Νέα

και πιπινι και πελατισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzini penintaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
το πιθανοτερο ειναι να κανω ενα ευγενικο χωσιμο πχ να της δωσω το κινητο μου να με παρει για κατι υποτιθεται της δουλειας αλλα ασημαντο που κανει μπαμ οτι ειναι δικαιολογια και αν γουσταρει θα παρει...απο κει και περα αν παρει προταση για φαγητο

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάνε κάτι οπωσδήποτε !
Μην φύγει από το μαγαζί χωρίς να σου δώσει το τηλέφωνό της !!!!
Όταν λες πιπίνι, για τι ηλικία μιλάμε ?

Γεια σας συναγωνιστες...

οπως προδιδει και το νικ μου δεν ειμαι και στη πρωτη νοτη μου εχω πατησει τα 50..

τελος παντων θελω σοβαρη βοηθεια-ιδεες (μην γελατε)

στη δουλεια μου εχει ερθει 3 φορες πελλατισα ενα καβλακι πιπινι πολυ ομορφο. Με το που το ειδα αρχισα να φανταζομαι ολες τις στασεις κτλ κτλ που θα μπορουσα να κανω μαζι της..

Δειχνει σοβαρο αλλα τη τελευταια φορα με ψιλοφλερταρε ή ετσι θέλει να νομιζει το γέρικο πορνομυαλο μου..

της εκανα και εγω καποια κοπλιμεντα και εδειξε χαμογελαστη θετική

Θα τη δω αλλη μια φορα μονο...μετα δεν προκειται να ξαναρθει..επειδη εχω φαει κολλημα τι να της πω?Να την πεσω διακριτικά αλλά να μην γίνω ρόμπα

φοβαμαι οτι παω για σιγουρη τη χυλοπιτα λογω ηλικιας αλλα και λογω του οτι ειναι ομορφη θα της την πεφτουν τεκνά εμένα θα κοιτάξει?

δεν θελω να γελοιοποιηθώ αλλα θέλω να το προσπαθήσω..ιδέες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πιθανοτερο ειναι να κανω ενα ευγενικο χωσιμο πχ να της δωσω το κινητο μου να με παρει για κατι υποτιθεται της δουλειας αλλα ασημαντο που κανει μπαμ οτι ειναι δικαιολογια και αν γουσταρει θα παρει...απο κει και περα αν παρει προταση για φαγητο

50 χρονων και κανεις σα μαλακας 15χρονος. τραβα γραψε και στο γραμμα "αγαπητο περιοδικο..." για συμβουλες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπηκε ο αρχιδασκαλος λοπεζ τωρα... ακινησια δεξια !

Επισκέπτης
Γεια σας συναγωνιστες...

οπως προδιδει και το νικ μου δεν ειμαι και στη πρωτη νοτη μου εχω πατησει τα 50..

τελος παντων θελω σοβαρη βοηθεια-ιδεες (μην γελατε)

στη δουλεια μου εχει ερθει 3 φορες πελλατισα ενα καβλακι πιπινι πολυ ομορφο. Με το που το ειδα αρχισα να φανταζομαι ολες τις στασεις κτλ κτλ που θα μπορουσα να κανω μαζι της..

Δειχνει σοβαρο αλλα τη τελευταια φορα με ψιλοφλερταρε ή ετσι θέλει να νομιζει το γέρικο πορνομυαλο μου..

της εκανα και εγω καποια κοπλιμεντα και εδειξε χαμογελαστη θετική

Θα τη δω αλλη μια φορα μονο...μετα δεν προκειται να ξαναρθει..επειδη εχω φαει κολλημα τι να της πω?Να την πεσω διακριτικά αλλά να μην γίνω ρόμπα

φοβαμαι οτι παω για σιγουρη τη χυλοπιτα λογω ηλικιας αλλα και λογω του οτι ειναι ομορφη θα της την πεφτουν τεκνά εμένα θα κοιτάξει?

δεν θελω να γελοιοποιηθώ αλλα θέλω να το προσπαθήσω..ιδέες..

2 είανι τα όπλα που μπορείς να χρεισημοποιήσεις στην περίπτωσή σου φίλε:

1:  http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/xrima-euro-doseis-660.jpg[/img[/URL]]

2: ρομαντισμός
λουλούδια, ποιήματα, κλπ
στο μισό αιώνα της ζωής μου δε με έχει συγκινήσει καμία σαν κι εσένα κλπ

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε δεν μας λες τι μαγαζι εχεις , αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι σου κωλοτριφτηκε για να της κανεις καμια καλυτερη τιμη.

Για να σου φυγει η καψα , ασε τις ντροπες και τους σχεδιασμους και πες της ξεκαθαρα και χαλαρα αν θελει να πατε για κανα φαγητο. Αν οντως ψαχνει μεγαλυτερο θελει ωριμοτητα και αμεσοτητα, οχι παιχνιδακια. Αν περιμενεις να σε παρει αυτη τηλ θα μεινεις με το πουλι στο χερι.

Ολα αυτα βεβαια εφοσον δεν εισαι πια παντρεμενος...

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε δεν μας λες τι μαγαζι εχεις , αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι σου κωλοτριφτηκε για να της κανεις καμια καλυτερη τιμη.

Για να σου φυγει η καψα , ασε τις ντροπες και τους σχεδιασμους και πες της ξεκαθαρα και χαλαρα αν θελει να πατε για κανα φαγητο. Αν οντως ψαχνει μεγαλυτερο θελει ωριμοτητα και αμεσοτητα, οχι παιχνιδακια. Αν περιμενεις να σε παρει αυτη τηλ θα μεινεις με το πουλι στο χερι.

παντρεμενος ειμαι ρε φιλε αλλα τι μ αυτο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

+1

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
να πω κι εγώ τη γνώμη μου σαν 20αρης, ή δεν υπάρχει θέση για μενα σ' αυτό το καφενείο των 50ρηδων? :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
παντρεμενος ειμαι ρε φιλε αλλα τι μ αυτο?
Οταν εισαι παντρεμενος ρισκαρεις να χασεις πααααρα πολλα.
Γι' αυτο αν θες να ξενογαμησεις η λογικη λεει μειωνεις το ρισκο.
Το ελαχιστο ρισκο ειναι οι ιεροδουλες.
Αν εσυ ομως θες να νιωσεις το αληθινο παιχνιδι, θα δοκιμασεις με καποια που μπορεις να ελεγξεις το ρισκο και οχι με ενα αγνωστο πιπινι πουδεν ξερεις τι καπνο φουμαρει, απο που ερχεται και που θελει να παει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom