Νέα

και πιπινι και πελατισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzini penintaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε εισαι σιγουρος οτι το χαψε? η δεν εκανε οτι το χαψε?

πελατης ησουν και οι πελατες εχουν παντα δικιο

μην υποτιμας τοσο τις γκομενες

δεν ξερω κινητο δεν ζητησα (δεν ειμαι πεφτουλας) αλλα τουλαχιστον γελαγαμε με τον αλλον
αφου του λεγα του μαλακα να κρατηθει να γελασουμε μολις φυγουμε
και δεν ακουγε. Ο τραπαριφας. Ο τρομπινιο

Επισκέπτης
xaxaxa θυμαμαι μια φορα (ενα αλλο βραδυ απο εκεινο που κοροιδευαμε κατι γκομενες που ειχαν ντυθει σαν πουτανες)

ειχαμε παει σε ενα μπαρ ρε και ηταν μια μπαργουμαν και αρχισαμε να την δουλευουμε οτι ειμαστε παραγωγοι και θα την προωθησουμε σε τηλεοραση και διαφημισεις.... το χαψε το ζωον

λεω την επομενη φορα που θα ερθω θα σου δωσω την καρτα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

εσείς ήσασταν;
φίλη μου ήταν η μπαργούμαν,
μου λεγε γι αυτή τη φάση, ότι ήταν κάτι μαλάκες και το παίζανε παραγωγοί κλπ
αυτή έκανε τη δουλειά της,
δλδ κουνούσε το κεφάλι και σέρβιρε τις μπόμπες
βλέπωντας τους να χασκογελάνε
στο τέλος τους ζήτησε και κάρτα, για να δείξει ότι τοχαψε

Τι να κάνεις, μου λέει, ότι μπορείς για να φύγει ο πελάτης ευχαριστημένος 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσείς ήσασταν;
φίλη μου ήταν η μπαργούμαν,
μου λεγε γι αυτή τη φάση, ότι ήταν κάτι μαλάκες και το παίζανε παραγωγοί κλπ
αυτή έκανε τη δουλειά της,
δλδ κουνούσε το κεφάλι και σέρβιρε τις μπόμπες
βλέπωντας τους να χασκογελάνε
στο τέλος τους ζήτησε και κάρτα, για να δείξει ότι τοχαψε

Τι να κάνεις, μου λέει, ότι μπορείς για να φύγει ο πελάτης ευχαριστημένος   

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Oταν βλεπεις οτι δεν μπορεις να ριξεις τη γκομενα....
ξεκινα το δουλεμα... τουλαχιστον θα φυγεις ικανοποιημενος απο το πολυ γελιο !!!!!!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
φιλε μου πρεπει να μιλησεις με τον apourano,αυτος ξερει να σου πει τι πρεπει να κανεις για να φας το πιπινι,
με τις συμβουλες ολων μας καταφερε να γαμισει την κουμπαρα του ή τελος παντων το φανταστικε περισοτερα εδω  

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
φιλε μου πρεπει να μιλησεις με τον apourano,αυτος ξερει να σου πει τι πρεπει να κανεις για να φας το πιπινι,
με τις συμβουλες ολων μας καταφερε να γαμισει την κουμπαρα του ή τελος παντων το φανταστικε περισοτερα εδω  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πες της κατι για να σπασει ο παγοσ του στυλ...''γεια....το σαββατο γαμιεσαι?''σε εμανα παντα πιανει. :fuck2:

goahead

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φραγκα εχω σχετικά, όχι πλουσιος αλλα δεν πεινάω κιολας μπορω να τη βγαλω κάπου κανοντας μια οικονομία αλλου...

και εγω λέω να το προσπαθήσω αλλα έλα που τα παίδια μου είναι μεγαλύτερα σε ηλικία από αυτήν..θα με γιαουρτώσει..

και τι να της πω?ωστε να πιασει το νοημα αλλα να μην εκτεθω και τελειως
Φίλε ακολούθησε την καρδιά σου. Θα σου βγει από μόνο του. Αν μάθεις κάτι παπαγαλία για να το πεις, θα χάσεις τα λόγια σου.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Πες της πολυ απλα να βγειτε εξω...τι πιο απλο....
50 ειπες εισαι...ε μετα πιστευω να εχεις τον τροπο να της πεις να συνεχισετε την βραδυα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Να την πεσω διακριτικά αλλά να μην γίνω ρόμπα
φοβαμαι οτι παω για σιγουρη τη χυλοπιτα λογω ηλικιας
εμένα θα κοιτάξει?
δεν θελω να γελοιοποιηθώ
θα με γιαουρτώσει..
και τι να της πω? ωστε να πιασει το νοημα αλλα να μην εκτεθω και τελειως
γι αυτο λεω που πα ρε καραμητροοοο
σιγα μην κατσει στον 
ειπα εγω οτι θα τη πηδηξω??
το αντιθετο δεν λεω...?

Φίλε μου έβαλα σε μια παράθεση  κάποια κομμάτια από μυνήματά σου.
Είσαι η αποθέωση της ανασφάλειας!
Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως κάποιος καλοστεκούμενος  πενηντάρης παντρεμένος και με παντρεμένη γκόμενα όπως γράφεις έχει σαν μείζον θέμα πως θα τη πέσει σε μια εικοσάχρονη κοπελίτσα…
Είναι αυτό που λες ότι δηλαδή έχεις φάει κόλλημα. Και με τη ψυχολογία του looser που βγάζεις προς τα έξω  τα βλέπω τα πράγματα δύσκολα.
Ελπίζω να με διαψεύσεις  και να της βγάλεις τα μάτια έξω…

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου έβαλα σε μια παράθεση  κάποια κομμάτια από μυνήματά σου.
Είσαι η αποθέωση της ανασφάλειας!
Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως κάποιος καλοστεκούμενος  πενηντάρης παντρεμένος και με παντρεμένη γκόμενα όπως γράφεις έχει σαν μείζον θέμα πως θα τη πέσει σε μια εικοσάχρονη κοπελίτσα…
Είναι αυτό που λες ότι δηλαδή έχεις φάει κόλλημα. Και με τη ψυχολογία του looser που βγάζεις προς τα έξω  τα βλέπω τα πράγματα δύσκολα.
Ελπίζω να με διαψεύσεις  και να της βγάλεις τα μάτια έξω…

φιλε δεν ειμαι γενικα ανασγαλης γιατι δεν με πολυνοιαζει για τη καθε μια που τη πεφτω εχω φαει πολλες χυλοπιτες και εφαγα και καποιες γκομενες στη ζωη μου αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχω κολλησει...

ειναι κατι ξεχωριστο που μ εκανε να σκεφτομαι αυτην συνεχεια και να περιμενω ποτε θα ξαναρθει

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
φιλε δεν ειμαι γενικα ανασγαλης γιατι δεν με πολυνοιαζει για τη καθε μια που τη πεφτω εχω φαει πολλες χυλοπιτες και εφαγα και καποιες γκομενες στη ζωη μου αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχω κολλησει...
ειναι κατι ξεχωριστο που μ εκανε να σκεφτομαι αυτην συνεχεια και να περιμενω ποτε θα ξαναρθει

Στα παπάρια σου λοιπόν. Πες της ότι θα έλεγες σε οποιαδήποτε γκόμενα που σου γυάλισε και αν σου κάτσει καλώς. Σε κάθε περίπτωση πάντως ξεκόλλα και έχε αυτοπεποίθηση. 

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
βεβαια οι γκομενες που χω φαει ως τωρα ειναι 7-8 αντε με το ζορι 10 χρονια μικροτερες μου

οχι 30χρονια μικροτερες

ισως να ταν και επειδη δεν φανταζομουν καν να κατσει, ειπε τα κοπλιμεντα τσιμπισα ειναι και ομορφο...

και  :idiot: μου στριψε

OP
OP
T

tzini penintaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στα παπάρια σου λοιπόν. Πες της ότι θα έλεγες σε οποιαδήποτε γκόμενα που σου γυάλισε και αν σου κάτσει καλώς. Σε κάθε περίπτωση πάντως ξεκόλλα και έχε αυτοπεποίθηση. 

κατι τετοιο θα κανω φιλε...δεν θα το κυνηγησω πολυ αν κατσει απο μονη της εκατσε

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
κατι τετοιο θα κανω φιλε...δεν θα το κυνηγησω πολυ αν κατσει απο μονη της εκατσε

Πάλι ανασφάλεια βγάζεις. Από μόνη της δεν κάθεται καμία. Κάνε κίνηση όπως έκανες και στις άλλες που σου έκατσαν. Αν κάτσει πήδα τη και ξεκόλλα. Αν δε κάτσει απλά ξεκόλλα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

Θα σου πω κάτι και αν θες άκουσέ το που είμαι 42!
Οι μικρές γοητεύονται από τους μεγαλύτερους και το ξέρουν όλοι αυτό,πολλοί εδώ μέσα σου λένε μην κάνεις τίποτα γιατί κάνουν το εξής λάθος,πάνε με συνομίληκες και τρώνε μπουγάτσες συνέχεια.
Έχω πολλούς κολλητούς και το βλέπω και εγώ ο ίδιος ότι όταν σε γουστάρει μία μικρότερη είναι γιά "σεξ" και όχι γιά σχέση γιατί ξέρεις πώς να την ικανοποιήσεις.
Γιά να ανταποκρίνεται κάτι σου βρήκε και θέλει να προχωρήσει,εξαλλου μην ξεχνάς το 60% των γυναικών αγάμητες είναι!
Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ,αλλά με τάκτ γιά να μην γίνεις ρεζίλι,π.χ. να πάτε κάπου γιά καφέ και μετά ποτό να μιλήσετε.
Αν δεχτεί,μην το συζητάς,έχει πέσει και σε γουστάρει γιά την ίδια βραδυά!
Και μην ξεχνάς,οι γυναίκες δεν ξέρεις ποτέ πώς σκέφτονται,γούστα είναι αυτά,όπως θες εσύνα την πηδήξεις έτσι και αυτή μπορεί να σκέφτεται το ίδιο με εσένα,που ξέρεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom