You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
IRON MAN 2
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
ειναι καλη η ταινια για το σκεφτομαιΜην φύγετε αν δεν τελειώσουν τα credits στην ταινία...trust me... ;)
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για δωσε μας τα φωτα σου ρε μανΜην φύγετε αν δεν τελειώσουν τα credits στην ταινία...trust me... ;)
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τυπε η ταινια τα σπαειειναι καλη η ταινια για το σκεφτομαι
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
η ταινια μπορει να τα σπαει εμενα μου την σπανε τα μπαζακια που καθονται διπλα μου μα τετοια γκαντεμια ουτε ενα καλο νιμου δεν καθεται διπλατυπε η ταινια τα σπαει
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
η ταινια μπορει να τα σπαει εμενα μου την σπανε τα μπαζακια που καθονται διπλα μου μα τετοια γκαντεμια ουτε ενα καλο νιμου δεν καθεται διπλα
την είδα σήμερα το απόγευμα μέσω αβάντ πρεμιέρ από κονέ με φίλο δημοσιογράφο που πήγαμε μαζί, η ταινία τα ΣΠΑΕΙ!!!!
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη. Και αφήνει και hint για άλλους δύο ήρωες που ετοιμάζει η Marvel να κάνει ταινίες. Δε λέω παραπάνω για να μη χαλάσω την διασκέδαση των υπολοίπων με σπόιλερ
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη. Και αφήνει και hint για άλλους δύο ήρωες που ετοιμάζει η Marvel να κάνει ταινίες. Δε λέω παραπάνω για να μη χαλάσω την διασκέδαση των υπολοίπων με σπόιλερ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποιους ηρωες τυπε?την είδα σήμερα το απόγευμα μέσω αβάντ πρεμιέρ από κονέ με φίλο δημοσιογράφο που πήγαμε μαζί, η ταινία τα ΣΠΑΕΙ!!!!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
δεν ειναι για γελια ειναι πραγματικοτητα πηγαμε σε μια ταινια με ενα φιλαρακι παραδιπλα καθοντουσαν 2 μουνια μονα τους και μου λεει λες να ερθουν να κατσουν διπλα τιποτα καλα και του απανταω με την γκαντεμια που εχουμε τιποτα φωκιες θα ερθουν στο 5λεπτο επαλυθευθηκα
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για ριξε ρε φιλε κανα πμ να μου πεις.Προσπαθω να πισω την γυναικα να παμε αλλα.....δεντην είδα σήμερα το απόγευμα μέσω αβάντ πρεμιέρ από κονέ με φίλο δημοσιογράφο που πήγαμε μαζί, η ταινία τα ΣΠΑΕΙ!!!!
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
οοοομπο φανταζομαι της χοντρες να σαβουρονουν ποπ κορν και πατατακια και κακα κολες χαμος λεμεδεν ειναι για γελια ειναι πραγματικοτητα πηγαμε σε μια ταινια με ενα φιλαρακι παραδιπλα καθοντουσαν 2 μουνια μονα τους και μου λεει λες να ερθουν να κατσουν διπλα τιποτα καλα και του απανταω με την γκαντεμια που εχουμε τιποτα φωκιες θα ερθουν στο 5λεπτο επαλυθευθηκα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
το φιλαρακι να δεις πως με κοιταζε και μου ελεγε ρε σκατοσαββατογεννημενε μην μιλας καλυτεραοοοομπο φανταζομαι της χοντρες να σαβουρονουν ποπ κορν και πατατακια και κακα κολες χαμος λεμε
2 ήρωες: ένας πατριώτης αμερικανός και ένας που κατέβηκε από τη βαλχάλα
Παλι καλα που ειπες διακριτικα σε ποιους αναφερεσε στην ταινια με τον δισεκατομυριουχο που φτιαχνει την δικη του υπερ-πανοπλια.
χαχαχαχα, ε αφου επέμεναν!
πάντως την χαρηκα πάρα πολυ την ταινία. είχε ότι ζητάς από ταινία με σούπερ ήρωα. ΓΑΜΑΤΟ κακο, το Μικυ Ρουρκ, σουπερ εφε απο την ILM (του George Lucas την εταιρεία), εντονο κωμικό στοιχείο που την βοηθάει να μην κάνει κοιλια...ε τι άλλο να θες! ?
πάντως την χαρηκα πάρα πολυ την ταινία. είχε ότι ζητάς από ταινία με σούπερ ήρωα. ΓΑΜΑΤΟ κακο, το Μικυ Ρουρκ, σουπερ εφε απο την ILM (του George Lucas την εταιρεία), εντονο κωμικό στοιχείο που την βοηθάει να μην κάνει κοιλια...ε τι άλλο να θες! ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις