KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει και καβλι ρε μούτρο....χαχαχατι να γνωριζω μουτρο δεν τ βλεπεις οτυ ειναι κροσαρα
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχει και καβλι ρε μούτρο....χαχαχατι να γνωριζω μουτρο δεν τ βλεπεις οτυ ειναι κροσαρα
Άμα έρθει η Στεφανία να πας. Αυτό είναι το νήμα με τα τρανς. Ψάξε στο νήμα τις Στεφανίας. Αξίζει μια βόλτα για μένα η Στεφανίαέχει κάποιος να προτείνει μασάζ με happy ending ηράκλειο? ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την απάντησηΆμα έρθει η Στεφανία να πας. Αυτό είναι το νήμα με τα τρανς. Ψάξε στο νήμα τις Στεφανίας. Αξίζει μια βόλτα για μένα η Στεφανία
Κάποιος που να ξέρει να μας πει εντύπωση? Από εμφάνιση φαίνεται καβλακι παντοςtτ ξεκωλιαζα παντως!!!!!!![]()
Antonella Souza ( 690 865 5839)
Γεια σου μωρό μου Το όνομά μου είναι Antonella i από τη Βραζιλία Ενεργητική και παθητική Σούπερ ενεργός σε συναντήσεις και υπομονετικός με αρχάριους. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσω και να σας κάνω χαρούμενους με το μεγάλο μου κόκορα. Σούπερ διακριτικός, απαντώ σπίτι μου και μπορώ να...kanesex.com
Συννενόηση μπουζούκι. Βλέπει το μύνημα μετά από 15 λεπτά απαντάει άσχετο με αυτό που ρώτησα ξαναρωτάω εάν πήρες εσύ απάντηση πήρα και εγώ........Κάποιος που να ξέρει να μας πει εντύπωση? Από εμφάνιση φαίνεται καβλακι παντος
Ρε μάγκες πήγε κάνεις τελικά?Κάποιος που να ξέρει να μας πει εντύπωση? Από εμφάνιση φαίνεται καβλακι παντος
Δεν έχω πάει αλλά από το λίγο που έψαξα στο φόρουμ λέγανε ότι αξίζει.Nefeli Trans ήρθε στο Ηράκλειο, αγγελία στο kanesex. Αν πάει κάποιος να ενημερώσει
Εχω παρει δυο φορες τηλ δεν το σηκωνει.Δεν έχω πάει αλλά από το λίγο που έψαξα στο φόρουμ λέγανε ότι αξίζει.
Εάν καταφέρω να πάω αύριο θα ενημερώσω.
Πες μόνο μέρος ρε μάγκα, διότι όλες είναι κέντρο κ κάθε φορά π πάω αγανακταωΔεν έχω πάει αλλά από το λίγο που έψαξα στο φόρουμ λέγανε ότι αξίζει.
Εάν καταφέρω να πάω αύριο θα ενημερώσω.
Χτες την επερνα.σχεδον όλη μέρα και δεν απάντησε ποτεΕχω παρει δυο φορες τηλ δεν το σηκωνει.
Κ εγω εχω διαβασει πολυ καλα σχολια. Για να δουμε.
Ουτε κ σε μενα απανταει..Χτες την επερνα.σχεδον όλη μέρα και δεν απάντησε ποτε
Λίγες κριτικές π είδα εδώ κ γύρω γύρω, όλοι λένε για πεταμένα λεφτά κ πως είναι Κρος.Καλησπέρα παίδες. Έχουμε άποψη για αυτήν;;;; Παλιότερα εμφανιζόταν στo instagram με το όνομα Elina, της έστελνα να την πάρω αλλά όλο μου έβρισκε δικαιολογίες.
![]()
Για καυτά αγόρια
Θα βρίσκομαι Ηρακλειο από 13 Φλεβάρη. Λέγομαι Μαιρη, είμαι τρανς κοπέλα…εάν σ’αρέσουν τα ζουμερά κορίτσια με κωλάρα και η απίστευτη πίπα, μην διστάσεις να μου στείλεις! Viber & WhatsApp: +306955885938 Αποκρύψεις και Σταθερά θα απορρίπτονται!kanesex.com