ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νταξει μας ζαλισες ταρχιδια και συ ρε καβλιλα. ποσες σελιδες θες ακομα να πεις το ιδιο πραμα?
Σε πιστεύω. Στην Αθήνα πάλι δεν κόβουν και μπορείς να το τεστάρεις αν θέςΦίλε πάντως στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Μύλου κόβουν αποδείξεις και μπορείς να το τεστάρεις αν θες.
Δε χρειάζεται να το τεστάρω, ειμαι σίγουρος.Σε πιστεύω. Στην Αθήνα πάλι δεν κόβουν και μπορείς να το τεστάρεις αν θές
νταξει μας ζαλισες ταρχιδια και συ ρε καβλιλα. ποσες σελιδες θες ακομα να πεις το ιδιο πραμα?
εκτορα φορουμ είναι δημοκρατια έχουμε εκφραζομαστε ελεύθερα. και μένα μου την σπάει η φώτο που έχεις με την γκόμενα νά πιπώνει αλλά δεν το κάνω θέμα το σέβομαι απολυτα
δε σου ειπα να μην εκφραζεσαι. να μην επαναλαμβανεσαι ειπα. ειπες μια ειπες δυο ειπες εικοσι δυο. η εμμονη ειναι κουραση. τραβα γαμα την να τελειωνουμε.
Κι εμένα ρε συ, χωρίς παρεξήγηση!και μένα μου την σπάει η φώτο που έχεις με την γκόμενα νά πιπώνει
Η αληθεια ειναι ότι κατα βαθος θελεις να της δωσεις την μητρα στο χερι καβλερμαν .μπα έχω άλλη καβατζα εγώ. με μπουταρούδες δεν ασχολουμαι.
Η αληθεια ειναι ότι κατα βαθος θελεις να της δωσεις την μητρα στο χερι καβλερμαν .
Πρεπει να πας να της δειξεις ποιος ειναι το αφεντικο
hot.julienne@yahoo.comπαιδια μηπως μπορει να στειλει καποιος στοιχεια επικοινωνιας με την μικρη;
Εμείς να στείλουμε, αυτή θα απαντήσει?hot.julienne@yahoo.com
ρε ακο με ξέρεις εμένα. τα έχουμε πει. αναπολώ τα λονδρέζικα πουτανάκια και τις λονδρέζικες παρτούζες...................
α ρε πουστονησο θα σου ρθω για μια καταδρομική!!!!!!!!!!!!!!!1
τηλ δεν εχει η μικρη;hot.julienne@yahoo.com
Η αυτή η η μαφία που κρύβεται πίσω της και εμπορεύεται τις φωτό και τα βίντεο θ απαντήσουν.Εμείς να στείλουμε, αυτή θα απαντήσει?
Θάχει πλέον αλλά εγώ δεν το έχω και νομίζω το δίνει μετά το πρώτο ραντεβού αν έχω καταλάβει καλά. Οταν τη συνάντησα δεν είχε πάρει ακόμη.τηλ δεν εχει η μικρη;
παντως δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος και τοσες υπερβολες ρε μαγκες...αφου τοσα τεμαχια υπαρχουν εκει εξω σε καλυτερες τιμες και με καλυτερες ισως υπηρεσιαες..τι εχετε φαει σκαλωμα με τα τοσα αρνητικα της μικρης???μονο καλο και διαφημιση της κανετε...σε κανα 2μηνο οταν και βαραει μυγες θα αναγκαστει ν αναθεωρησει πολλα απο αυτα που ζηταει και θελει σημερα...απλα χαλαρα και χωρις υπερβολες...
Η αυτή η η μαφία που κρύβεται πίσω της και εμπορεύεται τις φωτό και τα βίντεο θ απαντήσουν.
Εμένα πάντως ήδη με εκβιάζουν γιατί στο βίντεο δείχνω πιό χοντρός και στη φωτό είμαι αχτένιστος και μου λένε ότι θα την ανεβάσουν στο bou αν δεν τους παραδώσω μέχρι αύριο την κάρτα Friday's τα Asterix μου και τα παλιά τεύχη της Δράσης .
Το έχω καταγγείλει στην Ασφάλεια και έχουν στείλει τον pathos gia thn diapragmatefsh που παλεύει να σώσει την κατάσταση με κάποια τεύχη που έχω διπλά και την κάρτα Friday's .