Νέα

Ιστορία «Μια φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μια ΜΑΛΑΚΙΑ κ μιση εγραψε ο τυπος τπτ παραπανω.Απορω που σε εκανε να γελασεις αυτη η παπαρια που εγραψε.Τεσπα ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σφιγγόταν, βογκούσε, έκλανε, αναστέναζε..

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...Κορυφαίο, που πάτε και τα βρίσκετε ρε πούστη μου...

OP
OP
W

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μια ΜΑΛΑΚΙΑ κ μιση εγραψε ο τυπος τπτ παραπανω.Απορω που σε εκανε να γελασεις αυτη η παπαρια που εγραψε.Τεσπα ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα.

Σε σχέση με τις άλλες ιστορίες που όλοι γαμιούνται με όλους εύκολα και άνετα αυτή η ιστορία είχε μια ποιότητα.

luigi

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
είχε τόση "ζωντάνια" που μύρισε το site ...

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχουν βγει, εδώ είναι, έξω-έξω, αλλά έχουν κολλήσει. Πάντα αυτό παθαίνω. Είμαι στη φάση που δεν μπορώ να τα σπρώξω άλλο, δε βγαίνουν, αλλά δεν μπορώ και να σηκωθώ, γατί είναι εκεί, έχω ανοίξει, και πονάω. Αν κοιτάξεις, θα τα δεις, μου έχουν ανοίξει τον κώλο, τσούζω, πονάω, δεν προχωράνε άλλο. Αυτό είναι το μαρτύριο τώρα. Μια ώρα εδώ θα μείνω, να σπρώχνω και να σπρώχνω. Για να βγάλω τι; Μια τόση δα, που θα μου γδάρει και τον κώλο. Και θα μείνουν πάλι μέσα στο έντερο, και δε θα μπορώ ούτε να περπατήσω, ούτε να κάτσω, ούτε τίποτα. Κουράστηκα, δεν μπορώ, κάθε μέρα αυτά τραβάω.. " - ένας μονόλογος, απελπισμένος σχεδόν, τόσο ωμός, τόσο αληθινός, τόσο unlike her.. Ήταν έτοιμη να δακρύσει..

εκτος απο το οτι ειναι στανταρ ο δημητρακης ποιο απαισιου και αηδιαστικο πραγμα δεν εχω διαβασει αυτος που το εγραψε ειναι σιγουρο οτι εχει ψυχολογικα .αηδιασα ελεοσσσσσσσσσσσσσσ πιααα

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ποιο απαισιου και αηδιαστικο πραγμα δεν εχω διαβασει αυτος που το εγραψε ειναι σιγουρο οτι εχει ψυχολογικα .αηδιασα ελεοσσσσσσσσσσσσσσ πιααα guzelll .....Γιατί το λες αυτό η ιστορία είχε μια πιότης!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :boobies: :boobies: :boobies: :headbang: :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εκτος απο το οτι ειναι στανταρ ο δημητρακης ποιο [size=15pt]απαισιου[/size] και αηδιαστικο πραγμα δεν εχω διαβασει αυτος που το εγραψε ειναι σιγουρο οτι εχει ψυχολογικα .αηδιασα ελεοσσσσσσσσσσσσσσ πιααα

Tσατσιά πάλι!!!!! Βούτυρο στο[size=13pt]υ[/size] ψ[size=13pt]ου[/size]μί μου είσαι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.318
Πόντοι
17.885
Κατουράμε που και που παιδί! Δεν είναι πάντα καύλα ξέρεις!!!  :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom