Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 600
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Έτσι. Ένας χώρος κεντρικά που θα τον φτιάξεις του γούστου σου. Δεν χρειάζεται για αρχή να είναι mini-spa με hammam και jacuzzi, όσο ωραία ιδέα και αν είναι αυτά παίρνουν χρόνο και κοστίζουν. Υπάρχουν και παραδείγματα παλιότερα με θεραπεύτριες* που προσέφεραν το πλήρες πακέτο από μασάζ με body-to-body σε καλούς και λειτουργικούς χώρους (Έλενα π.χ).

*το βάζω για να τσατίσω τον gagarin. :grin:
Α ρε κουφάλα θεραπεία που θέλεις κι εσύ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Στο ''μου κάνεις εσύ ότι θέλεις'' πρέπει να βάλεις όρια γιατί κάποιοι πονηροί θα θελήσουν διείσδυση.
Συμφωνώ στο ''μου κάνεις εσύ ότι θέλεις'' πρέπει να μπουν όρια γιατί κάποιοι αναγκέφαλοι το λιγότερο που θα θελήσουν θα είναι διείσδυση.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Συμφωνώ στο ''μου κάνεις εσύ ότι θέλεις'' πρέπει να μπουν όρια γιατί κάποιοι αναγκέφαλοι το λιγότερο που θα θελήσουν θα είναι διείσδυση.
Ανεγκέφαλος είναι οποιος θέλει διείσδυση και το έγραψες σε ένα σαητ που λέγεται μπουρδέλα και ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα.

Ρε που σας βρίσκουμε τέτοιους υπερεπιστημονες?

Τελευταία τροποποίηση:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Ανεγκέφαλος είναι οποιος θέλει διείσδυση και το έγραψες σε ένα σαητ που λέγεται μπουρδέλα και ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα.

Ρε που σας βρίσκουμε τέτοιους υπερεπιστημονες?
Ούτε που κατάλαβες τι είπα, την μαλακία σου την έγραψες.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.560
Πόντοι
456
Με λίγα λόγια κάνεις τα πάντα εκτός από σεξ
Τώρα Εγώ αυτό πειράζει π το θεωρώ ανωμαλία η Εγώ είμαι ο ανώμαλος π ζητάω κ σεξ
εσυ ζητας .το θεμα ειναι αν μπορεις ακομη ρε πορνογερε :cheesy::cheesy::cheesy::buck2:
Εσύ είσαι ανώμαλος ο,τι κι αν ζητήσεις ή όχι
βλεπω οτι τον γνωριζετε κι εσεις απο παλια :sunglasses:

κυριοι, αυτο που προσφερει η ιριδα ειναι διαφορετικο . εαν οι υπηρεσιες της ειναι του επιπεδου αυτων που προσεφερε στην αθηνα, τοτε θα σας προτεινα ανεπιφυλακτα μια δοκιμη. τωρα , για σφαλιαρες , μπουνιες , κλωτσιες , χειροπεδες και μαστιγωματα δεν ξερω και προτιμω να μεινει ετσι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
εσυ ζητας .το θεμα ειναι αν μπορεις ακομη ρε πορνογερε :cheesy::cheesy::cheesy::buck2:

βλεπω οτι τον γνωριζετε κι εσεις απο παλια :sunglasses:

κυριοι, αυτο που προσφερει η ιριδα ειναι διαφορετικο . εαν οι υπηρεσιες της ειναι του επιπεδου αυτων που προσεφερε στην αθηνα, τοτε θα σας προτεινα ανεπιφυλακτα μια δοκιμη. τωρα , για σφαλιαρες , μπουνιες , κλωτσιες , χειροπεδες και μαστιγωματα δεν ξερω και προτιμω να μεινει ετσι.
Θα Πάμε στην πηγή κ δε θα πιούμε νερό αυτό μας λες νεαρέ :woldman:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Ούτε που κατάλαβες τι είπα, την μαλακία σου την έγραψες.
Μια χαρά κατάλαβα...τα ελληνικά σου λίγο ήταν λάθος.

(Συμφωνώ στο ''μου κάνεις εσύ ότι θέλεις'' πρέπει να μπουν όρια γιατί κάποιοι αναγκέφαλοι το λιγότερο που θα θελήσουν θα είναι διείσδυση)

Άρα αν εγώ θελήσω διείσδυση είμαι ανεγκέφαλος?

Γιατί εγώ ανεγκεφαλο δε θα χαρακτήριζα κάποιον που θα ζητήσει διείσδυση.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Μια χαρά κατάλαβα...τα ελληνικά σου λίγο ήταν λάθος.

(Συμφωνώ στο ''μου κάνεις εσύ ότι θέλεις'' πρέπει να μπουν όρια γιατί κάποιοι αναγκέφαλοι το λιγότερο που θα θελήσουν θα είναι διείσδυση)

Άρα αν εγώ θελήσω διείσδυση είμαι ανεγκέφαλος?

Γιατί εγώ ανεγκεφαλο δε θα χαρακτήριζα κάποιον που θα ζητήσει διείσδυση.
Όχι αγοράκι μου. Εσύ είσαι ανεγκεφαλος ανεξάρτητα από την διείσδυση. Ας το μη το κουράζεις, δεν λειτουργεί το ρημαδι σου. Ακόμα δεν εχεις καταλάβει και ας προσπαθείς να το παίξεις εξυπνουλης. Αυτός που ήταν να καταλάβει μια χαρά κατάλαβε. Πάμε παρακάτω τώρα

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.149
Πόντοι
736
Έτσι. Ένας χώρος κεντρικά που θα τον φτιάξεις του γούστου σου. Δεν χρειάζεται για αρχή να είναι mini-spa με hammam και jacuzzi, όσο ωραία ιδέα και αν είναι αυτά παίρνουν χρόνο και κοστίζουν. Υπάρχουν και παραδείγματα παλιότερα με θεραπεύτριες* που προσέφεραν το πλήρες πακέτο από μασάζ με body-to-body σε καλούς και λειτουργικούς χώρους (Έλενα π.χ).

*το βάζω για να τσατίσω τον gagarin. :grin:
Για ποια Έλενα μιλάμε;
Της Βασ, Ηρακλείου μετέπειτα Αγ.Δημητριου;

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
50
Πόντοι
0
Αν έχεις την τόλμη, στείλε τον ισχυρισμό σου και στο νήμα της Στεφανίας να τον διαβάσει.
Η Στεφανία δεν κάνει ακαποτη σε καμία περίπτωση.
Με ξέρει πολύ καλά και το έχει δει και η ίδια ότι δεν έχω εύκολα ερέθισμα με προφυλακτικό και αφού πλήρωσα 120, της έδειξα και έξτρα 50€ και μετά 70€ για ακαποτη. Είπε ότι δεν το κάνει σε κανέναν ανεξάρτητα και αρνήθηκε με επιχειρήματα υγείας και το επέτυχε με το βλέμμα και τεχνική.
Μετά από αυτή τη διπλή άρνηση για έξτρα, σε αυτό το σημείο πιστεύω προσωπικά μόνο την Στεφανία.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
383
Πόντοι
21
Αν έχεις την τόλμη, στείλε τον ισχυρισμό σου και στο νήμα της Στεφανίας να τον διαβάσει.
Με ξέρει πολύ καλά και το έχει δει και η ίδια ότι δεν έχω εύκολα ερέθισμα με προφυλακτικό και αφού πλήρωσα 120, της έδειξα και έξτρα 50€ και μετά 70€ για ακαποτη. Είπε ότι δεν το κάνει σε κανέναν ανεξάρτητα και αρνήθηκε με επιχειρήματα υγείας και το επέτυχε με το βλέμμα και τεχνική.
Μετά από αυτή τη διπλή άρνηση για έξτρα, σε αυτό το σημείο πιστεύω προσωπικά μόνο την Στεφανία.
Τι λες ρε φιλε.... στο νημα ο αλλος ειπε πως εκανε ακαποτα και δεν το διεψευσε η ιδια...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.171
Πόντοι
1.436
Λένε πως κάνει επιλεκτικά σε όσους θέλει η ίδια.

• Like
Αντιδράσεις: iosiff

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
50
Πόντοι
0
Λένε πως κάνει επιλεκτικά σε όσους θέλει η ίδια.
Λένε...!
Απορώ ποιο είναι όμως το κριτήριο της.
Καθαριότητα, αίσθηση γεύσης, μέγεθος;
Εδώ εγώ που επαναλαμβάνω με ξέρει πολύ καλά και της έδειξα να της δώσω 50 ή 70€ και είπε όχι σε κανέναν.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
383
Πόντοι
21
Λένε...!
Απορώ ποιο είναι όμως το κριτήριο της.
Καθαριότητα, αίσθηση γεύσης, μέγεθος;
Εδώ εγώ που επαναλαμβάνω με ξέρει πολύ καλά και της έδειξα να της δώσω 50 ή 70€ και είπε όχι σε κανέναν.
Ρωτα την ιδια να μας πει..

salah-paham

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
50
Πόντοι
0
Τι λες ρε φιλε.... στο νημα ο αλλος ειπε πως εκανε ακαποτα και δεν το διεψευσε η ιδια...
Ναι, το είδα. Όταν πήγα μετά και της το έδειξα, είπε πως δεν ξεχωρίζει κανέναν και ότι τα γράφουν μερικοί για να καμαρώνουν ότι παίρνουν το κάτι παραπάνω. Εκμεταλλεύονται την εχεμύθεια και το ιδιωτικό ραντεβού και λένε ότι θέλουν.
Είπε ότι δεν ασχολείται με διαδοσεις και δεν αποτελεί διαφήμιση.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
383
Πόντοι
21
Ναι, το είδα. Όταν πήγα μετά και της το έδειξα, είπε πως δεν ξεχωρίζει κανέναν και ότι τα γράφουν μερικοί για να καμαρώνουν ότι παίρνουν το κάτι παραπάνω. Εκμεταλλεύονται την εχεμύθεια και το ιδιωτικό ραντεβού και λένε ότι θέλουν.
Είπε ότι δεν ασχολείται με διαδοσεις και δεν αποτελεί διαφήμιση.
Εσυ αμα θελεις την πιστευεις....εγω παντως οχι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom