PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Γυρισε...θα ξαναερθει σε κανα-δυο μηνακια λογικα το temachion καρολινα συμφωνα με πηγές (όχι του ψηλορείτη εννοείται)
Γυρισε...θα ξαναερθει σε κανα-δυο μηνακια λογικα το temachion καρολινα συμφωνα με πηγές (όχι του ψηλορείτη εννοείται)
Γυρισε...
Βλέπω ο κόσμος να είναι μεχρι κάτω στο πεζοδρόμιο !!!!!!!!!!!!!!!!Σημερα Συγγρου144 απο τις 5 και μετα!
ευτυχώς έχω χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας!!!Βλέπω ο κόσμος να είναι μεχρι κάτω στο πεζοδρόμιο !!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω ειχε 4 ατομα αναμονη για δωματιο με την Αφροδιτη χθες....φαντασου σημερα Καφεδακι απο κατω και θα ερχεται η τσατσα να ειδοποιειΒλέπω ο κόσμος να είναι μεχρι κάτω στο πεζοδρόμιο !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω ημουνα απο τους τυχερους και την ειχα παρ την πρωτη μερα που ειχε ερθει!!!Εδω ειχε 4 ατομα αναμονη για δωματιο με την Αφροδιτη χθες....φαντασου σημερα Καφεδακι απο κατω και θα ερχεται η τσατσα να ειδοποιει
Και βαλε!!!!!Ας το ξαναγραψουμε αλλη μια φορα για οσους δεν το ξερουν....
Οποιος παει με 50αρικο απλα το εκαψε μην περιμενει παπαδες!!
Ολα ξεκινουν απο τα 100 γιουρια με δαυτην
Ας το ξαναγραψουμε αλλη μια φορα για οσους δεν το ξερουν....
Οποιος παει με 50αρικο απλα το εκαψε μην περιμενει παπαδες!!
Ολα ξεκινουν απο τα 100 γιουρια με δαυτην
Δωσε ενα 100αρικο για να εχεις την ικανοποιηση οτι γαμησες πορνοσταρ απο τον κωλο με ενα 100αρικο!!!...εγώ μια φορά την γάμησα με ένα 50ρικο και είχα την ικανοποίηση ότι γάμησα πορνοστάρ με ένα 50ρικο....αν την ξαναγαμήσω πάλι 50ρικο θα δώσω..ευρώ παραπάνω στην καργιόλα!
Να κανει η ΜΑΝΑ24 μελη παρακολουθουν!!!
Φανταζομαι τι θα γινεται τοα απογευμα στο μαγαζι!
Ε ρε τι κανουν τα πλατο!!!!Γράφτηκε από τον juninio - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 10 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Καρολάιν)
Συνολική βαθμολογία 9.0
Εμφάνιση κοπέλας 10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 9.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.0
Η Καρολαιν ειναι απο την Ουγγαρια με τελειο προσωπο και κορμι.Ειναι 20 χρονων και σε εμφανιση ξεπερναει ολες τις κοπελες απο citytour που εχω παρει.Οποιος την δει στο σαλονι πολυ δυσκολα δεν θα περασει.Ετσι κι εγω μπηκα χωρις δευτερη σκεψη παρολο που επρεπε να περιμενω γιατι ειχε λιγο κοσμο.Την ωρα που περιμενα στο σαλονι να ερθει η σειρα μου γνωρισα και τρεις συναγωνιστες απο το σαιτ.Προκειται για τους anoixtomyalos,ggxxx kai pathos gia tin gynaika αν τα λεω σωστα.Πιασαμε κουβεντουλα και η ωρα περασε γρηγορα και ευχαριστα.Λοιπον ερχεται η σειρα μου.Προγραμμα των 100 ευρω με 69 και ελευθερο στοματικο.Καλο τσιμπουκι (με πολλα περιθωρια βελτιωσης) που σε κοιτα στα ματια.Σε καποια στιγμη την γυρναω στο 69 και την ξεσκιζω στην κυριολεξια με την γωσσα μου σκαβωντας και τισ 2 τρυπουλες!ακολουθησε γαμησι στις δυο γνωστες στασεις και [size=20pt]τελειωμα στο στομα της χωρις βεβαια να τα καταπιει αλλα φτυνοντας τα στον πουτσο μου και συνεχιζοντας για λιγο την πιπα[/size].Σιγουρα η κορυφαια μου εμπειρια σε στουντιο (ισως μετα την πολωνεζα ιζαμπελα απο κηφισου 30).Αν ειχα αλλα 100 πανω μου θα πηγαινα για δευτερο γυρο κατι που εγινε σημερα το μεσημερι.Η κοπελα θα ειναι εδω μεχρι 3/1 και μετα ισως την ξαναδει κανεις σε καποια απο τις τσοντες που θα γυρισει προσεχως οπως η ιδια μου ειπε.Ειναι σπανιο κομματι και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 •
Kι εδω οι διαφορες 50αρικου και 100αρικου...
[size=10pt][size=10pt]A[/size][/size]
...Στο κομμάτι του σεξ πήρα το πρόγραμμα των 100€ με ελεύθερο στοματικό και στάση 69, γι'αυτό το λόγο "παρήγγειλα" στη τσα2 να μου έρθει το μωράκι πεντακάθαρο.... αλλά μετά την ανάλογη περιποίηση από μέρους μου και αφού την είχα κάνει "πύραυλο" έγινε πολύ πιο ερωτική, με την ανάλογη συμμετοχή, με φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα, με εξαιρετικό στοματικό όπου με δυσκολία κρατήθηκα να μην χύσω στο στόμα της
[size=10pt][size=10pt]B[/size][/size]
....Λοιπον ερχεται η σειρα μου.Προγραμμα των 100 ευρω με 69 και ελευθερο στοματικο.Καλο τσιμπουκι (με πολλα περιθωρια βελτιωσης) που σε κοιτα στα ματια.Σε καποια στιγμη την γυρναω στο 69 και την ξεσκιζω στην κυριολεξια με την γωσσα μου σκαβωντας και τισ 2 τρυπουλες! ακολουθησε γαμησι στις δυο γνωστες στασεις και τελειωμα στο στομα της χωρις βεβαια να τα καταπιει αλλα φτυνοντας τα στον πουτσο μου και συνεχιζοντας για λιγο την πιπα.
Καλα ρε μαγκες δεν εχετε ακουσει τιποτα για τους κινδυνους που περιεχουν τα ακοποτα και τα γλυφομουνια στις τανες? Δηλαδη απορω που πληρωνεις κιολας 100 ευρωπουλσ για να κολλησεις με ανεση οτι κολλησεις...ημαρτον (που λεει και ο γεωργιου)...
Φυσικα ο καθενας με το μυαλο που εχει πραττει, αλλα ετσι ας επισημαινουμε μερικα πραγματα για τους πιο νεους που δεν ξερουν..