psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
επιστρέφει στην αρένα σε 2 εβδομάδες
100 ακατέβατα....!!! Παρόλο που σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ νεότερες της!!! Δεν λέω σκυλί του πολέμου.... γαμιέται δίχως αύριο, αλλά ζούμε δύσκολες οικονομικά εποχές!!! Ας όψονται οι πυρφόροι!!!
100 ακατέβατα....!!! Παρόλο που σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ νεότερες της!!! Δεν λέω σκυλί του πολέμου.... γαμιέται δίχως αύριο, αλλά ζούμε δύσκολες οικονομικά εποχές!!! Ας όψονται οι πυρφόροι!!!
Τόσο επαιρνε και παλια. Αλλα η ωραια φαση ηταν οταν 2-3 φορες μου εσκαγε ντουετο με την Αντζελα χωρις να το ξερω και φυσικα τα λεφτα ηταν παλι 100 και για τις δυο.100 ακατέβατα....!!! Παρόλο που σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ νεότερες της!!! Δεν λέω σκυλί του πολέμου.... γαμιέται δίχως αύριο, αλλά ζούμε δύσκολες οικονομικά εποχές!!! Ας όψονται οι πυρφόροι!!!
Τόσο επαιρνε και παλια. Αλλα η ωραια φαση ηταν οταν 2-3 φορες μου εσκαγε ντουετο με την Αντζελα χωρις να το ξερω και φυσικα τα λεφτα ηταν παλι 100 και για τις δυο.
Θα σε είχε καψουρευτεί μάλλον τύπε, διότι στους άλλους ζητούσε 180-160.
Θα την είχε κεράσει κρακεράκια μάρκας "Kavli"
κρακερακια?Εμένα τύπε μια φορά μου είχαν δώσει από 100 η καθεμιά τους!
κρακερακια?
Κορόϊδο σε έπιασαν!!! Μου είχαν προτείνει να μου δώσουν από 150€ η κάθε μια και να μου έχουν πληρωμένη και τη σουίτα στο Hilton!!!Εμένα τύπε μια φορά μου είχαν δώσει από 100 η καθεμιά τους!
Καααααλή ψυχή πάνω από όλα μύστη μου!!! Εκτός από ομορφόπαιδα, εδώ στο bou, είμαστε και πονόψυχοι!!!Τύπε το ξέρω πως πούλησα φτηνά το κορμί μου, αλλά αν έβλεπες πως με παρακαλούσαν! Τις είχε λυπηθεί η ψυχή μου!
Τυπε διαβασε πρωτα την τελευταια κριτικη και μετα το ξανασκεφτεσαι .......προσωπικα εχω αρκετουs εωs πολλουs μηνεs να βρεθω μαζι τηs και για αυτο σκαλωσα !!!!
Εισαι μελος απο το 2011 και θυμηθηκες χτες ν αρχισεις να γραφεις..σαν κατι δεν μας λες καλαΠαιδια καποιοσ το pm της Iris επειδη καπου το εχω χασει και δεν τη βλεπω να μπαινει στο mamba