Νέα

2 χρόνια σε αναζήτηση ενεργητικής κοπέλας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos2525
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παπαριες  :jerking:
Απ'οτι βλεπω τα κουνας και εσυ τα αυτακια σου...
Σε πληροφορω πως αυτο το βιτσιο δεν βγαινει απο τις γυναικες απεναντι σε αντρες με θηλυπρεπη συμπεριφορα...αντιθετως..
Αν θελανε γυναικοτους παικτη, θα λεσβιαζανε και θα γαμιοντουσαν μεταξυ τους, δεν θα ψαχνανε αρσενικους.
Ξυπνα

Άντε μωρή λουλού φαντάζομαι τι θα είσαι σε συμπεριφορά για να θέλουν να σε στραπονιάσουν.. Πας να βγάλεις και γλώσσα.. Άμα είσαι άντρακλας καμιά δεν θα ζητήσει να σε στραπονιάσει.. Εξηγησέ μου ρε άχυτε γιατί πάντα στις τσόντες θα είναι κάποιος φλούφλης μαζεμένος φλωράκος που στραπονιάζεται?

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ρε πήξαμε στους πούστηδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τα βαζεισς ολα μαζι σε ενα καζανι και εισαι πολυ απολυτος.δηλαδη αμα γουσταρεις να κανεις παιχνιδια με την γυναικα του η με την κοπελα του και ταυτοχρονοσς σηχαινεσαι στην ιδεα να πας με αντρα σημενει οτι εισαι πουστης?
Ναι!!!Αμα θες να τον τρως,δεν παιζει ρολο απο ποιον,σημαινει οτι μεσα σου το θες και οτι υποβοσκει κατι πιο βαθυ απο το τοσο απλοικο "θελω να μου βαζει η "γυναικα" μου ενα παλουκι στον κωλο"...
Δεν το λες ομοφυλοφιλια συμφωνα με την ετυμολογια της λεξης,αλλα σιγουρα λεγεσαι "οπισθογεμης",κοινως πουστης...
Αν για σενα και για τον καθε "αντρα" σας αρεσει να τον τρωτε με το προσχημα οτι αμα στο το χωνει η γυναικα σου δεν ειναι πουστριλικι τοτε εγω δεν συμφωνω και δεν το κανω...Τον κωλο μου τον εχω μονο για εξαγωγη και οχι για εισαγωγη...

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Άντε μωρή λουλού φαντάζομαι τι θα είσαι σε συμπεριφορά για να θέλουν να σε στραπονιάσουν.. Πας να βγάλεις και γλώσσα.. Άμα είσαι άντρακλας καμιά δεν θα ζητήσει να σε στραπονιάσει.. Εξηγησέ μου ρε άχυτε γιατί πάντα στις τσόντες θα είναι κάποιος φλούφλης μαζεμένος φλωράκος που στραπονιάζεται?

Εσυ την ξερεις την απαντηση ρε Βαγγο παιχταρα? Για πες τη, απ'οτι βλεπω εισαι θερμος θεατης  ;)
Δλδ μαν εσενα δεν σου εχει σκασει ποτε γκομενα να θελει να σε δαχτυλιασει? Ασχετως αν θα δεχτεις η οχι...ουτε εγω ειμαι οπαδος αλλα σε ολους τους αντρες εχει τυχει τουλαχιστον μια φορα ρε κοπανε.  Παρε μυρωδια λιγο τι γινεται στον κοσμο και μετα μπες να να κανεις τον καμποσο αντρακλα βαγγαρα. Α, και που σε, για να σου τυχει πρεπει πρωτα να βρεις και την γκομενα ετσι? βασικο μη το ξεχνας αντρακλα
Μη τα λες μονο παραέξω γιατι θα γινεις ρεντικολο με τις παπαριες που πετας...

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ο κωλος δεν ειναι αποθηκη ουτε κουμπαρας για να του χωνουμε μεσα πραγματα

οποιος γουσταρει μαρκουτσια στον κωλο του ειναι κακιασμενη βρωμοπουστρα

και ειναι βρωμοπουστρα επειδη δεν το παραδεχεται οτι γουσταρει να τον τρωει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ο κωλος δεν ειναι αποθηκη ουτε κουμπαρας για να του χωνουμε μεσα πραγματα

οποιος γουσταρει μαρκουτσια στον κωλο του ειναι κακιασμενη βρωμοπουστρα

και ειναι βρωμοπουστρα επειδη δεν το παραδεχεται οτι γουσταρει να τον τρωει
Ετσι ειναι και δεν αλλαζει!

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο τυπος μας εδω,δεν ειπε οτι δεν θελει να γαμηθει οπως δεν ηθελε εκεινος απο την αρκαδια και τελικα γαμηθηκε χωρις να το καταλαβει.ο τυπος εδω θελει να γαμηθει αλλα οχι με πουτσες κανονικες,θελει πλαστικουρα να φαει απο γκομενα.αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι πουστης,διοτι δεν θελει επαφη με αντρα,αλλα μπορουμε να το χαρακτιρισουμε με σιγουρια πισογλεντι.
λοιπον φιλε, αγορασε κανενα δονιτη για αρχη να κανεις κανενα δοκιμαστικο να δεις αν σου αρεσει κιολας,αν δεν βρεις γκομενα να στο κανει,πανε σε κανενα gay-bar και βρες καμια λεσβια-νταλικιερισα, να εισαι σιγουρος οτι θα σου δωσει τα εντερα στο χερι.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ο τυπος μας εδω,δεν ειπε οτι δεν θελει να γαμηθει οπως δεν ηθελε εκεινος απο την αρκαδια και τελικα γαμηθηκε χωρις να το καταλαβει.ο τυπος εδω θελει να γαμηθει αλλα οχι με πουτσες κανονικες,θελει πλαστικουρα να φαει απο γκομενα.αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι πουστης,διοτι δεν θελει επαφη με αντρα,αλλα μπορουμε να το χαρακτιρισουμε με σιγουρια πισογλεντι.
λοιπον φιλε, αγορασε κανενα δονιτη για αρχη να κανεις κανενα δοκιμαστικο να δεις αν σου αρεσει κιολας,αν δεν βρεις γκομενα να στο κανει,πανε σε κανενα gay-bar και βρες καμια λεσβια-νταλικιερισα, να εισαι σιγουρος οτι θα σου δωσει τα εντερα στο χερι.
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

giorgos2525

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αχαχαχα δε το ξερα οτι παιζει αυτο. που υπαρχουν τετοια ? μονο γκαζι εχω ακουστα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ την ξερεις την απαντηση ρε Βαγγο παιχταρα? Για πες τη, απ'οτι βλεπω εισαι θερμος θεατης  ;)
Δλδ μαν εσενα δεν σου εχει σκασει ποτε γκομενα να θελει να σε δαχτυλιασει? Ασχετως αν θα δεχτεις η οχι...ουτε εγω ειμαι οπαδος αλλα σε ολους τους αντρες εχει τυχει τουλαχιστον μια φορα ρε κοπανε.  Παρε μυρωδια λιγο τι γινεται στον κοσμο και μετα μπες να να κανεις τον καμποσο αντρακλα βαγγαρα. Α, και που σε, για να σου τυχει πρεπει πρωτα να βρεις και την γκομενα ετσι? βασικο μη το ξεχνας αντρακλα
Μη τα λες μονο παραέξω γιατι θα γινεις ρεντικολο με τις παπαριες που πετας...

Όχι ρε μάγγα δεν ήθελε καμιά να με δαχτυλιάσει.. Ήθελαν όμως πολλές να τις ξεσκίσω την κωλάρα.. Αυτές που θέλουν να δαχτυλιάζουν και να στραπονιάζουν τις αφήνω για λάητ τυπάδες σαν και του λόγου σου!  :2funny: :2funny:
Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα ρεεεεε! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom