kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
tvrα μπηκα σε σκεψεις...Και μη ξεχνάτε τα συγκεκριμένα χοτελια είναι σεσημασμενα από το παρελθόν ...
tvrα μπηκα σε σκεψεις...Και μη ξεχνάτε τα συγκεκριμένα χοτελια είναι σεσημασμενα από το παρελθόν ...
Σίγουρα!!!tvrα μπηκα σε σκεψεις....οκ θα δουμε οσο για ητν φωτοο μονο σωμα εχει αν και στο ιντερνετ ολο και καποια φοτο μας θα υπαρχει πλεον...
Είναι πολλές οι "απροστάτευτες" πού χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χοτέλι.Με αντιλαμβάνεσαι νομίζω.
φιλε ως πρωταρης δεν σε καταλαβαινω οποτε αν θελεις στειλε μου καλυτερα πμ τι εννοεις τι θελεις να πεις να ξεορυμε και εμεις οι πρωταρηδες μην την πατησουμε.Είναι πολλές οι "απροστάτευτες" πού χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χοτέλι.Με αντιλαμβάνεσαι νομίζω.
Η τζούλη?κατι μου θυμιζει κατι......
μισό λεπτό ρε τζουλιέν............
δηλαδή πες ότι μένει νίκαια και έχεις ραντεβού στην κηφισιά θα πάρεις gps και θα το κόψεις με τα πόδια???
το gps θέλει καιαμάξι. άρα για να θες να πάρεις gps εχεις τουτού. με λιγα λόγια καβλίτσα κάτι βρωμάει με το χοτέλι........
κα απο εσας μαγκες να μου στειλε πμ τι παιζει να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι.φιλικα κωστας.αδε
αδερφε κάβλιρε αυτό φωνάζω τόση ώρα κάποια πουστιά παίζει σίγουρα..................
αμα συνεχισετε να ασχολειστε με αυτο το μαλακισμενο ατομο....οχι αμαξι θα παρει μεχρι και εξοχικο σε νησι.....!!!!!!
Εντελώς όμως!!χανεις τον χρονο σου ;)
κοιτα να δεις πως σε μιση ωρα μπορεις να αναθεωρησεις διαβαζοντας αρθρθα συναγωνιστων εδω...οκ αντε να δουμε παντως δεν καταλαβα τι παιζει με το χοτελι.οποιος θελει ας μου στειλει να μου εξηγησει να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι...αμα συνεχισετε να ασχολειστε με αυτο το μαλακισμενο ατομο....οχι αμαξι θα παρει μεχρι και εξοχικο σε νησι.....!!!!!!
Να σου πω αν δεν ήμουν παντρεμένος, χέστηκα κι αν με βάλει στο ίντερνετ ή αν την πιάσουν μετά και βρουν το laptop, τι θα με εκαναν? Τους πελάτες δεν τους κάνουν τίποτα νομίζω. Αλλά ένεκα ο γάμος δηλαδής που με φρενάρει. Χοντρούλα ξεχοντρούλα όμως είναι για τρελά χυσίματα!
Γεμάτος είναι, εγώ πού θα τα βρω. Δεν έχω κονέ.αδερφέ ξεκόλα ο τόπος απο πιπίνια-πουτάνες είναι γεμάτος. κάνε την έρευνα σου και χτύπα αλύπητα.
χαχαχαχχαχα!!!μην σου πω μεχρι και νησι!!ευκαιρια ειναι αλλωστε!!!!αμα συνεχισετε να ασχολειστε με αυτο το μαλακισμενο ατομο....οχι αμαξι θα παρει μεχρι και εξοχικο σε νησι.....!!!!!!