δεν στη λιστα με τα cg,εχει καρτελα.ανεβασε αν θελεις και μια κριτικη.
Το ξερω φίλε και σε ευχαριστω που το επισημανες. Η κοπελα η ίδια μου ειπε να μην σχολιάσω γιατι την ρώτησα αν θελει η οχι. Αυτος ειναι ο λόγος που δεν το εκανα.
δεν στη λιστα με τα cg,εχει καρτελα.ανεβασε αν θελεις και μια κριτικη.
δεκτο.Το ξερω φίλε και σε ευχαριστω που το επισημανες. Η κοπελα η ίδια μου ειπε να μην σχολιάσω γιατι την ρώτησα αν θελει η οχι. Αυτος ειναι ο λόγος που δεν το εκανα.
Δεύτερη συνάντηση με ΙΡΙΣ και πραγματικα καλυτερα απο την πρωτη. Παιδια το ξανα τονίζω η ίδια η κοπελα μου ειπε να μην γραψω τίποτα. Εγω της ειπα αν ήθελε να εγραφα μπροστα της αλλα μου ειπε παντα λεει να μην γράφουν. Δεν ξερω. Περιληπτικά θα πω δεκτική σε ολα και ειναι τελεια. Και παλι ενα ευχαριστω σε όσους μου έδωσαν το τηλεφωνο της και μου την πρότειναν με κλειστά μάτια.
Φίλε μου υπαρχουν κοπέλες οι οποίες θέλουν οπωσδήποτε κριτική για δικούς τους λόγους. Η συγκεκριμένη κοπελα δεν θελει. Τοσο χαζό ηταν που τη ρώτησα αν ήθελε κριτική;;δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να αποδείξετε όλοι σας όταν πάτε και λέτε στις κοπέλες ποιοί είστε και που γράφετε...
den ειναι θεμα χαζομαρας η εξυπναδας. απλως δεν χρειαζεται να γινετε αναφορα κανεις αυτο που θελεις.....Φίλε μου υπαρχουν κοπέλες οι οποίες θέλουν οπωσδήποτε κριτική για δικούς τους λόγους. Η συγκεκριμένη κοπελα δεν θελει. Τοσο χαζό ηταν που τη ρώτησα αν ήθελε κριτική;;
Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι, συναγωνιστή?δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να αποδείξετε όλοι σας όταν πάτε και λέτε στις κοπέλες ποιοί είστε και που γράφετε...
Νομιζω πως πρεπει να υπαρχει μια σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με τα κορίτσια. Μας ικανοποιούν μας προσφέρουν χαρά οποτε αν κατι τοσο απλα μας ζητήσουν δν ειναι κακό να το κανουμε. Ετσι τ βλεπω μπορει ν ειμαι κ λαθος.. Καθε γνωμη σεβαστή..
Ισως δεν εξήγησα καλα. Δεν εδωσα καθολου το nickname μου. Ναι ειπα για αυτο το site. Μεχρι εκει. Της ειπα αν θελει να γραψω μου ειπε οχι κ εκει εμεινα. Ισως εχεις δικιο. Θα γραψω λοιπον τις κριτικές μου. Σε καμια περίπτωση δεν πιρνω τίποτα στραβά. Δεχομαι τη γνωμη των παλιότερων για το πως λειτουργεί το site.Συμφωνώ ότι αν μας ζητήσουν (να μη γράψουμε), πρέπει να το σεβαστούμε, το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται καν να το συζητήσεις προκαταβολικά μαζί με την όποια, πόσο μάλλον να της πεις το νικ σου, εκτός κι αν αποσκοπείς σε ίδιον όφελος (μη το πάρεις στραβά, ότι δηλ. σου πετάω μπηχτή, γενικά αναφέρομαι). Εγώ ούτε ρώτησα την Άντζελα όταν έκανα ατομικό μαζί της, αλλά ούτε και την Ίρις, όταν έκανα ντούο με τις δύο τους, απλά κάθησα κάτω κι έγραψα πώς πέρασα κάθε φορά. Το μόνο που τις ρώτησα όμως, είναι αν θέλουν ή όχι για λόγους ασφάλειάς τους να δίνω το τηλ. τους σε όποιον μου το ζητάει, επειδή τους είπα ότι είμαι μέλος εδώ, χωρίς όμως να τους πω ποιό. Και απ' όσο θυμάμαι, μου έδωσαν να καταλάβω ότι θέλουν να το δίνω μόνο αν εμπιστεύομαι το μέλος που μου το ζητάει.
Αυτό που λήγει σε 68 ισχύει
Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο.τις κριτικες τις διαβαζουμε για να μη φαμε φολα και οχι για να φτιαξουμε παπαρι.οποτε οποιος γραφει ας γραφει σωστα και αληθειεςΕιναι κλειστό το τηλέφωνο. Μάλλον λείπει και αυτή εκτός Ελλαδος.
Όσον αφορά τις κριτικες γενικώς, τις οποίες εχω σταματήσει εδώ και 2 χρονια ελάχιστες απο αυτές περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Οι πιο πολλές επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, άλλες δημιουργούν απίθανες προσδοκίες και καποιες ειναι "εκ του πονηρού" . Σίγουρα ομως υπαρχουν και αρκετές που βοηθάνε. Σε καμια περίπτωση ομως το αν θα γράψεις πρεπει να ειναι συζήτησης με την καθε αμοιβομενη. Πρόκειται για ενημέρωση και οχι διαφήμιση η δυσφήμηση.
Ειναι κλειστό το τηλέφωνο. Μάλλον λείπει και αυτή εκτός Ελλαδος.
Όσον αφορά τις κριτικες γενικώς, τις οποίες εχω σταματήσει εδώ και 2 χρονια ελάχιστες απο αυτές περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Οι πιο πολλές επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, άλλες δημιουργούν απίθανες προσδοκίες και καποιες ειναι "εκ του πονηρού" . Σίγουρα ομως υπαρχουν και αρκετές που βοηθάνε. Σε καμια περίπτωση ομως το αν θα γράψεις πρεπει να ειναι συζήτησης με την καθε αμοιβομενη. Πρόκειται για ενημέρωση και οχι διαφήμιση η δυσφήμηση.