Νέα

Ήρθε η ώρα για την πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pvp19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pvp19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι 18 στα 19 και πιστευω οτι εχει ερθει η ωρα για την μεγαλη στιγμη.Και επειδή δεν θελω να παω σε μπουρδελο οτι ειναι αν γινει θα γινει με το κορίτσι μου.Το θεμα ειναι τωρα που ηρθε η μεγαλη στιγμη τι κανουμε,οι μεγαλύτερη θα ειναι σε θεση να πουν και μια κουβεντα παραπανω.Ειπα πριν γινει κατι να εχω στο νου μου κατι παραπανω,μην γίνουμε και ρεζίλι..
Για αυτο "παιδια" μου θα σας παρακαλουσα να δώσετε μερικες γνωμες σε εναν μικροτερο σας.
Ξεχάστε την ηλικία μου,δεν το έχω ψάξει καθολου το θεμα..μικροτερος ελεγα οταν ερθει εκεινη η στιγμή θα ξερω...εμ δεν έτυχε να "μάθω"
Ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να μάθεις τετοια πραγματα μεσω ιντερνετ αλλα δεν μπορώ να κανω κουβέντα ουτε με τον πατερα μου αλλα ουτε και με φιλους(μην ρωτάτε γιατι.)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι 18 στα 19 και πιστευω οτι εχει ερθει η ωρα για την μεγαλη στιγμη.Και επειδή δεν θελω να παω σε μπουρδελο οτι ειναι αν γινει θα γινει με το κορίτσι μου.Το θεμα ειναι τωρα που ηρθε η μεγαλη στιγμη τι κανουμε,οι μεγαλύτερη θα ειναι σε θεση να πουν και μια κουβεντα παραπανω.Ειπα πριν γινει κατι να εχω στο νου μου κατι παραπανω,μην γίνουμε και ρεζίλι..
Για αυτο "παιδια" μου θα σας παρακαλουσα να δώσετε μερικες γνωμες σε εναν μικροτερο σας.
Ξεχάστε την ηλικία μου,δεν το έχω ψάξει καθολου το θεμα..μικροτερος ελεγα οταν ερθει εκεινη η στιγμή θα ξερω...εμ δεν έτυχε να "μάθω"
Ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να μάθεις τετοια πραγματα μεσω ιντερνετ αλλα δεν μπορώ να κανω κουβέντα ουτε με τον πατερα μου αλλα ουτε και με φιλους(μην ρωτάτε γιατι.)

Απο οτι καταλαβα θα ειναι η πρωτη σου φορα.Θελω ομως μερικες διευκρινισεις.
1)Της κοπελλας ειναι επισης η 1η φορα?
2)Ξερει η κοπελλα οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα?
Και μια συμβουλη, μην εισαι τοσο ρομαντικος.Δυστυχως οι ρομαντικοι στην εποχη μας δυσκολα επιβιωνουν.

OP
OP
P

pvp19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειναι η πρωτη φορα και των 2..οπότε καταλαβες ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα,δεν ειμαι ρομαντικός απλα ψάχνομαι ...

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
pvp19 δεν είναι τίποτα, το πότε θα είναι η πρώτη φορά για τον καθένα είναι διαφορετικά, όποτε το νιώσει κανείς..

Αφού είναι και της κοπέλας η πρώτη της φορά νομίζω ότι καλό θα είναι να ξέρει και εκείνη ότι θα είναι και για εσένα η πρώτη σου φορά, το ξέρει;

Δε χρειάζεσαι "συμβουλές".. θα το νιώσεις εκείνη τη στιγμή.. Απλά "ασχολήσου" πολύ με την κοπέλα σου πριν την.. "εισαγωγή".. δηλαδή πολλά χάδια, προκαταρκτικά, φιλιά κλπ.. Και φυσικά να "ασχοληθεί" και αυτή μαζί σου, χεχε..

Από κει και πέρα απλά περίμενε ότι επειδή είναι η πρώτη της φορά θα είναι πολύ στενή και αν είναι και λίγο "αγχωμένη" μπορεί να δυσκολευτείς να "μπεις", μια φίλη μου πριν την πρώτη της φορά είχε πιει 1-2 ποτάκια και είχε χαλαρώσει αρκετά πριν την εισχώρηση..

Δε ξέρω κατά πόσο βοήθησα ή όχι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η συμβουλη μου ειναι οτι πρωτα πρεπει να μπορεσετε να μιλησετε με ηρεμια τα δυο σας γιαυτο, να νιωσετε εμπιστοσυνη, και μετα ... απαλα.
κατι πολυ σημαντικο. μολις τελειωσετε να φροντισεις να μεινεις μαζι της, αγκαλιαζοντας και τα σχετικα.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
ειναι η πρωτη φορα και των 2..οπότε καταλαβες ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα,δεν ειμαι ρομαντικός απλα ψάχνομαι ...
Επίσης φίλε pvp19 μην επικεντρωθείς στο θέμα της απόλαυσης για πρώτη φορά...κοινώς μην ξενερώσεις και αν συμβεί αυτό μην το δείξεις...οι επόμενες φορές θα είναι καλύτερες και πιο απολαυστικές και για τους 2 σας!καλά να περάσεις man!!!!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765

Σιγουρα πρεπει να δωσεις μεγαλη εμφαση στα προκατακτικα.Πρεπει να υγρανθει πολυ και καλο ειναι να την γλυψεις κιολας(πριν κανεις προσπαθεια να μπεις).Εχε και καποιο λιπαντικο μαζι σου αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να το δεχτει η κοπελα.Αυτο εσυ το ξερεις κατα ποσο ειναι ρομαντικη τα θεωρει ολα αυτα αχρηστα κτλ.Παντως το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να υγρανθει πολυ αλλιως ειναι πολυ δυσκολα.Την πρωτη φορα αν δεν καταφερεις να μπεις μην απογοητευτεις.Σε εμενα οταν μου ειχε τυχει τα καταφερα με την 3η φορα και πολυ πονο οχι μονο απο πλευρας της αλλα και απο πλευρας μου.Γενικα ειναι πολυ οι παραμετροι οπως ποσο σκληρος αλλα και ποσο ελαστικος ειναι ο υμενας.Μπορει να το κανετε την πρωτη φορα και να μην σπασει(σπανιο βεβαια).Να προσπαθεις να εχεις καλη ψυχολογια γιατι αυτο το αντιλαμβανεται.Καλο ειναι να χρησιμοποιησεις προφυλακτικο για να μην πω απαραιτητο γιατι εχει λιπαντικο υγρο και βοηθαει.Και εκτος αυτου αν εχει αιμοραγια καλο ειναι να αποφυγεις την αμεση επαφη με το αιμα(μαι μικρη αιμορραγια ειναι συνηθισμενο φαινομενο).Η αιμοραγια μπορει να συνεχιστει και στις επομενες φορες που θα το κανετε σε μικροτερο βαθμο ομως.
Καλο επισης ειναι να γινει προεργασια με δαχτυλο αλλα αυτο ειναι παλι πολυ λεπτο σημειο και παλι αν θα γινει θα ειναι στην κριση σου εκεινη την στιγμη και στο αν θα το δεχτει η κοπελλα.Αν καταφερεις και μπεις μεσα τοτε συνεχισε με απαλες κινισεις και να ειστε σε σταση στην οποια θα μπορεις να βλεπεις το προσωπο της και τα αισθηματα που θα βγαζει γιατι ετσι θα κοντρολαρεις τις κινησεις σου με αποτελεσμα την μειωση του πονου.
Στις περισσοτερες κοπελλες ειναι πολυ ιδιαιτερη στιγμη και υπαρχει συναισθηματικη ασταθεια εκεινη την στιγμη.Μετα ερωτευονται τον πρωτο τους και την συνεχεια θα την δεις στο μελλον.Ελπιζω να σε καλυψα στα βασικα ζητηματα.Οτι αλλα θελεις ρωτα.
Σου ευχομαι καλα μαμησια.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
να εισαι ηρεμος πανω απο ολα να νιωσεις την στιγμη, μην αγχωθεις για τιποτα. μην αναβαλεις, μην σκεφτεσαι πολυ, απλα φερσου σαν αντρας και κανε την κινηση!!! (εφοσον βεβαια ειναι κοινη επιθυμια)

OP
OP
P

pvp19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Kαι μετα απο αυτες τις πολυ σημαντικες συμβουλες που γράφτηκαν κατι ακομα,κατι για το οποιο δεν ξερω αν θα πρεπει να ντρέπομαι ή οχι,ακομα και τωρα που το γράφω νιώθω πολυ περιεργα..ενα απίστευτο πραγμα(που και να τα ελεγα σε καποιον αυτα πρόσωπο με προσωπο..)
Το πεος πέρνει την τελική του μορφή μετά την πρώτη φορα?Πιθανολογώ πως οχι..αρα ειναι κατι που πρεπει να το κανει καποιος μονος του(?) και έπειτα να Φορτσάρει ...ετσι δεν ειναι? :huh:
Ελπίζω κάποτε να μπει η σεξολογια στα σχολεια γιατι αν ο πατερας σου δεν μπορει απο καποια ηλικία και μετα να σου πει 2 πραγματα βασικα τοτε σκούρα τα πραγματα.

(έχει υπάρξει πιο χαζή ερώτηση στο φορουμ ή θα πάρω κανα βραβείο?  :grin: )

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Kαι μετα απο αυτες τις πολυ σημαντικες συμβουλες που γράφτηκαν κατι ακομα,κατι για το οποιο δεν ξερω αν θα πρεπει να ντρέπομαι ή οχι,ακομα και τωρα που το γράφω νιώθω πολυ περιεργα..ενα απίστευτο πραγμα(που και να τα ελεγα σε καποιον αυτα πρόσωπο με προσωπο..)
Το πεος πέρνει την τελική του μορφή μετά την πρώτη φορα?Πιθανολογώ πως οχι..αρα ειναι κατι που πρεπει να το κανει καποιος μονος του(?) και έπειτα να Φορτσάρει ...ετσι δεν ειναι? :huh:
Ελπίζω κάποτε να μπει η σεξολογια στα σχολεια γιατι αν ο πατερας σου δεν μπορει απο καποια ηλικία και μετα να σου πει 2 πραγματα βασικα τοτε σκούρα τα πραγματα.

(έχει υπάρξει πιο χαζή ερώτηση στο φορουμ ή θα πάρω κανα βραβείο?  :grin: )

Με το που θα ερθει η στυση ειναι ετοιμο για ολα.
Δεν αλλαζει μορφη.Τωρα αν δεν σου εχει ερθει ποτε στυση εκει εισαι σε λαθος σαιτ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
To πεος και ο Μπεος γινονται ΓΛΟΜΠΕΟΣ αυτο μαλλον εννοει-Θα γινει γενικα εργο τεχνης το καυλι σoυ και ποτε δε θα παρει τελικη μορφη-Παντα θα παιζει μπαλα οπου μπορει και οπως μπορει-
WELCOME TO FUCKER`S CLUB

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Κι αν δεν γινει τιποτα, εχετε προχειρο ενα ταβλι για να περασει η βραδιά, οπως εκαναν ο Μπαρκουλης κι η Καρεζη την "πρωτη" τους νυχτα στην ταινια Τζενη-Τζενη...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Μην παρασυρθείς από τσόντες που πιθανά έχεις δει. Μην περιμένεις αεροπλανικά, deepthroat κλπ Η βραδιά ειναι για τους 2 σας και όχι για το Καμα Σουτρα  :)
Έχε υπομονή, ίσως στην αρχή που θα κουνιέσαι να μη σε ενθουσιάσει η φάση και πολύ. Προσπάθησε να έρθειες σε βολική στάση, πολλές κοπέλες δεν "το 'χουν" να στήνονται καλά.
Καλό αγώνα  ;)

Επισκέπτης
εγώ σου συνιστώ μια ειδική προετοιμασία αυτό το διάστημα, θα πρέπει και οι δυο σας μερικές ημέρες πριν το μεγάλο γεγονός να καταναλώνεται από δυο γιαούρτια ημερησίως τα οποία  μέσα να έχουν συμπλήρωμα με φρούτο ακτινίδιο και ιδικά εσύ σαν άνδρας για να σου κρατήσει περισσότερο η στύση για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις την καταδρομική ενέργεια και να προσέχεις αν ο χώρος έχει κλιματιστικό να μην σε χτυπά ο δροσερός αέρας στα γεννητικά όργανα. 

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Φιλε pvp19,
από ότι διαπίστωσες από τις μέχρι τώρα περιγραφές και συμβουλές,
είναι σημαντικό να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλο στην προκειμένη περίπτωση.
Εξίσου σημαντικό είναι να έχεις κάποιον έλεγχο στο ρυθμό, σε σχέση με τη εξέλιξη της κατάστασης. Προτεινόμενη στάση το κλασσικό ιεραποστολικό, με αγκαλίτσα και φιλάκια, για την ελέγχεις και face2face αν και πόσο πονά.
Λόγω του συναισθηματικού του πράγματος, στήσε και σκηνικό (μουσικούλα, κεράκια, κλπ).
Βασική προϋπόθεση το προφυλακτικό, το οποίο δε νομίζω κάποιος από τους δύο έχει την γνώση/εμπειρία για να το φορέσει σωστά. Πάρε λοιπόν κανα 3αρι και κάνε προπόνηση, τσέκαρε και τις οδηγίες χρήσης :) :)
Αν μετά δείτε λίγο αίμα, μην τρομάξετε, βγάλτε το σεντόνι στη γειτονια, έσπασε η παρθενιά!!! :)

Ειδικότερα για σένα τώρα. Σίγουρα θα υπάρξει έντονο 'δέσιμο' με τη κοπελίτσα, μετά από τέτοιο σκηνικό. Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις 2-3 επισκέψεις για πήδημα, για να αποσυνδέσεις λίγο το μυαλό σου από το συγκεκριμένο πήδημα, αλλά και για να καλλιεργήσεις συγκριτικές παραστάσεις. Θα σου είναι χρήσιμο εφόδιο.
Επίσης μην ανησυχείς, σε πολλούς από εμάς, οι πατεράδες μας δεν μας είπαν κάτι, και σιγουρά αυτό γινόταν επί χιλιετίες στο παρελθόν χωρίς 'σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο'.

Καλή τύχη λοιπόν! The best is yet to come!!! Enjoy!!!

Επισκέπτης
Φίλε πριν την βραδιά θα πιεις βασιλικό πολτό,θα πάρεις τις βιταμίνες σου,θα κάνεις και 2 ενέσεις τεστοστερόνης και όλα θα πάνε καλά.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε πριν την βραδιά θα πιεις βασιλικό πολτό,θα πάρεις τις βιταμίνες σου,θα κάνεις και 2 ενέσεις τεστοστερόνης και όλα θα πάνε καλά.

εγω λεω μια ενεση ξυλοκαινης... ολα τα αλλα ειναι λιγα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom