Κι εγώ την ψάχνω καιρό αλλά δεν μπορώ να την βρω...έχουμε κανένα νέο αν παίζει ή είναι εκτός?
Έχω στείλει κι εγώ 2 μνμ τελευταία αλλά ούτε καν παραδόθηκαν, οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Κι εγώ την ψάχνω καιρό αλλά δεν μπορώ να την βρω...έχουμε κανένα νέο αν παίζει ή είναι εκτός?
Έχω στείλει κι εγώ 2 μνμ τελευταία αλλά ούτε καν παραδόθηκαν, οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Λείπει, λέμε..... Εχει γυρίσει στη πατρίδα της για οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα ξανάρθει πιθανα καθώς ειναι καμια 10 χρονια στο πήγαινε έλα. Απλα με τις βίζες ειναι λιγο δύσκολα και απρόβλεπτα τα πράγματα. Υπομονή !
Αφου το ξερουμε ολοι. Η βιζα στην Ουκρανια κανει πανω από πεντε μηνες.Το κακό είναι ότι μαζί μ' αυτήν λείπει και η φίλη της, που είναι δύναμη επίσης! ;)
Πολυ λιγοτερο ;)Αφου το ξερουμε ολοι. Η βιζα στην Ουκρανια κανει πανω από πεντε μηνες.
Η βίζα στην Ουκρανία βγαίνει το πολύ σε μία εβδομάδα. Παίρνεις 60 ημέρες το εξάμηνο.
Αν έρχεσαι 10 ημέρες το μήνα δεν έχεις νεκρά διαστήματα. Αν όμως κάτσεις 60 ημέρες μαζεμένες, τότε πρέπει να λείπεις 4 μήνες μέχρι να δικαιούσαι την επόμενη.
Την πηρα αρχες Ιαν.λιγο πριν φυγε. Αρα αρχες Ιουνιου . Μιλαω παντα για την ΑτζελαRespect στην ακριβή ενημέρωση ως προς το θέμα αυτό!
Και προφανώς, αν δεν θέλει μια κοπέλα να φάει τα λεφτά της στα αεροπορικά εισιτήρια πηγαινέλα κάθε μήνα, κάνει το 2ο.
μετα το πασχα.καποιος που να ξερει κατι για το ποτε επιστρεφει η καντηλαναφτησα ?
Ευχαριστω πολυ!μετα το πασχα.
Ευχαριστω πολυ!
Ευχαριστω πολυ!
Ααα καλα. Καλο καλοκαιριΤο αισιόδοξο σενάριο. Εμένα σε email μου ειπε οτι αυτή και έτερη, μανικιουριστρια εχουν θεματάκια με τη βίζα που πρεπει να βγει μέσω τρίτης χώρας. Οψόμεθα !
Εχει σημασια αυτο? Εισιτηρια μαζευεις η θες να γαμησεις?Αυτες μαζι πανε κι ερχονται?
Εισιτηρια μαζευεις ?
Μλκ εχυσα τον καφε!!!!!!!!!!!!!!!