Νέα

Ήρθε η ώρα για την πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pvp19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Είναι καλή για ντοπάρισμα αυτή η ένεση;Δεν την έχω δοκιμάσει.Την επόμενη φορά που θα πάω να γαμήσω θα τραβήξω και μία τέτοια

ντοπαρισμα? οχι... απλα δε καταλαβενεις μια εκει οπου την κανεις. τι σε μουνι, τι στο χερι, τι στον αερα να ανεμιζει το ιδιο ειναι. αρκει η γκομενα να ειναι hot για να σε κραταει ορθιο και αν θελει ο θεος καποια στιγμη τελειωνεις.

ειναι η παπαρια που ψεκαζει ο οδοντιατρος μεσα στο στομα και εχει μια πολυ εντονη γευση.

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε μην ξεχασεις να βαλεις και το σκουφακι σου κοινως προφυλακτικο γιατι δεν σε βλεπω να βαζεις οπισθεν στιν κρισιμη στιγμη οταν χυνεις και μην γινεις μπαμπας απο τωρα!!!!!!!!!!!!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
ντοπαρισμα? οχι... απλα δε καταλαβενεις μια εκει οπου την κανεις. τι σε μουνι, τι στο χερι, τι στον αερα να ανεμιζει το ιδιο ειναι. αρκει η γκομενα να ειναι hot για να σε κραταει ορθιο και αν θελει ο θεος καποια στιγμη τελειωνεις.

ειναι η παπαρια που ψεκαζει ο οδοντιατρος μεσα στο στομα και εχει μια πολυ εντονη γευση.

Ακόμα καλύτερο: Trojan επιβραδυντικό σκουφί, έχει ξυλοκαϊνη. Το χρησιμοποίησα χωρίς να το ξέρω, και είχα τρελαθεί γιατί χτυπιόμουν σαν το χταπόδι μισή ώρα και δεν έπαιρνα χαμπάρι  :2funny:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Επίσης πολύ σημαντικό θέμα είναι η αντισύλληψη. Πρόσεχε μή γίνεις μπαμπάς με την πρώτη.
Κ εμένα η πρώτη μ φορά ήταν με παρθένα φίλη μου. Όλα πήγαν κατευχήν. Τότε μου είχαν φτάσει οι κ@υλες μέχρι το λαιμό και μια μέρα την έβαλα κάτω κ της άλλξα τα φώτα. Ούτε κάν σκέφτηκα πως θα είναι η πρώτη φορά. Κ μιλάμε η κοπελία ήταν πολύ κλειστό άτομο και συνεσταλμένο. Κάτι σαν παπαδιά. Μετά από αυτό είδε το φώς το αληθινό :-)

Επισκέπτης
Έλα ρε αφήστε το παιδί που θα χρησιμοποιήσει ξυλοκαΐνη και μαλακίες.Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξει είναι να φορέσει προφυλαχτικό μη γίνει καμιά μαλακία και τρέχει και δε φτάνει.Ούτε δάχτυλα,ούτε λιπαντικά που έγραφε κάποιος άλλος πριν.Να του φύγει το άγχος και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Επισκέπτης
Επίσης πολύ σημαντικό θέμα είναι η αντισύλληψη. Πρόσεχε μή γίνεις μπαμπάς με την πρώτη.
Κ εμένα η πρώτη μ φορά ήταν με παρθένα φίλη μου. Όλα πήγαν κατευχήν. Τότε μου είχαν φτάσει οι κ@υλες μέχρι το λαιμό και μια μέρα την έβαλα κάτω κ της άλλξα τα φώτα. Ούτε κάν σκέφτηκα πως θα είναι η πρώτη φορά. Κ μιλάμε η κοπελία ήταν πολύ κλειστό άτομο και συνεσταλμένο. Κάτι σαν παπαδιά. Μετά από αυτό είδε το φώς το αληθινό :-)

αν το αγαπάει το κορίτσι να το πάρει.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Α μπράβο. Όλα θα γίνουν μόνα τους. Μόνο να φορέσει προφυλακτικό για να μας πείς νέα από το μέτωπο.  :rockon:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Todok θα άφηνες την γκόμενα σου για έναν πιο διαβασμένο?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Αυτη η νεα γενια ειαναι πολυ βιαστικη :tooth:
Αν ειναι το κοριτσι σου θα μπαλαμουτιαζεστε κανα μηνα τον επομενο θα γδυθειτε θα στον πιασει θα τησ γλυψεις τα  :boobies: τον επομενο θα της βαλεις δαχτυλο (για να προσανατολιστεις), μπορει να σου παρει πιπα, τον επομενο μηνα θα μαθεις να βαζεις την καποτα, παρε φτηνες για δοκιμη, και αν μετα απο 6 μηνες αν τα εχετε ακομα απο την πολύ κα...λα η φυση θα σας οδηγησει στο επιθυμητο αποτελεσμα.

Μετα απο 6-8 μηνες υπαρχει πιθανότητα ουτε για σενα ουτε για αυτη να ειναι η 1η φορα!!!!

Γιατι ο μακης που τραγουδα "πρωτη φορα γιορταζω καιεχει αλλαξει η ζωη μου παντου φωναζω οτι εγινες δικη μου....." ο 1ος της ήταν!!!!!!!!

edit ναι μαλλον ο Νοτης το λεω λαθος αλλα κλεμμενο θα ειναι σαν τα "γεννεθλια" που το ακουσα unplugged στο Κρητη fm

Επισκέπτης
Αυτη η νεα γενια ειαναι πολυ βιαστικη :tooth:
Αν ειναι το κοριτσι σου θα μπαλαμουτιαζεστε κανα μηνα τον επομενο θα γδυθειτε θα στον πιασει θα τησ γλυψεις τα  :boobies: τον επομενο θα της βαλεις δαχτυλο (για να προσανατολιστεις), μπορει να σου παρει πιπα, τον επομενο μηνα θα μαθεις να βαζεις την καποτα, παρε φτηνες για δοκιμη, και αν μετα απο 6 μηνες αν τα εχετε ακομα απο την πολύ κα...λα η φυση θα σας οδηγησει στο επιθυμητο αποτελεσμα.

Μετα απο 6-8 μηνες υπαρχει πιθανότητα ουτε για σενα ουτε για αυτη να ειναι η 1η φορα!!!!

Γιατι ο μακης που τραγουδα "πρωτη φορα γιορταζω καιεχει αλλαξει η ζωη μου παντου φωναζω οτι εγινες δικη μου....." ο 1ος της ήταν!!!!!!!!
Ο Νότης δεν το λέει αυτό;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
κ εγω το Νότη θυμάμαι να το τραγουδάει. Αλλά το πήγε στους γύφτους γιατί η παρθενιά μετράει :-)
χαχαχα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε φιλαρακι για την πρωτη σου φορα γιατι δεν επιλεγεις κανενα studiaki να πας να δεις πως γινεται η ολη φαση και μετα το κανεις και με την κοπελλα σου αφου θα εχεις και εμπειρια.....καμια σχεση βεβαια... αλλα τουλαχιστον θα εχει ξαναμπει καπου το ταλαιπωρο οργανο.
Παντως μην αγχωνεσαι μετα απο λιγα χρονια θα το θυμασαι και θα γελας.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε παιδια τι στουντιο του λετε του παιδιου?

Η πρωτη φορα εφοσον υπαρχει γκομενα στην μεση, που ειναι και αυτη παρθενα, δεν ειναι για το σωματικο του θεματος οπως και να το κανουμε και ας μη θελουμε να το παραδεχτουμε.

Αν δεν ειχε γκομενα να πω ενταξει, αλλα τωρα που εχει τι του λετε του παλικαριου να παει πρωτα στο στουντιο η στο μπουρδελο? Λες και θα αποκτησει καμια εμπειρια αν παει για μια φορα στο στουντιο πριν παει με την κοπελα του!

Φιλε η συμβουλη η δικη μου, το τι θα εκανα δηλαδη αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω ( γιατι δεν το εκανα τοτε ) ειναι να επικεντρωθεις καπως στα προκαταρκτικα πρωτα, και σιγα σιγα ( ισως και μετα απο μερες, δεν μιλαμε για την ιδια μερα ) να παει και στο γαμησι το θεμα.

Αν εχετε κανει καμια πιπα και κανα γλυφομουνι ο ενας στον αλλον σε αλλες φασεις, τοτε ακομα καλυτερα. Φροντισε το σκηνικο να ειναι ετσι που να αρεσει και στους δυο και να ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Να εισαι σιγουρος πως αυτη θα ειναι πιο αγχωμενη απο εσενα, θα υπαρχει μια αμηχανια, μην τρελαινεσαι. Και να αποδεχτεις οτι εισαι πρωταρης, μην το παιξεις ξερολας και φας τα μουτρα σου ( που δεν πιστευω να το κανεις αλλιως δεν θα ρωτουσες εδω στο site ) .

Και κατι αλλο, ΝΟΜΟΣ για να περασετε και οι δυο καλα. Φροντισε με καποιο τροπο να αργησεις καπως να χυσεις, η ακομα και αν χυσεις, να καταβαλεις μια προσπαθεια να ΜΗΝ σταματησεις μεχρι να τελειωσει και αυτη. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξενερα απο το να μην τελειωνει η γκομενα στο γαμησι, και αυτο γιατι μετα θα ξενερωσει και αυτο θα σου γυρισει μπουμερανγκ. Οπως την εχεις απο πανω τριβε με τον αντιχειρα σου την κλειτοριδα της να γουσταρει παραπανω, και θα δεις οτι θα ειναι πολυ γαματα για αυτην.

Επισης μιλα της οπως σου ερχεται, μην της λες το κλασσικο "Σου αρεσει?" γιατι και να μη της αρεσει ναι θα σου πει, οποτε ειναι μια αχρηστη ερωτηση. Μιλα της γλυκά εφοσον εισαι σε τετοια φαση ωστε να νιωσετε και οι δυο οικεια ο ενας με το σωμα του αλλου και προσπαθησε και εσυ και αυτη να αξιοποιεις οσο το δυνατον περισσοτερο ολα τα μερη του σωματος σου/της.

Πχ να της γλυφεις τις ρωγες η να της χαιδευεις τα βυζια, να της χαιδευεις το προσωπο ( τα σκαμπιλια θα ερθουν αργοτερα μη βιαζεσαι ) και να την κανεις να καταλαβει με τις κινησεις σου οτι και εσυ γουσταρεις να στα κανει αυτη ( να σου γλυψει καμια ρωγα η να σε χαιδευει στο κεφαλι καθως τη γαμς κτλ ) και θα δεις ποσο θα γουσταρετε.

Οι γυναικες του φορουμ πειτε καμια συμβουλη, τι σκατα μπαινετε εδω μεσα, να δειτε τις κριτικες απο τα μπουρδελα η να μαθετε για το ποτε θα βγω για κυνηγι κωλαρακίων και να κρυφτειτε?! Αιντε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οι γυναικες του φορουμ πειτε καμια συμβουλη, τι σκατα μπαινετε εδω μεσα, να δειτε τις κριτικες απο τα μπουρδελα η να μαθετε για το ποτε θα βγω για κυνηγι κωλαρακίων και να κρυφτειτε?! Αιντε!
:2funny: :2funny: :2funny:

εγω τωρα προσεξα το θεμα παντως... :P
ε τι να πουμε που δεν το ειπατε? να της φερθεις γλυκα κ ομορφα... αν δε θελει τλκ να το σεβαστεις... να εχεις υπομονη... να την φιλας να της λες τι νιωθεις για εκεινην... να μην εισαι βιαστικος... οπως κ να χει συνηθως η πρωτη φορα ποναει... πολυ... κ δεν ειναι ευχαριστη.. οποτε να περιμενεις οτι κατα πασα πιθανοτητα η απολαυση θα ρθει με τη 2η/3η φορα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τωρα το προσεξες που τεθηκε στο θεμα ο κωλος  :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH