Με αφορμή τις 2 πρόσφατες κριτικές μου, μια για την Άντζελα σε ατομικό και μια για την ίδια μαζί με την Ίρις σε ντούο, θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι που με ενόχλησε σε ορισμένους συμπαίκτες με μηδενική συμμετοχή ως τώρα στο σάιτ, και μάλιστα ορισμένοι απ' αυτούς ήταν και από παλιά εγγεγραμμένοι εδώ:
Το πράγμα, Κύριοι, είναι καθαρά ΔΟΥΝΑΙ & ΛΑΒΕΙΝ εδώ μέσα, δεν είναι μόνο το 2ο και μετά να γίνεστε καπνός από το σάιτ, χωρίς καν ούτε ένα ευχαριστώ, πόσο μάλλον χωρίς να γράψετε κριτική ή έστω μια παράθεση εδώ μέσα των εντυπώσεών σας από την συνάντησή σας με την κοπέλα (την όποια). Κι αυτό είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο, να μην πω ο κανόνας. Και σε αρκετές περιπτώσεις είναι πάγια τακτική ορισμένων διαχρονικά: ρωτάνε, κάνουν την δουλίτσα τους, εξαφανίζονται, ξαναρωτάνε κ.ο.κ.
Κι επειδή εμείς οι υπόλοιποι μπροστά σ' αυτό το φαινόμενο παρτακισμού και γαϊδουριάς ΔΕΝ είμαστε ούτε καλοί χριστιανοί, που μας αρέσει να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο, ούτε μακάκες, γιαυτό και έχουμε γίνει πλέον κουφοί και τυφλοί στα αιτήματα των πρώτων για βοήθεια, τουλάχιστον οι περισσότεροι.
Και φυσικά το σχόλιο μου αυτό δεν αφορά την κοπέλα αυτού του θρεντ μόνο, αλλά και ισχύει και γενικότερα και για άλλες κοπέλες που είναι δύσκολο να βρεθεί το τηλ. επικοινωνίας μαζί τους. Και δεν είναι θέμα παλιού και νέου, όπως στον στρατό, όπως μου έγραψε προφανώς εκνευρισμένος κάποιο μέλος, αλλά αν έχει κανείς την διάθεση να συνεισφέρει ουσιαστικά (όχι δηλ. με χαιρετούρες, εξυπνάδες και λοιπές βλακειούλες), αντικειμενικά όσο είναι δυνατόν και ανυστερόβουλα εδώ μέσα. Αν οι υπόλοιποι δουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, φυσικά και θα βοηθήσουν. Και για να προλάβω το επιχείρημα κάποιων, ότι τάχα μου είναι νέοι και πώς μπορούν να βοηθήσουν αν δεν έχουν το τηλ. της Ίρις πχ ή της Μαριαλένας ή της Νάγιας, θα απαντήσω ότι υπάρχουν και άλλες πιο βατές περιπτώσεις στην δυσκολία επικοινωνίας, που μπορούν να ξεκινήσουν και αφού δείξουν το συναδελφικό ποιόν τους, να είναι σίγουροι ότι θα βοηθηθούν στο μέτρο του δυνατού και από τους υπόλοιπους.