Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 506
...ατελειωτο γκαζι....
...ατελειωτο γκαζι....
ερωφηση, η Αντζελα ειναι η γνωστη ....007 sex ?
ερωφηση, η Αντζελα ειναι η γνωστη ....007 sex ?
Όχι, άλλη!
Η 007 έχει μάλιστα δυσφορήσει που η Ίρις (παλιά της συνεργάτις) έχει χρησιμοποιήσει το δικό της όνομα για να προωθήσει την νέα της συνεργάτιδα.
Και κάποιο δίκιο το έχει...
Σιγά μην της κάνει κι ασφαλιστικά μέτρα!!! Το ότι ήταν παλιές συνεργάτιδες πάντως δεν το γνώριζα!!! ;)
Από 10ετίας όταν δούλευαν στο γραφείο του Γιώργου του Ρωσοπόντιου με την Ουκρανή γυναίκα, τέως βίζιτα. Τότε είχαν και οι δύο άλλα ονόματα.
Αλλά και πρόσφατα, όταν η Ίρις ξαναγύρισε μετά από μακροχρόνια απουσία και μάλλον από την συνεργασία τους κάπως "αξιοποίησε" τις έτοιμες γνωριμίες της 007. ;)
εχεις απολυτο δκιο φιλε..ειχα παρει πολυ καιρο πριν την ατζελα και μου εφερε και την iris ειχα περασει τελεια φιλε..μετα τα σπασανε εφυγε η iris ξαναγυρισε και τωρα θα τιμηθει με την αλλη ατζελα..παντως η γνωστη ατζελα εχει ξενερωσει πολυ και τ ειχε πει και σε μενα..τεσπα καλα γαμησιαΑπό 10ετίας όταν δούλευαν στο γραφείο του Γιώργου του Ρωσοπόντιου με την Ουκρανή γυναίκα, τέως βίζιτα. Τότε είχαν και οι δύο άλλα ονόματα.
Αλλά και πρόσφατα, όταν η Ίρις ξαναγύρισε μετά από μακροχρόνια απουσία και μάλλον από την συνεργασία τους κάπως "αξιοποίησε" τις έτοιμες γνωριμίες της 007. ;)
πρεπει να εχεις καποιον σχετικο αριθμο ποστ στο φορουμ και μετα θα δεις την επιλογη να στειλεις πμ.ειναι στους κανονες του φορουμ αυτο.Καλησπερα παιδια.Καινουργιος στο forum αν και διαβαζω αρκετο καιρο...Θελω να κανω ενα ντουετακι για πρωτη φορα στη ζωη μου και σκεφτομαι την Iris με την φιλη της.Αν θελει καποιος συναγωνιστης ας μου στειλει το τηλεφωνο της μπας και κανω επιτελους αυτο το ονειρο πραγματικοτητα.Να πω και κατι ασχετο..πως μπορω να στειλω pm?δεν βλεπω να εχει καποια επιλογη
πρεπει να εχεις καποιον σχετικο αριθμο ποστ στο φορουμ και μετα θα δεις την επιλογη να στειλεις πμ.ειναι στους κανονες του φορουμ αυτο.
Εννοεις μηπως στο νησι του κ(ω)λλοσσού;Μπορει να τσεκαρει καποιος αν λειπει σε ενα νησι, δε λεω ποιο, για να δω αν μου λεει ψεματα, βεβαια μου προτεινε την αντζελα, αλλα με ζωνουν τα φιδια
Ποσο εχει παει η ταριφα φίλε;εγω δεν μπορω να τη βρω καν για να μου πει.Πρέπει να έχει βρεί μόνιμο χορηγό... Τελευταία δεν ξέρει τι ζητάει κι αυτή έχουμε ξεφύγει τελείως!!!