Νέα

Iphone 4s ή Galaxy s 3???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μαγκες δεν εχω ιδεα απο smartphones αλλα επειδη επαιξε μια πολυ καλη επιδοτηση ειναι να παρω ενα απο τα δυο. Με ψηνει περισσοτερο το galaxy. Οι ειδημονες τι λετε?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαγκες δεν εχω ιδεα απο smartphones αλλα επειδη επαιξε μια πολυ καλη επιδοτηση ειναι να παρω ενα απο τα δυο. Με ψηνει περισσοτερο το galaxy. Οι ειδημονες τι λετε?

Πάρε με τα λεφτά αλεύρι και λάδι κι ...εγέρθουτου και τραβα στο χωριό!

Ερχεται πείνα....

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Tο πρωτο !!!!!!

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Πάρε με τα λεφτά αλεύρι και λάδι κι ...εγέρθουτου και τραβα στο χωριό!

Ερχεται πείνα....

Ειναι και αυτο μια αποψη. Παντως εγω προτεινω Samsung. Το iphone εχει ενα χρονο εγγυηση ενω το Samsung δυο. Αν εχεις καποιο Πλαισιο κοντα παρε τον καταλογο τους με τα κινητα που γραφει "Τηλεφωνια 15-30/6/2012" να διαβασεις 5-10 πραγματακια.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Και μονο που το σκεφτεσαι εισαι χαζος!! S3 φυσικα! Ειναι απλα το καλυτερο κινητο του κοσμου!!!
Κοιτα εδω τα χαρακτηριστικα του: Και αντιστοιχα εδω για το αθλιο iPhone To S3 ειναι 4πυρηνο με οθοναρα και παιρνει και καρτα μνημης ενω το iPhone ειναι απλα για τον πουτσο και οπως βλεπεις και απο τα παραπανω λινκ ειναι και πιο ακριβο!  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι???? Για να ριχνεις γκομενες με το μηλαρακι?  :headbang: :headbang: :headbang:
Για περισσοτερη ευχρηστεια ...  :sunglasses:

Δεν ηξερα οτι ριχνεις γκομενα με το μηλο.... για πειτε περι αυτου να μαθω κι εγω ....

Της λες δηλαδη.... Λολα να ενα μηλο και πεφτει ?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Για περισσοτερη ευχρηστεια ...  :sunglasses:

Και για περισσοτερα εξοδα! Παντως το κινητο της Samsung που ειναι αντιστοιχο με το iPhone 4s ειναι το Galaxy S2. Το S3 ειναι νεοτερο και σαφως τεχνολογικα ανωτερο. Λογικο ετσι?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και για περισσοτερα εξοδα! Παντως το κινητο της Samsung που ειναι αντιστοιχο με το iPhone 4s ειναι το Galaxy S2. Το S3 ειναι νεοτερο και σαφως τεχνολογικα ανωτερο. Λογικο ετσι?
Στο θεμα ηχος και λιστες μουσικης πως τα παει ?

Ασε και ειχα το ΝΟΤΕ 5,3'' και ηταν μαπα το καρπουζι....
Απο ηχο τερμα το ειχα και δεν ακουγοταν για να μην πω για λιστες μουσικης.... κτλ κτλ κτλ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Για περισσοτερη ευχρηστεια ...  :sunglasses:

Δεν ηξερα οτι ριχνεις γκομενα με το μηλο.... για πειτε περι αυτου να μαθω κι εγω ....

Της λες δηλαδη.... Λολα να ενα μηλο και πεφτει ?

γεια σου ρε λιονταρε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
TΟ S3 έχει απίστευτες λειτουργίες και είναι πολύ προχώ...κομματάκι ακριβούτσικο πάντως...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τα 550 που εχει ειναι μια χαρα σε σχεση με αυτα που προσφερει το κορυφαιο κινητο.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
galaxy με χίλια... αλλά μπορείς να πάρεις ένα φθηνότερο και να σου μείνουν και στην τσέπη λεφτά.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Στο θεμα ηχος και λιστες μουσικης πως τα παει ?

Ασε και ειχα το ΝΟΤΕ 5,3'' και ηταν μαπα το καρπουζι....
Απο ηχο τερμα το ειχα και δεν ακουγοταν για να μην πω για λιστες μουσικης.... κτλ κτλ κτλ

Ρε καυλιαρη αυτο με τις λιστες μουσικης ειναι θεμα της εφαρμογης που χρησιμοποιεις για να ακουσεις μουσικη!
Το android εχει μερικα γαματα προγραμματακια για να ακους μουσικη οπως το power amp και το mixzing κλπ...
Για το iPhone δεν ξερω αλλα σιγουρα κατι καλο θα υπαρχει και για αυτο. Δε λεω οτι ειναι κακο κινητο αλλα οχι να ειναι και ακριβοτερο απο το S3  :headbang:

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
galaxy με χίλια... αλλά μπορείς να πάρεις ένα φθηνότερο και να σου μείνουν και στην τσέπη λεφτά.

Φιλε Ρομπ εγω δε ξερω απο smartphones απλα επαιξε καλη επιδοτηση και ειπα να παρω ενα τηλεφωνο που θα το εχω για χρονια. Ποιο προτεινεις εσυ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αλεξανδρε ακου τον αχαχουχα εχει μεγαλη εμπειρια στα κινητα !!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Που χανεσαι εσυ ?
Εχω ερθει να σε δω 2-3 φορες αλλα δεν σε βρισκω....

θα με βρισκεις κατοπιν ραντεβου !!!!! εχω ζητηση μεγαλη, να καταλαβεις ενα θεομουνο σημερα εκλεισε ραντεβου για 27 ιουλιου !!!!!!!!!!!

χαχααχαχαχχααχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ετυχε απλα ετυχε γενικα εδω ειμαι!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα με βρισκεις κατοπιν ραντεβου !!!!! εχω ζητηση μεγαλη, να καταλαβεις ενα θεομουνο σημερα εκλεισε ραντεβου για 27 ιουλιου !!!!!!!!!!!

χαχααχαχαχχααχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ετυχε απλα ετυχε γενικα εδω ειμαι!!!!!!
Α ρε μπαγγασακο ουρες κανουν τα μουνακια για παρτη σου .....

Να σε συστησεις σε κανενα ρε μοναχοφαη !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom