You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Iphone 4s ή Galaxy s 3???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε μαγκες δεν εχω ιδεα απο smartphones αλλα επειδη επαιξε μια πολυ καλη επιδοτηση ειναι να παρω ενα απο τα δυο. Με ψηνει περισσοτερο το galaxy. Οι ειδημονες τι λετε?
Πάρε με τα λεφτά αλεύρι και λάδι κι ...εγέρθουτου και τραβα στο χωριό!
Ερχεται πείνα....
Ρε μαγκες δεν εχω ιδεα απο smartphones αλλα επειδη επαιξε μια πολυ καλη επιδοτηση ειναι να παρω ενα απο τα δυο. Με ψηνει περισσοτερο το galaxy. Οι ειδημονες τι λετε?
Κανενα απο τα δυο
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Πάρε με τα λεφτά αλεύρι και λάδι κι ...εγέρθουτου και τραβα στο χωριό!
Ερχεται πείνα....
Ειναι και αυτο μια αποψη. Παντως εγω προτεινω Samsung. Το iphone εχει ενα χρονο εγγυηση ενω το Samsung δυο. Αν εχεις καποιο Πλαισιο κοντα παρε τον καταλογο τους με τα κινητα που γραφει "Τηλεφωνια 15-30/6/2012" να διαβασεις 5-10 πραγματακια.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Tο πρωτο !!!!!!
Γιατι???? Για να ριχνεις γκομενες με το μηλαρακι?
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Και μονο που το σκεφτεσαι εισαι χαζος!! S3 φυσικα! Ειναι απλα το καλυτερο κινητο του κοσμου!!!
Κοιτα εδω τα χαρακτηριστικα του: Και αντιστοιχα εδω για το αθλιο iPhone To S3 ειναι 4πυρηνο με οθοναρα και παιρνει και καρτα μνημης ενω το iPhone ειναι απλα για τον πουτσο και οπως βλεπεις και απο τα παραπανω λινκ ειναι και πιο ακριβο!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Για περισσοτερη ευχρηστεια ...Γιατι???? Για να ριχνεις γκομενες με το μηλαρακι?
Δεν ηξερα οτι ριχνεις γκομενα με το μηλο.... για πειτε περι αυτου να μαθω κι εγω ....
Της λες δηλαδη.... Λολα να ενα μηλο και πεφτει ?
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Για περισσοτερη ευχρηστεια ...
Και για περισσοτερα εξοδα! Παντως το κινητο της Samsung που ειναι αντιστοιχο με το iPhone 4s ειναι το Galaxy S2. Το S3 ειναι νεοτερο και σαφως τεχνολογικα ανωτερο. Λογικο ετσι?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Στο θεμα ηχος και λιστες μουσικης πως τα παει ?Και για περισσοτερα εξοδα! Παντως το κινητο της Samsung που ειναι αντιστοιχο με το iPhone 4s ειναι το Galaxy S2. Το S3 ειναι νεοτερο και σαφως τεχνολογικα ανωτερο. Λογικο ετσι?
Ασε και ειχα το ΝΟΤΕ 5,3'' και ηταν μαπα το καρπουζι....
Απο ηχο τερμα το ειχα και δεν ακουγοταν για να μην πω για λιστες μουσικης.... κτλ κτλ κτλ
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Για περισσοτερη ευχρηστεια ...
Δεν ηξερα οτι ριχνεις γκομενα με το μηλο.... για πειτε περι αυτου να μαθω κι εγω ....
Της λες δηλαδη.... Λολα να ενα μηλο και πεφτει ?
γεια σου ρε λιονταρε
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
TΟ S3 έχει απίστευτες λειτουργίες και είναι πολύ προχώ...κομματάκι ακριβούτσικο πάντως...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Στο θεμα ηχος και λιστες μουσικης πως τα παει ?
Ασε και ειχα το ΝΟΤΕ 5,3'' και ηταν μαπα το καρπουζι....
Απο ηχο τερμα το ειχα και δεν ακουγοταν για να μην πω για λιστες μουσικης.... κτλ κτλ κτλ
Ρε καυλιαρη αυτο με τις λιστες μουσικης ειναι θεμα της εφαρμογης που χρησιμοποιεις για να ακουσεις μουσικη!
Το android εχει μερικα γαματα προγραμματακια για να ακους μουσικη οπως το power amp και το mixzing κλπ...
Για το iPhone δεν ξερω αλλα σιγουρα κατι καλο θα υπαρχει και για αυτο. Δε λεω οτι ειναι κακο κινητο αλλα οχι να ειναι και ακριβοτερο απο το S3
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
galaxy με χίλια... αλλά μπορείς να πάρεις ένα φθηνότερο και να σου μείνουν και στην τσέπη λεφτά.
Φιλε Ρομπ εγω δε ξερω απο smartphones απλα επαιξε καλη επιδοτηση και ειπα να παρω ενα τηλεφωνο που θα το εχω για χρονια. Ποιο προτεινεις εσυ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Που χανεσαι εσυ ?αλεξανδρε ακου τον αχαχουχα εχει μεγαλη εμπειρια στα κινητα !!!!!!!!!!!!
Εχω ερθει να σε δω 2-3 φορες αλλα δεν σε βρισκω....
Που χανεσαι εσυ ?
Εχω ερθει να σε δω 2-3 φορες αλλα δεν σε βρισκω....
θα με βρισκεις κατοπιν ραντεβου !!!!! εχω ζητηση μεγαλη, να καταλαβεις ενα θεομουνο σημερα εκλεισε ραντεβου για 27 ιουλιου !!!!!!!!!!!
χαχααχαχαχχααχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ετυχε απλα ετυχε γενικα εδω ειμαι!!!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Α ρε μπαγγασακο ουρες κανουν τα μουνακια για παρτη σου .....θα με βρισκεις κατοπιν ραντεβου !!!!! εχω ζητηση μεγαλη, να καταλαβεις ενα θεομουνο σημερα εκλεισε ραντεβου για 27 ιουλιου !!!!!!!!!!!
χαχααχαχαχχααχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ετυχε απλα ετυχε γενικα εδω ειμαι!!!!!!
Να σε συστησεις σε κανενα ρε μοναχοφαη !!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις