spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αντζελα...Συνάντηση αργά βράδυ με Άντζελα, τα λόγια περιττά...
μέχρι 23 του μήνα θα βρίσκεται Αθήνα, μετά πάλι από Σεπτέμβρη.
αντζελα...Συνάντηση αργά βράδυ με Άντζελα, τα λόγια περιττά...
μέχρι 23 του μήνα θα βρίσκεται Αθήνα, μετά πάλι από Σεπτέμβρη.
αντζελα...
Ρε παίδες ποια είναι αυτή η Άντζελα;
Ηρεμησε. Εχει κι αλλου κολαρακια που κανουν παιγνιδακια. χαχαχααντζελα...
Ηρεμησε. Εχει κι αλλου κολαρακια που κανουν παιγνιδακια. χαχαχα
ΟΚ. Και πως ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί της; Ρωτάω γιατί της είχα στείλει μύνημα πέρσι το Σεπτέμβρη απ ότι βλέπω και ακόμα περιμένω απάντηση. Μήπως από την Ίρις;αυτη
φιλη της Ιρις.
καμμια ομοιοτης με τις φωτο. η κυρια ειναι πατημενα 30,κοντα στα 35 την εκανα εγω,ομορφο προσωπο,συμπαθητικο,μετρια στο υψος,καλο σωμα,με 2-2,5 βυζι φτιαγμενο τωρα πλεον ομως κι ενα καλοσχηματισμενο κωλο.
στον αγωνα αρκετα καλη και με αντοχες,βαθια γλωσσοφιλα,τεχνικη πιπα,περιποιηση και της γυρω περιοχης και ΦΥΣΙΚΑ πρωκτικο.
τιμη στα 100 ευρω που για μενα τα αξιζει και τα δουλευει ευχαριστα.
συνεννοηση ομως λιγο δυσκολη στα αγγλικα καθως δεν το πολυεχει.
μεσω ιρις.ΟΚ. Και πως ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί της; Ρωτάω γιατί της είχα στείλει μύνημα πέρσι το Σεπτέμβρη απ ότι βλέπω και ακόμα περιμένω απάντηση. Μήπως από την Ίρις;
καλα εννοειται,και μαλιστα ντοπια.Ηρεμησε. Εχει κι αλλου κολαρακια που κανουν παιγνιδακια. χαχαχα
σταματα εσυ!!ολο ρωτας τον τελευταιο καιρο,και δεν μου αρεσει!!!!για πες για πες
Κανει εντατικα ελληνικαΚαταρχάς να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή που μου έδωσε το τηλέφωνο της Άντζελας.
Βρέθηκα σήμερα με τη κοπέλα. Απόλυτα ικανοποιημένος. Πως πέρασε η ώρα ούτε το κατάλαβα. Το τι κάνει και πόσο τιμάει το δώρο της είναι περιττό να πω αφού άλλοι έχουν ήδη γράψει. Απλά να πω ότι τα νεύρα που είχα σήμερα έκαναν φτερά με το χαμόγελο που μου χάρησε με το που μπήκε.
Απ όσο ξέρω αύριο φεύγει (παίζει να ήμουν και το τελευταίο της ραντεβού για την πατρίδα της. Θα επιστρέψει μετά το τέλος του καλοκαιριού απ ότι μου είπε.
Υ.Γ Να πω ότι θεωρώ πως αν ήταν στα 80έουρος φουλ πρόγραμμα (δηλαδή πήγαινε το όλο πακέτο με ξενοδοχείο 100 έουρος) θα ήταν μια από τις κορυφαίες vfm κοπέλες.
Υ.Γ Μεγάλο πράγμα η κοπέλα να γουστάρει. Δίνει μια αίσθηση άλλη.
Υ.Γ Εμένα τ Αγγλικά της μου φάνηκαν μια χαρά. Βέβαια ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρόνια τώρα έχω συνηθίσει τ αγγλικά των Κινέζων οπότε αυτά μου φάνηκαν της Οξφόρδης. Πάντως πρόβλημα τόσο στη συνεννόηση όσο και κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν είχα
Πέταξε και 3-4 ελληνικά την ώρα του αγώνα να πω την αλήθεια. Τώρα τέτοια ώρα λογικά θα πετάει για την πατρίδα της. Οπότε 1.5μήνα υπομονή μέχρι να την ξανατιμήσωΚανει εντατικα ελληνικα
Όντως, αλλά στο πιο Ουκρανικόη Αντζελα είναι πολύ γλυκιά κοπέλα... εμένα στο στυλ μου θυμίζει την Bridgett Fonda
σταματα εσυ!!ολο ρωτας τον τελευταιο καιρο,και δεν μου αρεσει!!!!
ΟΚ. Και πως ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί της; Ρωτάω γιατί της είχα στείλει μύνημα πέρσι το Σεπτέμβρη απ ότι βλέπω και ακόμα περιμένω απάντηση. Μήπως από την Ίρις;
Κι οι παντρεμένοι εχουν και θάχουν ψυχή. Με τις ευχές μας !!!!!!λιγος ο χρονος πλεον φιλε που μου μενει(ξερεις γιατι)δυστυχως,για αυτο δεν προλαβαινω να ενημερωθω αρκετα
δεν πειραζει μαν...ελπιζω να εισαι καλα,και γερος, και να τρεχεις.ολοι στο ιδιο mood ειμαστε...λιγος ο χρονος πλεον φιλε που μου μενει(ξερεις γιατι)δυστυχως,για αυτο δεν προλαβαινω να ενημερωθω αρκετα