρεσυρε
το κατω κεφαλι :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Απιθανο μου φαινεται...

επιβεβαιώνω και εγώ πως η Ρωσιδα Συλβια του Διδυμου 16 Α δεν εχει καμια σχεση με τη Ρωσιδα Βικυ -Μαρινα απο μασαζ Κομμανουδη και Στουρναρη 63
Η Συλβια ειναι νεοτερη της Βικυς και εχει κανει και αυτη περασμα απο μασαζ αλλα απο αλλο μαγαζι...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
επιβεβαιώνω και εγώ πως η Ρωσιδα Συλβια του Διδυμου 16 Α δεν εχει καμια σχεση με τη Ρωσιδα Βικυ -Μαρινα απο μασαζ Κομμανουδη και Στουρναρη 63
Η Συλβια ειναι νεοτερη της Βικυς και εχει κανει και αυτη περασμα απο μασαζ αλλα απο αλλο μαγαζι...
Εξ ου και το μπερδεμα του αρχικου συναγωνιστη ισως!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom