alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Χωστης τα..........
Και υποθέτω πως είστε Παναθηναϊκός?φιλε ειμαι 50+ με πολυ καλο αμαξι, οικονομικη ανεση,,οχι πλουσιος τα ειπαμε αυτα, καλο σπιτι και ντυνομαι καλα οχι απλυτος ουτε αλητομαγκας..και απο ΒΠ
εχω ελπιδες περναω το καστιγκ τι λες?
Και οι πενηνταρηδες, εχουν ψωλη !!!Πενηντάρη, γάμα το πιπίνι!
φιλε ειμαι 50+ με πολυ καλο αμαξι, οικονομικη ανεση,,οχι πλουσιος τα ειπαμε αυτα, καλο σπιτι και ντυνομαι καλα οχι απλυτος ουτε αλητομαγκας..και απο ΒΠ
εχω ελπιδες περναω το καστιγκ τι λες?
Πενηντάρη γάμα το πιπίνι! Και αν δε σου κάτσει δώσε το τηλέφωνο της να πάρουμε σειρά και εμείς οι σαραντάρηδες.
Γιατι αυτη η ερωτηση ???Όταν λέμε πολύ καλό αμάξι τι εννοούμε?
Όταν λέμε πολύ καλό αμάξι τι εννοούμε?
UNO φιλε..
στα καλα του έκανε γύρω στα 55.000
Ασε μην κοιταs τοτε........Τωρα να δειs ποσο εχουν !!!
Ο καιροs γαρ.....ειναι εγγυs ??
Ηθικον??
Ψυχραιμια και ανεση χρειαζεταιαστα τωρα....
δεν ξερω ποτε θα ρθει υπολογιζω μεσοβδομαδα
ηθικον ακμαιοτατον ..λεμε τωρα...
σαν 16χρονο κανω ο
Ψυχραιμια και ανεση χρειαζεται
Και στο τελοs .......τι ειχεs τι εχασεs !!
υπο κανονικες συνθηκες δεν θα κανα κινηση ποτε σ ενα πιπινι..
τωρα τσιμπησα λιγακι απο τα κοπλιμεντα της μικρης, και το χω μεγαλοποιησει στο μυαλο μου
αν φαω χυλο που ναι σχεδον σιγουρο θα με χαλασει λιγο αλλα πιο πολυ θα με πειραξει μην εκτεθω και μου πει που πας ρε μπαρμπα και δεν θα ξερω που να κρυφτω
χυλοπιτα θα φας βρε ηλιθιε
κ ενα κουβα σκατα
τα σκατα αν μου επιτρεπεις λεω να τα αφησω σε σενα
σκασε ρε βλαχο
Σ αυτη τη περιπτωση κανε πωs δεν καταλαβεs......Ευγενικοs κι ετσιυπο κανονικες συνθηκες δεν θα κανα κινηση ποτε σ ενα πιπινι..
τωρα τσιμπησα λιγακι απο τα κοπλιμεντα της μικρης, και το χω μεγαλοποιησει στο μυαλο μου
αν φαω χυλο που ναι σχεδον σιγουρο θα με χαλασει λιγο αλλα πιο πολυ θα με πειραξει μην εκτεθω και μου πει που πας ρε μπαρμπα και δεν θα ξερω που να κρυφτω
τι εγινε ρε με το πιπινι?
της εδειξες πως εδω στο μπου γαμαμε δεν παιζουμε?