Νέα

IRON MAN 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
η πρωτη παντως δεν ελεγε και πολλα παραηταν αμερικανια
Ε εντάξει τι θες να πει. Αρχή ηταν ακόμα παντα γινονται λάθη αλλα πιστευω ηταν επιτυχημένη σε σχεση με spider-man 2-3

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
εεεε...hellooooo! για τον Iron Man μιλάμε. Ο πιο αλαζονικός κ φαντασμένος από τους ήρωες. Σαφώς και βρωμάει αμερικανιά. Ταινία με υπερήρωα πάμε να δούμε ρε φίλε, όχι το φεστιβάλ βενετίας. Καρα-αμερικανιά είναι όλες αυτές. Που να βγει δηλαδή και το Καπτεν Αμερικα. Να δούμε τον τύπο που θα λέει πεθαίνω για την αμερική

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εεεε...hellooooo! για τον Iron Man μιλάμε. Ο πιο αλαζονικός κ φαντασμένος από τους ήρωες. Σαφώς και βρωμάει αμερικανιά. Ταινία με υπερήρωα πάμε να δούμε ρε φίλε, όχι το φεστιβάλ βενετίας. Καρα-αμερικανιά είναι όλες αυτές. Που να βγει δηλαδή και το Καπτεν Αμερικα. Να δούμε τον τύπο που θα λέει πεθαίνω για την αμερική
χαχα μην σου πω θα ρωταει πριν σωσει καποιον θα παιθενες για την αμερική τι????????? ΟΧΙ????? αστο αλλη φορά χαχα

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
χαχαχα δεν ξέρω, πάντως για όσους έχουν ασχοληθεί με τα κομιξ της μάρβελ και γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασια του κάθε ήρωα θα δουν πως ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι ο Τονυ Σταρκ...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα δεν ξέρω, πάντως για όσους έχουν ασχοληθεί με τα κομιξ της μάρβελ και γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασια του κάθε ήρωα θα δουν πως ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι ο Τονυ Σταρκ...

Συμφωνώ κι επαυξάνω ! Το μεγάλο φάουλ έχει γίνει στον spider man, στο κόμικ o Peter Parker είναι πιο...μούρη σε σχέση με την ταινία που τον έχουν σαν Λάκη.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Στο κόμικ ο Τόνι Σταρκ ήταν πλέιμπόι,γυναικάς και γενικά αλαζονικός εκατομυριούχος αλλά δεν ήταν και χιουμορίστας.Η πρώτη ταινία μου άρεσε πολύ.Δεν έχω δει ακόμα την δεύτερη βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να σκιαγραφήσει και λιγάκι την σκοτεινή πλευρά του Σταρκ ο οποίος ήταν από τους πιο προβληματικούς ήρωες με αρκετή ψυχολογική εμβάθυνση στις ιστορίες του κόμικ και χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που πήγαζε κι από το πως μεγάλωσε.Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την ιστορία και τον κεντρικό χαρακτήρα μαζί με την δράση το χιούμορ τα εφε και το ρομάντζο που πρέπει φυσικά να υπάρχουν.Ταινία δράσης είναι,αλοίμονο(και αμερικάνικη)!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Συμφωνώ κι επαυξάνω ! Το μεγάλο φάουλ έχει γίνει στον spider man, στο κόμικ o Peter Parker είναι πιο...μούρη σε σχέση με την ταινία που τον έχουν σαν Λάκη.
τον εχουν σαν λακη γιατι ετσι ξεκινησε στο κομικ.τωρα παλι στο καινουργιο θα πουν παλι την ιστορια απο την αρχη,με αλλους πρωταγονιστες.

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απλα αλλη μια ταινια απο μια χωρα που δεν εχει ιστορια και παραδηγματα προ μιμηση βγαλμενα μεσα απο την ιστορια της .
Προσπαθουν απεγνωσμενα να φτιαξουν ηρωες απο το τιποτα γιατι ειναι ενα τιποτα.
Παντος ταινιες ξερουν να φτιαχνουν αυτο πρεπει να τους το αναγνωρησουμε. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην φύγετε αν δεν τελειώσουν τα credits στην ταινία...trust me... ;)
τυπε μαλλον μας δουλεψες :2funny:
απτις χειροτερες ταινιες του ειδους δικε μου
ολο και ολο 2 μαχες ειχε
και η τελευταια που περιμενες να δεις κατι τελειωσε σε 2 λεπτα
μεγαλη μουφα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τυπε μαλλον μας δουλεψες :2funny:
απτις χειροτερες ταινιες του ειδους δικε μου
ολο και ολο 2 μαχες ειχε
και η τελευταια που περιμενες να δεις κατι τελειωσε σε 2 λεπτα
μεγαλη μουφα

χαχαχα.σε μερεντιασανε μαν. εφαγες την μερεντα του mall  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μολις πηρα το game iron man 2 ΑΙΣΧΟΣ απλά ΑΙΣΧΟΣ δεν εχει ιστορια ευτυχως το νοικιασα πριν το αγορασω γιατι το ειχα σκοπο.Το game 1 ηταν 100000000 φορες καλυτερο και σε ιστορια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα.σε μερεντιασανε μαν. εφαγες την μερεντα του mall  :grin:
δεν την παταω ετσι εγω τυπε μου :2funny:
απο τορεντ ηταν :2funny:
περιμενα να βγει σε ανεκτη ποιοτητα :2funny: