φιλε δεν ειμαι γενικα ανασγαλης γιατι δεν με πολυνοιαζει για τη καθε μια που τη πεφτω εχω φαει πολλες χυλοπιτες και εφαγα και καποιες γκομενες στη ζωη μου αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχω κολλησει...
ειναι κατι ξεχωριστο που μ εκανε να σκεφτομαι αυτην συνεχεια και να περιμενω ποτε θα ξαναρθει
Θα σου πω κάτι και αν θες άκουσέ το που είμαι 42!
Οι μικρές γοητεύονται από τους μεγαλύτερους και το ξέρουν όλοι αυτό,πολλοί εδώ μέσα σου λένε μην κάνεις τίποτα γιατί κάνουν το εξής λάθος,πάνε με συνομίληκες και τρώνε μπουγάτσες συνέχεια.
Έχω πολλούς κολλητούς και το βλέπω και εγώ ο ίδιος ότι όταν σε γουστάρει μία μικρότερη είναι γιά "σεξ" και όχι γιά σχέση γιατί ξέρεις πώς να την ικανοποιήσεις.
Γιά να ανταποκρίνεται κάτι σου βρήκε και θέλει να προχωρήσει,εξαλλου μην ξεχνάς το 60% των γυναικών αγάμητες είναι!
Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ,αλλά με τάκτ γιά να μην γίνεις ρεζίλι,π.χ. να πάτε κάπου γιά καφέ και μετά ποτό να μιλήσετε.
Αν δεχτεί,μην το συζητάς,έχει πέσει και σε γουστάρει γιά την ίδια βραδυά!
Και μην ξεχνάς,οι γυναίκες δεν ξέρεις ποτέ πώς σκέφτονται,γούστα είναι αυτά,όπως θες εσύνα την πηδήξεις έτσι και αυτή μπορεί να σκέφτεται το ίδιο με εσένα,που ξέρεις!!!