Νέα

και πιπινι και πελατισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzini penintaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
μα ακόμα και οι 20-25αρηδες που πηδάνε γκόμενες υψηλού εμφανισιακού και στυλιστικού επιπέδου (και συνήθως χαμηλού νοητικού), είναι τύποι που λόγω οικογένειας έχουν την άνεση να κάνουν τα γούστα στις εν λόγω κοπέλες..
λούσα και βιτρίνα θέλουν και μετά σου δίνουν και δωράκι :knockinb:

η αληθεια ειναι δεν μου φανηκε χαμηλου νοητικου...πανεξυπνη μου φαννηκε η μικρη, γατα και μεσα στα κολπα..δεν μασαει κουτοχορτο ευκολα

γι αυτο λεω θα καταλαβε οτι τη χαζευα ακομη και αν δεν ειχα πει κατι και πεταξε τα κοπλιμεντα...για καποιο λογο...ποιος να ναι αραγε

Επισκέπτης
αμα δεν το εχεις και καθεσαι και ζητας συμβουλες απο το μπουρδελα.κομ παλι καλα
να λες που καταφερες και εκανες και παιδια.

[size=12pt]Υποτιμάς το bou.com ;;;;;;[/size]

[size=12pt][size=12pt]οσο για τον χρονο που περναω στο μπου,δεν υπαρχει καλυτερη παρεα[/size].[/size]
[size=9pt]bourdela.com > Γενικά > Γενική συζήτηση > Δουλειές για έξτρα εισόδημα  [Σελ. 3][/size]

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το πιθανοτερο ειναι να κανω ενα ευγενικο χωσιμο πχ να της δωσω το κινητο μου να με παρει για κατι υποτιθεται της δουλειας αλλα ασημαντο που κανει μπαμ οτι ειναι δικαιολογια και αν γουσταρει θα παρει...απο κει και περα αν παρει προταση για φαγητο
αυτο ακριβως να κανεις..
ειδες? την απαντηση στο ερωτημα σου, την εδωσες μονος σου.

η εναλλακτικη κατα τη γνωμη μου ειναι να της την πεσεις μεταξυ σοβαρου κ αστειου,ωστε αν σε αποκρουσει να το γυρισεις στο χαβαλε.

αν ενδιαφερεται θα τσιμπησει αμεσως.

εμπειρος εισαι θα τη ψυχολογισεις. :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
τα δωρακια θα τα χει οσο με ανεβαζει..

το θεμα ειναι πόσο την ενδιαφερουν τα δωρακια (αρα επιτυχια) η είναι ρομαντικουλα
τα "δωράκια" θα σου τα κάνει αυτή για όσο καιρό εσύ είσαι ικανός να της κάνεις τα γούστα

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τα "δωράκια" θα σου τα κάνει αυτή για όσο καιρό εσύ είσαι ικανός να της κάνεις τα γούστα

εννοω χρηματα υπο μορφη δωρων φιλε εξοδους και τετοια...

δεν ειπα οτι θα της κανω και χαρη να της κατσω

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
επίσης έχει να κάνει και με το επάγγελμά σου..
αν κάνεις κάποιο επάγγελμα τύπου φωτογράφος ας πούμε, εύκολα θα σου κάτσει και χωρίς πολλά χρήματα αν της πουλήσεις παραμυθάκι ότι μπορείς να την προωθήσεις κλπ κλπ..

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ακριβως να κανεις..
ειδες? την απαντηση στο ερωτημα σου, την εδωσες μονος σου.

η εναλλακτικη κατα τη γνωμη μου ειναι να της την πεσεις μεταξυ σοβαρου κ αστειου,ωστε αν σε αποκρουσει να το γυρισεις στο χαβαλε.

αν ενδιαφερεται θα τσιμπησει αμεσως.

εμπειρος εισαι θα τη ψυχολογισεις. :)

συμφωνω φιλε οι γκομενες δεν θελουν πολυ κυνηγημα...αρκει να καταλαβουν οτι γουσταρεις..απαξ και το καταλαβαν και γουσταρουν και αυτες κανουν οι ιδιες τη δευτερη κινηση ...αν οχι οσο και να κυνηγησεις πιτες θα τρως

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Να κάτσεις στ' αβγά σου. Θες και γεροντοέρωτες τραμουντάνα νο2

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω φιλε οι γκομενες δεν θελουν πολυ κυνηγημα...αρκει να καταλαβουν οτι γουσταρεις..απαξ και το καταλαβαν και γουσταρουν και αυτες κανουν οι ιδιες τη δευτερη κινηση ...αν οχι οσο και να κυνηγησεις πιτες θα τρως
συμφωνουμε.. :)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πες της να δσου μαθει τη χορογραφια του πουλακι τσιου

σιγουρα θα γαμησεις μετα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
εμένα που είμαι 20αρης θα μου πείτε πώς θα γίνει να :knockinb: καμια 40αρα εκτός μπουρδέλου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επίσης έχει να κάνει και με το επάγγελμά σου..
αν κάνεις κάποιο επάγγελμα τύπου φωτογράφος ας πούμε, εύκολα θα σου κάτσει και χωρίς πολλά χρήματα αν της πουλήσεις παραμυθάκι ότι μπορείς να την προωθήσεις κλπ κλπ..

xaxaxa θυμαμαι μια φορα (ενα αλλο βραδυ απο εκεινο που κοροιδευαμε κατι γκομενες που ειχαν ντυθει σαν πουτανες)

ειχαμε παει σε ενα μπαρ ρε και ηταν μια μπαργουμαν και αρχισαμε να την δουλευουμε οτι ειμαστε παραγωγοι και θα την προωθησουμε σε τηλεοραση και διαφημισεις.... το χαψε το ζωον

λεω την επομενη φορα που θα ερθω θα σου δωσω την καρτα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλυτερα να τις δουλευεις παρα να τις πηδας  :2funny: :2funny:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
xaxaxa θυμαμαι μια φορα (ενα αλλο βραδυ απο εκεινο που κοροιδευαμε κατι γκομενες που ειχαν ντυθει σαν πουτανες)

ειχαμε παει σε ενα μπαρ ρε και ηταν μια μπαργουμαν και αρχισαμε να την δουλευουμε οτι ειμαστε παραγωγοι και θα την προωθησουμε σε τηλεοραση και διαφημισεις.... το χαψε το ζωον

λεω την επομενη φορα που θα ερθω θα σου δωσω την καρτα μου  :2funny: :2funny: :2funny:
ε μα ακριβώς έτσι είναι
λούσα και βιτρίνα θέλουν, το είπαμε ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Άμα έχαψε ότι είσαι ΕΣΥ παραγωγός, όχι ζώον, πρωτόζωο είναι.
Μήπως κατάλαβε παραγωγός τυριού;

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

φιλε εισαι σιγουρος οτι το χαψε? η δεν εκανε οτι το χαψε?

πελατης ησουν και οι πελατες εχουν παντα δικιο

μην υποτιμας τοσο τις γκομενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom