iris19babydoll
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ειμαι η Ιρις 19χρονη φοιτητρια κι επειδη δεν ξερω καλα απο σαιτ μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να ανοιξω ενα thread?? ευχαριστω πολυυ :-*
καλησπερα ειμαι η Ιρις 19χρονη φοιτητρια κι επειδη δεν ξερω καλα απο σαιτ μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να ανοιξω ενα thread?? ευχαριστω πολυυ :-*
φιλεναδα της Εβελινας?
έχει η εβελίνα φιλενάδα ?
ερωτησα μιας και η εβελινα 22 φοιτητρια λεω τωρα εγω...μηπως?
19 kai 22 ?
Καλώς το κορίτσι. Στείλε μας ότι απορίες έχεις. Ελπίζουμε να προλάβουμε να στις λύσουμε όταν γυρίσουμε από το ΑΤΜ.καλησπερα ειμαι η Ιρις 19χρονη φοιτητρια κι επειδη δεν ξερω καλα απο σαιτ μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να ανοιξω ενα thread?? ευχαριστω πολυυ :-*
Στην Iris 19 BabyDoll λέμε ΝΑΙ, σε άλλα δεν ξέρω...Θα έρθει ο Αλέξης να σου μάθει τα κόλπα.
Ίσως έχει calls controls. Έως 60 τηλεφωνήματα ανά ημέρα. Ας δοκιμάσουμε αύριο.παντως το τηλ. της ειναι κλειστο μαγκες οποτε αναμενουμε να δουμε τι εχει να μας πει η ιδια.....προφανως με το να δημοσιευσει το τηλ δεν περιμενε τον καταιγισμο τηλεφωνηματων που θα την πυροβολουσανε ;) ;) ;) ;)
Εγώ πάντως μίλησα μαζί της. Στα 120€ ξεκινάει, τα υπόλοιπα θα σας τα πει η ίδια.