You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
Stella εχω πιει, καλη. Την Erdinger την εχω ακουστα, δεν ξερω αν την εχω δοκιμασει. Τις αλλες που γραψαν καποιοι ουτε καν τις εχω δει καπου.
Επισκέπτης
Erdinger ρε φιλε?
Θα κερασεις το Σεπτεμβρη που θα ερθω Polska ?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θα κερασεις το Σεπτεμβρη που θα ερθω Polska ?
Αααααα η Erdinger βγαινει στα δικα σου χωραφια μαστορα. Εδω περα ο μπαξες βγαζει αλλα πραματα .Aπο μπυρονια αυτα, γιατι απο βοντκα, σλιβοβιτσα καλα να μαστε.
Ελα πριν σε προλαβω και ερθω Βερολινο
Συνημμένα
Επισκέπτης
Αααααα η Erdinger βγαινει στα δικα σου χωραφια μαστορα. Εδω περα ο μπαξες βγαζει αλλα πραματα .Aπο μπυρονια αυτα, γιατι απο βοντκα, σλιβοβιτσα καλα να μαστε.
θα την ψαξω αυτη την Erdinger, θα την τεσταρω και θα "ανεβασω κριτικη".
Κατα τις 16/9 ξεκιναω με προορισμο Gdynia.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
θα την ψαξω αυτη την Erdinger, θα την τεσταρω και θα "ανεβασω κριτικη".
Κατα τις 16/9 ξεκιναω με προορισμο Gdynia.
Weiss ειναι, οχι lager. Gdynia ποοοοο, το Βερολινο πιο κοντα ειναι ρε τυπε
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Λοιπόν, διάβασα και εγώ σε λίγες ώρες μέσα όλο το θρεντ.
Συναρπαστικό και σκληρά πραγματικό, αν μη τι άλλο.
Ο ήρωας είναι πραγματικός και είναι μάλλον πράγματι Γερμανία γιατί είχα μαζί του ανταλλαγή μηνύματα πέρυσι για Βερολίνο δεδομένου οτι έχω ζήσει Βερολίνο και το ήξερα. Ξέρω μέχρι και την οδό που έμενε η Τατιάνα...
Γράφει όντως καλά και ατμοσφαιρικά, την τελευταία σκηνή με το ΚΤΕΛ που τον κατεβάζει στην μέση της εθνικής και περιμένει κάποιον να έρθει να τον πάρει μέσα στην ερημιά φαντάζομαι να το είχε γυρίσει ο Αγγελόπουλος, με ομίχλες, λυπητερή μουσική και αργά πλάνα.
Η παρουσία της μάνας στο τέλος, διακριτική αλλά το συναισθηματικό κενό του ήρωα στη σχέση του με αυτήν και τον τόπο του, επίσης παραπέμπει στο Cinema Paradiso του Τορνατόρε.
Μόνο ένας μετρίου IQ σαμαρικός της ΝΔ θα μπορούσε να αμφισβητήσει οτι υπάρχουν αγρότες μέσης εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν καλή "πάστα" και μπορεί να έχουν ένα επίπεδο που δεν έχει ο Μπαλτάκος, ο δικός τους, πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και συνάδελφος τους χασοδίκης.
Αλλά για να μην τρολάρω, θα κάνω και άλλα σχόλια αργότερα.
Παραλίμνιε, συνέχισε, καλός είσαι.
(Το μικρό στο χωριό αξίζει ένα μπούτσο, άποψη μου.)
Συναρπαστικό και σκληρά πραγματικό, αν μη τι άλλο.
Ο ήρωας είναι πραγματικός και είναι μάλλον πράγματι Γερμανία γιατί είχα μαζί του ανταλλαγή μηνύματα πέρυσι για Βερολίνο δεδομένου οτι έχω ζήσει Βερολίνο και το ήξερα. Ξέρω μέχρι και την οδό που έμενε η Τατιάνα...
Γράφει όντως καλά και ατμοσφαιρικά, την τελευταία σκηνή με το ΚΤΕΛ που τον κατεβάζει στην μέση της εθνικής και περιμένει κάποιον να έρθει να τον πάρει μέσα στην ερημιά φαντάζομαι να το είχε γυρίσει ο Αγγελόπουλος, με ομίχλες, λυπητερή μουσική και αργά πλάνα.
Η παρουσία της μάνας στο τέλος, διακριτική αλλά το συναισθηματικό κενό του ήρωα στη σχέση του με αυτήν και τον τόπο του, επίσης παραπέμπει στο Cinema Paradiso του Τορνατόρε.
Μόνο ένας μετρίου IQ σαμαρικός της ΝΔ θα μπορούσε να αμφισβητήσει οτι υπάρχουν αγρότες μέσης εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν καλή "πάστα" και μπορεί να έχουν ένα επίπεδο που δεν έχει ο Μπαλτάκος, ο δικός τους, πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και συνάδελφος τους χασοδίκης.
Αλλά για να μην τρολάρω, θα κάνω και άλλα σχόλια αργότερα.
Παραλίμνιε, συνέχισε, καλός είσαι.
(Το μικρό στο χωριό αξίζει ένα μπούτσο, άποψη μου.)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Επίσης να πω οτι λόγω της επαγγελματικής μου θέσης στο Βερολίνο έτυχε να γνωρίσω κάποιον που δούλεψε κουζίνα σε ελληνικά εστιατόρια στην Γερμανία.
Επιβεβαιώνω απολύτως τα γραφόμενα σε ό,τι αφορά συνθήκες δουλειάς, ατμόσφαιρα πίεσης στην κουζίνα, πολυεθνικό προσωπικό, χρήση ναρκωτικών από το προσωπικό και αλλαξοκωλιές μεταξύ των εργαζομένων.
Επιβεβαιώνω απολύτως τα γραφόμενα σε ό,τι αφορά συνθήκες δουλειάς, ατμόσφαιρα πίεσης στην κουζίνα, πολυεθνικό προσωπικό, χρήση ναρκωτικών από το προσωπικό και αλλαξοκωλιές μεταξύ των εργαζομένων.
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Πώ πώ ρε φίλε τι μού θύμισες.Σλοβακία τρελό μεθύσι με σφηνάκια σλιβοβίτσα.Κόκκαλο λέμε.Αααααα η Erdinger βγαινει στα δικα σου χωραφια μαστορα. Εδω περα ο μπαξες βγαζει αλλα πραματα .Aπο μπυρονια αυτα, γιατι απο βοντκα, [size=10pt]σλιβοβιτσα[/size] καλα να μαστε.
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Φίλε jaygatsby δεν σκαμπάζω από κινηματογράφο & TV,αλλά πες ποιον ηθοποιό θα προτιμούσε ο συγχωρεμένος για να ενσαρκώσει τον Παραλίμνιο? Έτσι για να έχουμε μια εικόνα....την τελευταία σκηνή με το ΚΤΕΛ που τον κατεβάζει στην μέση της εθνικής και περιμένει κάποιον να έρθει να τον πάρει μέσα στην ερημιά φαντάζομαι να το είχε γυρίσει ο Αγγελόπουλος, με ομίχλες, λυπητερή μουσική και αργά πλάνα.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Φίλε jaygatsby δεν σκαμπάζω από κινηματογράφο & TV,αλλά πες ποιον ηθοποιό θα προτιμούσε ο συγχωρεμένος για να ενσαρκώσει τον Παραλίμνιο? Έτσι για να έχουμε μια εικόνα.
κάτσε, πολύ καλή ερώτηση, να σκεφτώ. από παλιούς και ο Φούντας θα μπορούσε και ο Κούρκουλος, αλλά από νέους δεν τους ξέρω και καλά. κάποιο ρεμάλι με ευαίσθητη κρυφή χορδή.
βοήθα εσύ αν τους ξέρεις. βέβαια ο συγχωρεμένος δούλευε με συγκεκριμένους.
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Φίλε σού είπα δεν σκαμπάζω και πολλά.Από τους κάπως νεότερους μού κάνει κλικ ο Σκιαδαρέσης.Ταλαιπωρημένη,νταηλίδικη φάτσα,αλλά άντρας με ολοκάθαρη ματιά που λέει και το τραγούδι.κάτσε, πολύ καλή ερώτηση, να σκεφτώ. από παλιούς και ο Φούντας θα μπορούσε και ο Κούρκουλος, αλλά από νέους δεν τους ξέρω και καλά. κάποιο ρεμάλι με ευαίσθητη κρυφή χορδή.
βοήθα εσύ αν τους ξέρεις. βέβαια ο συγχωρεμένος δούλευε με συγκεκριμένους.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Φίλε σού είπα δεν σκαμπάζω και πολλά.Από τους κάπως νεότερους μού κάνει κλικ ο Σκιαδαρέσης.Ταλαιπωρημένη,νταηλίδικη φάτσα,αλλά άντρας με ολοκάθαρη ματιά που λέει και το τραγούδι.
βάλε φωτό του ή βίντεο να σου πω.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ναι,ταιριαζει ο Σκιαδαρεσης.Τον ειχα δει στον κινηματογραφο στο Βαλκανιζατερ που πρωταγωνιστουσε μαζι με τον Μαινα.Ροουντ μουβι,παρανομια και ταξιδι μεσα απο τα ταραγμενα Βαλκανια με προορισμο την Ελβετια.Φίλε σού είπα δεν σκαμπάζω και πολλά.Από τους κάπως νεότερους μού κάνει κλικ ο Σκιαδαρέσης.Ταλαιπωρημένη,νταηλίδικη φάτσα,αλλά άντρας με ολοκάθαρη ματιά που λέει και το τραγούδι.
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ναι,ταιριαζει ο Σκιαδαρεσης.Τον ειχα δει στον κινηματογραφο στο Βαλκανιζατερ που πρωταγωνιστουσε μαζι με τον Μαινα.Ροουντ μουβι,παρανομια και ταξιδι μεσα απο τα ταραγμενα Βαλκανια με προορισμο την Ελβετια.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ναι,ταιριαζει ο Σκιαδαρεσης.Τον ειχα δει στον κινηματογραφο στο Βαλκανιζατερ που πρωταγωνιστουσε μαζι με τον Μαινα.Ροουντ μουβι,παρανομια και ταξιδι μεσα απο τα ταραγμενα Βαλκανια με προορισμο την Ελβετια.
αν και δεν έχω δει την ταινία αλλά ξέρω για αυτήν νομίζω οτι είμαστε μέσα.
ρόουντ μούβι και κυνήγι του ονείρου, μπίνγκο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις