Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PETROSANAL1

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
291
Πόντοι
21

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21

sexmaniac80

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
1
Έχει πάει ρε παιδιά κάνεις? Έστω και παλιότερα? Μην πάει χαμένο το 150αρη
Εγώ φίλε πριν χρόνια τεράστιο παλτό βέβαια ήταν και από τις πρώτες εμπειρίες μου με τρανς αλλά πολύ χάλια , καμιά συμμετοχή έστω για τα μάτια , όλη την ώρα στο κινητό, καθόλου σοσιαλ , ωραίος κωλος όμως γενικά από εμφάνιση είναι ότι βλέπεις αλλά κατά τα άλλα θα έλεγα μεγάλη ξεπετα

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Εγώ φίλε πριν χρόνια τεράστιο παλτό βέβαια ήταν και από τις πρώτες εμπειρίες μου με τρανς αλλά πολύ χάλια , καμιά συμμετοχή έστω για τα μάτια , όλη την ώρα στο κινητό, καθόλου σοσιαλ , ωραίος κωλος όμως γενικά από εμφάνιση είναι ότι βλέπεις αλλά κατά τα άλλα θα έλεγα μεγάλη ξεπετα
Κατάλαβα φίλε. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Fenrir

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
11
Πόντοι
0
Έχει κάποιος εμπειρία;

nikos969

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ την είχα πάρει πριν 2 χρόνια. είχα περίπου την ίδια εμπειρία, ήταν ωραία αλλά μέτρια συμμετοχή και μιλούσε στο τηλ με το αγόρι της από ότι μου είπε.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
563
Πόντοι
6.060
Έχει πάει ρε παιδιά κάνεις? Έστω και παλιότερα? Μην πάει χαμένο το 150αρη
Έχω πάει αρκετές φορές παλαιότερα. Ποτέ δεν έφυγα δυσαρεστημένος (δέν ειναι top) και στον ενεργητικό και παθητικό ρόλο. Ωραίο κορμί, μέτριο εργαλείο πεντακάθαρη και ευγενική. Εαν έχει αλλάξει τώρα δεν ξέρω άλλωστε όλες οι κριτικές ειναι προσωπικές προσλαμβάνουσες και ως τέτοιες πρέπει να εκλαμβάνονται.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Έφτασε το καβλακι η Μόνικα πολύ τη γουστάρω την κολάρα τις θα προσπαθήσω να πάω με καβλωνη αφάνταστα αυτό το κολομουνο.. σηκώνει τα παντα

Battis12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Έφτασε το καβλακι η Μόνικα πολύ τη γουστάρω την κολάρα τις θα προσπαθήσω να πάω με καβλωνη αφάνταστα αυτό το κολομουνο.. σηκώνει τα παντα
fainetai poly dynato. Mono pathitikh

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Δεν ξέρω για παθητικό είμαι ενεργητικός.

TETE4

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Η Μόνικα είναι τοπ επιλογή, ήθελα χρόνια να την πάρω και τα κατάφερα το Πάσχα. Τον Ιούλιο δεν την πρόλαβα...
Μοναδικό αρνητικό το ψυχρό της βλέμμα, αλλά με τέτοιο σώμα χαλάλι

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Η Μόνικα είναι τοπ επιλογή, ήθελα χρόνια να την πάρω και τα κατάφερα το Πάσχα. Τον Ιούλιο δεν την πρόλαβα...
Μοναδικό αρνητικό το ψυχρό της βλέμμα, αλλά με τέτοιο σώμα χαλάλι
Αν φτιάξει το επικοινωνιακό τις θα είναι πραγματικά τοπ. Η εμφάνιση είναι τοπ αλλά αυτό το ψυχρό όντως μετά την δεύτερη φορά που θα πας σε χαλάει... Θα προσπαθήσω να την τιμήσω σήμερα αν δεν βρω κάτι που να αξίζει από τα εσκορτ

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Valeria Kaytralb ηρθε Ηράκλειο έχει γνώμη κάποιος? Εμφάνιση σκιζει

nikos969

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Valeria Kaytralb ηρθε Ηράκλειο έχει γνώμη κάποιος? Εμφάνιση σκιζει
Δεν έχει τόσο θηλυκότητα όπως της φωτό και ούτε από υπηρεσίες έλεγε κάτι. Την είχα πάρει παλιότερα, είχε ξανά έρθει.
Ts Camila Dinniz έχει δοκιμάσει κανείς μην πάμε άδικα πάλι;
Ευχαριστώ

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
220
Πόντοι
21
Δεν έχει τόσο θηλυκότητα όπως της φωτό και ούτε από υπηρεσίες έλεγε κάτι. Την είχα πάρει παλιότερα, είχε ξανά έρθει.
Ts Camila Dinniz έχει δοκιμάσει κανείς μην πάμε άδικα πάλι;
Ευχαριστώ
Έχει έρθει και μια άλλη εδώ είναι στο εσκορτ. Τώρα μιλάω μαζί τις και είναι εγχειρισμενη λέει άλλα μου έστειλε φωτό πραγματική και είναι αστεράκι θα έλεγα. Μάλλον έχει πελάτη και δεν έχει απάντηση ακόμα σε όλα... 150 η ωρα

Ioannisaek123214

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
125
Πόντοι
0
Έχει έρθει και μια άλλη εδώ είναι στο εσκορτ. Τώρα μιλάω μαζί τις και είναι εγχειρισμενη λέει άλλα μου έστειλε φωτό πραγματική και είναι αστεράκι θα έλεγα. Μάλλον έχει πελάτη και δεν έχει απάντηση ακόμα σε όλα... 150 η ωρα
Είναι τρομερή δεν ξέρω αν πήγες. Βέβαια μου είπε πήγε με πάρα πολλούς Ηρακλειο και από θέμα υγιεινής δεν ξετρελάθηκα. Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι γυναίκα.

nikos969

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Είναι τρομερή δεν ξέρω αν πήγες. Βέβαια μου είπε πήγε με πάρα πολλούς Ηρακλειο και από θέμα υγιεινής δεν ξετρελάθηκα. Αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι γυναίκα.
Σε ευχαριστώ, αλλά δεν την πρόλαβα τελευταία μέρα της δεν βόλευε να πάω δυστυχώς.
Για την Trans 21 years old που λέει ότι είναι σε ορμονοθεραπεία και θέλει 60€ για μια ώρα ξέρει κανείς τίποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom