Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

• Rock

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Punk

Ψήφοι: 10 12,0%
  • Heavy metal

Ψήφοι: 5 6,0%
  • Ska - Reggae

• Jazz

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Blues

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

• Ρεμπετικα

• Κλασικη μουσικη

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δημοτικα

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

Ψήφοι: 9 10,8%
  • Β. Τερλεγκα

Ψήφοι: 8 9,6%
  • Αλλο

• Βυζαντινη μουσικη

Ψήφοι: 4 4,8%
  • Dance- Electronica

• street-punk Oi

• Disco

• Δεν ξερω δεν απαντω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
http://[URL unfurl="true"]www.pwrnewmedia.com/2010/stellaartois00812/assets/Stella_Artois_Images_Bottle_Glass_350.jpg[/img[/URL]]

:thumbsup:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
dubbel.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
http://[URL unfurl="true"]www.burgermeister.ru/images/docs//Image/Spaten.jpg[/img[/URL]]

:thumbsup:

Επισκέπτης
Stella εχω πιει, καλη. Την Erdinger την εχω ακουστα, δεν ξερω αν την εχω δοκιμασει. Τις αλλες που γραψαν καποιοι ουτε καν τις εχω δει καπου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα κερασεις το Σεπτεμβρη που θα ερθω Polska ?

Αααααα η  Erdinger βγαινει στα δικα σου χωραφια μαστορα. Εδω περα ο μπαξες βγαζει αλλα πραματα .Aπο μπυρονια αυτα, γιατι απο βοντκα, σλιβοβιτσα καλα να μαστε.
Ελα πριν σε προλαβω και ερθω Βερολινο  :grin:

Συνημμένα

• 28946585-warka-lager-beer-isolated-on-white-background.jpg
    28946585-warka-lager-beer-isolated-on-white-background.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 86

Επισκέπτης
Αααααα η  Erdinger βγαινει στα δικα σου χωραφια μαστορα. Εδω περα ο μπαξες βγαζει αλλα πραματα .Aπο μπυρονια αυτα, γιατι απο βοντκα, σλιβοβιτσα καλα να μαστε.

θα την ψαξω αυτη την Erdinger, θα την τεσταρω και θα "ανεβασω κριτικη".
Κατα τις 16/9 ξεκιναω με προορισμο Gdynia.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα την ψαξω αυτη την Erdinger, θα την τεσταρω και θα "ανεβασω κριτικη".
Κατα τις 16/9 ξεκιναω με προορισμο Gdynia.

Weiss ειναι, οχι lager. Gdynia ποοοοο, το Βερολινο πιο κοντα ειναι ρε τυπε :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Λοιπόν, διάβασα και εγώ σε λίγες ώρες μέσα όλο το θρεντ.

Συναρπαστικό και σκληρά πραγματικό, αν μη τι άλλο.

Ο ήρωας είναι πραγματικός και είναι μάλλον πράγματι Γερμανία γιατί είχα μαζί του ανταλλαγή μηνύματα πέρυσι για Βερολίνο δεδομένου οτι έχω ζήσει Βερολίνο και το ήξερα. Ξέρω μέχρι και την οδό που έμενε η Τατιάνα...

Γράφει όντως καλά και ατμοσφαιρικά, την τελευταία σκηνή με το ΚΤΕΛ που τον κατεβάζει στην μέση της εθνικής και περιμένει κάποιον να έρθει να τον πάρει μέσα στην ερημιά φαντάζομαι να το είχε γυρίσει ο Αγγελόπουλος, με ομίχλες, λυπητερή μουσική και αργά πλάνα.

Η παρουσία της μάνας στο τέλος, διακριτική αλλά το συναισθηματικό κενό του ήρωα στη σχέση του με αυτήν και τον τόπο του, επίσης παραπέμπει στο Cinema Paradiso του Τορνατόρε.

Μόνο ένας μετρίου IQ σαμαρικός της ΝΔ θα μπορούσε να αμφισβητήσει οτι υπάρχουν αγρότες μέσης εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν καλή "πάστα" και μπορεί να έχουν ένα επίπεδο που δεν έχει ο Μπαλτάκος, ο δικός τους, πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και συνάδελφος τους χασοδίκης.

Αλλά για να μην τρολάρω, θα κάνω και άλλα σχόλια αργότερα.

Παραλίμνιε, συνέχισε, καλός είσαι.

(Το μικρό στο χωριό αξίζει ένα μπούτσο, άποψη μου.)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επίσης να πω οτι λόγω της επαγγελματικής μου θέσης στο Βερολίνο έτυχε να γνωρίσω κάποιον που δούλεψε κουζίνα σε ελληνικά εστιατόρια στην Γερμανία.

Επιβεβαιώνω απολύτως τα γραφόμενα σε ό,τι αφορά συνθήκες δουλειάς, ατμόσφαιρα πίεσης στην κουζίνα, πολυεθνικό προσωπικό, χρήση ναρκωτικών από το προσωπικό και αλλαξοκωλιές μεταξύ των εργαζομένων.

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Αααααα η  Erdinger βγαινει στα δικα σου χωραφια μαστορα. Εδω περα ο μπαξες βγαζει αλλα πραματα .Aπο μπυρονια αυτα, γιατι απο βοντκα, [size=10pt]σλιβοβιτσα[/size] καλα να μαστε.
Πώ πώ ρε φίλε τι μού θύμισες.Σλοβακία τρελό μεθύσι με σφηνάκια σλιβοβίτσα.Κόκκαλο λέμε.

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
...την τελευταία σκηνή με το ΚΤΕΛ που τον κατεβάζει στην μέση της εθνικής και περιμένει κάποιον να έρθει να τον πάρει μέσα στην ερημιά φαντάζομαι να το είχε γυρίσει ο Αγγελόπουλος, με ομίχλες, λυπητερή μουσική και αργά πλάνα.

Η παρουσία της μάνας στο τέλος, διακριτική αλλά το συναισθηματικό κενό του ήρωα στη σχέση του με αυτήν και τον τόπο του, επίσης παραπέμπει στο Cinema Paradiso του Τορνατόρε.
Φίλε jaygatsby δεν σκαμπάζω από κινηματογράφο & TV,αλλά πες ποιον ηθοποιό θα προτιμούσε ο συγχωρεμένος για να ενσαρκώσει τον Παραλίμνιο? Έτσι για να έχουμε μια εικόνα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φίλε jaygatsby δεν σκαμπάζω από κινηματογράφο & TV,αλλά πες ποιον ηθοποιό θα προτιμούσε ο συγχωρεμένος για να ενσαρκώσει τον Παραλίμνιο? Έτσι για να έχουμε μια εικόνα.

κάτσε, πολύ καλή ερώτηση, να σκεφτώ. από παλιούς και ο Φούντας θα μπορούσε και ο Κούρκουλος, αλλά από νέους δεν τους ξέρω και καλά. κάποιο ρεμάλι με ευαίσθητη κρυφή χορδή.

βοήθα εσύ αν τους ξέρεις. βέβαια ο συγχωρεμένος δούλευε με συγκεκριμένους.

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
κάτσε, πολύ καλή ερώτηση, να σκεφτώ. από παλιούς και ο Φούντας θα μπορούσε και ο Κούρκουλος, αλλά από νέους δεν τους ξέρω και καλά. κάποιο ρεμάλι με ευαίσθητη κρυφή χορδή.

βοήθα εσύ αν τους ξέρεις. βέβαια ο συγχωρεμένος δούλευε με συγκεκριμένους.
Φίλε σού είπα δεν σκαμπάζω και πολλά.Από τους κάπως νεότερους μού κάνει κλικ ο Σκιαδαρέσης.Ταλαιπωρημένη,νταηλίδικη φάτσα,αλλά άντρας με ολοκάθαρη ματιά που λέει και το τραγούδι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φίλε σού είπα δεν σκαμπάζω και πολλά.Από τους κάπως νεότερους μού κάνει κλικ ο Σκιαδαρέσης.Ταλαιπωρημένη,νταηλίδικη φάτσα,αλλά άντρας με ολοκάθαρη ματιά που λέει και το τραγούδι.

βάλε φωτό του ή βίντεο να σου πω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
βέβαια για το ποιός θα τον ενσαρκώσει έχει άποψη και ο ίδιος ο συγγραφέας/ήρωας, να περιμένουμε να μπει να μας πει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ναι,ταιριαζει ο Σκιαδαρεσης.Τον ειχα δει στον κινηματογραφο στο Βαλκανιζατερ που πρωταγωνιστουσε μαζι με τον Μαινα.Ροουντ μουβι,παρανομια και ταξιδι μεσα απο τα ταραγμενα Βαλκανια με προορισμο την Ελβετια.

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Ναι,ταιριαζει ο Σκιαδαρεσης.Τον ειχα δει στον κινηματογραφο στο Βαλκανιζατερ που πρωταγωνιστουσε μαζι με τον Μαινα.Ροουντ μουβι,παρανομια και ταξιδι μεσα απο τα ταραγμενα Βαλκανια με προορισμο την Ελβετια.
:rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αν και δεν έχω δει την ταινία αλλά ξέρω για αυτήν νομίζω οτι είμαστε μέσα.

ρόουντ μούβι και κυνήγι του ονείρου, μπίνγκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom