spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ιντερνετικα μιλαω,αδερφε!!...Νεολαίο δεν θα με έλεγα
έχει περάσει προ πολλού η νιότη
ιντερνετικα μιλαω,αδερφε!!...Νεολαίο δεν θα με έλεγα
έχει περάσει προ πολλού η νιότη
ιντερνετικα μιλαω,αδερφε!!...
Γ@@ω τη μου, δεν έχω πάρε δώσε με το μαμπα οπότε...δεν βλέπω να τα ¨γνωρίζω¨ τα κορίτσια
Σιγά να μην πρέπει να γραφτείς στο Μάμπα! Το μισό σάιτ έχει τα τηλέφωνα των κοριτσιών...
Εχει κλείσει το προφίλ της στο mamba ξέρεις αν συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της μόνη ή με την Angela?
Ευχαριστώ για την Angela έχουμε κάποια κριτική?Δεν ξέρω αν συνεχίζει η Ίρις, αλλά ξέρω πως είναι 35+ και βιζιτάρει πάνω από 10 χρόνια. Όποιος την είχε γνωρίσει τότε θα είχε γνωρίσει ένα απίστευτα όμορφο και σέξυ πιπίνι, κάπως σαν την Βαλέρια, με απίστευτη καύλα και όρεξη για γαμήσι. Μετά τα 10 χρόνια στη βίζιτα όμως νομίζω πως όλες πρέπει να σταματάνε ιδίως όταν ο χρόνος έχει αφήσει πάνω τους τα σημάδια του.
Η Άντζελα τώρα και πιο μικρή είναι και πιο πρόσφατη στην δουλειά άρα με πιο πολύ όρεξη, οπότε αντέχει ακόμα κάποια χρόνια...
Ευχαριστώ για την Angela έχουμε κάποια κριτική?
Konst η Ατζελα ξεκινησε σαν αουτσαιντερ στα πρωτα της βηματα. Σε πολλες περιπτωσεις η Ιρις την επαιρνε σε ραντεβου για να ξεψαρωνει στο περιβαλλον. Εκτοτε εξελιχθηκε και τιμαει στο επακρον το δωρο της παντα. Εχει θετικη αυρα και περναει κι αυτη καλα αν βλεπει οτι συμβαινει σ σενα. Μη το σκεφτεσαι.Ευχαριστώ για την Angela έχουμε κάποια κριτική?
Ευχαριστώ για την Angela έχουμε κάποια κριτική?
αυτήν λές :
Για ποιά angela μιλάμε:Konst η Ατζελα ξεκινησε σαν αουτσαιντερ στα πρωτα της βηματα. Σε πολλες περιπτωσεις η Ιρις την επαιρνε σε ραντεβου για να ξεψαρωνει στο περιβαλλον. Εκτοτε εξελιχθηκε και τιμαει στο επακρον το δωρο της παντα. Εχει θετικη αυρα και περναει κι αυτη καλα αν βλεπει οτι συμβαινει με σενα. Μη το σκεφτεσαι.
Konst η Ατζελα ξεκινησε σαν αουτσαιντερ στα πρωτα της βηματα. Σε πολλες περιπτωσεις η Ιρις την επαιρνε σε ραντεβου για να ξεψαρωνει στο περιβαλλον. Εκτοτε εξελιχθηκε και τιμαει στο επακρον το δωρο της παντα. Εχει θετικη αυρα και περναει κι αυτη καλα αν βλεπει οτι συμβαινει με σενα. Μη το σκεφτεσαι.
Το προφιλ στο μαμπα αυτο ειναι αλλα οχι και οι φωτος
Υπάρχουν κάπου να την δώ?Το προφιλ στο μαμπα αυτο ειναι αλλα οχι και οι φωτος
Οχι εδω φιλε.Υπάρχουν κάπου να την δώ?
Ευχαριστώ είστε όλοι σας άψογοι,και λένε μετά οτι οι Ελληνες είναι διχασμένοι και ατομιστές....RESPECT
Δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η συγκεκριμενη φωτο για εμενα. Αυτη εννοειται ειναι η Ιρις..
H Iris είναι, απόψε έκλεισα με Άντζελα, την φίλη τηςΔεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η συγκεκριμενη φωτο για εμενα. Αυτη εννοειται ειναι η Ιρις..