Νέα

Iphone 4s ή Galaxy s 3???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοιταξε και την μεταπωλητικη του αξια φιλε μου....
Αν μετα απο ενα χρονο το βαρεθεις η δεις κατι αλλο να πιασεις και τιποτα αν πεις να το πουλησεις ......

Μακρια απο κινεζικα γιατι μετα δεν πουλιωνται δευτερο χερι

tsaoulees

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ποιος μπορει να μου εγγυηθει ομως ποσους μηνες θα δουλεψει το κινητο?Και πλεον δε μιλαμε για τηλεφωνα,αλλα για υπολογιστες.

ολα φορανε επεξεργαστες MTK 4πυρηνα ή SnapDragon που ειναι πολυ αξιοπιστα. Το δικο μου εδω  και 7 μηνες παει σφαιρα και δεν το αλλαζω με τιποτα (το ειχα παρει μαζι με τα εξοδα αποστολης 180ευρω)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αν μετα απο ενα χρονο το βαρεθεις η δεις κατι αλλο να πιασεις και τιποτα αν πεις να το πουλησεις ......

Εγω  τα  κινητα  δεν  τα  πουλαω  ........οταν  χαλασει  και  η  ζημια  ειναι  φτηνη  το  φτιαχνω

αλλιως  στα  σκουπιδια  και  παω για  το  επομενο....

tsaoulees

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Μακρια απο κινεζικα γιατι μετα δεν πουλιωνται δευτερο χερι

αμαξι αγοραζεις για να κοιταξεις μεταπωλητικη αξια ; δινεις 100-200ευρω το κρατας 1-2 χρονια και πας για αλλο

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
100 ευρω ειχα πληρωσει πριν απο καμια 5αρα χρονια ενα τοπ τοτε κινεζικο,μεχρι και κεραια τηλεορασης ειχε και τηλεοραση!!Οθονη αφης και γενικοτερα φανταζε διαστημικο για τα τοτε δεδομενα,odyssey ονομαζοταν,κρατησε 12 μηνες,οποτε 100 ευρω ψιλοχαμενα.Αν παρω το samsung galaxy s3 θα εχω το κεφαλι μου ησυχο για κανα 3αρι χρονια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αμαξι αγοραζεις για να κοιταξεις μεταπωλητικη αξια ; δινεις 100-200ευρω το κρατας 1-2 χρονια και πας για αλλο
Προκειμενου να πληρωσει 200+ ευρω για να παρει μια πατατα που μεθαυριο αν αποφασισει να την πουλησει δεν θα του την παιρνει κανενας καλυτερα να δωσει λιγα παραπανω να παρει κατι καλο και επωνυμο να εχει να λεει κιολας

Και ναι παντα πρεπει να κοιτας και την  μεταπωλητικη αξια οταν αγοραζεις κατι που θα το αλλαξεις καποια στιγμη σε μικρο χρονικο διαστημα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
τα τηλέφωνα αυτού του στυλ έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα με τη αυτονομία στην μπαταρία τους...
έχω εδώ και λίγους μήνες ένα apple αλλά ΟΚ δεν έχω τρελαθεί κιόλας... και το samsung πάνω κάτω το ίδιο είναι, τώρα πόσο θα κρατήσει;;; θα δούμε...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
meizu-mx3-oktapyrini-nayarchida-243-eyro.jpg

''Με το πρώτο μοντέλο Meizu, η Meizu κατόρθωσε να επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες και εκτός συνόρων της Κίνας, αποκτώντας μεγαλύτερο κοινό και πλήθος θετικών σχολίων. Φυσικά η Κινεζική εταιρία συνέχισε να παρουσιάζει νέες εκδόσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο και προσφάτως δρομολόγησε την κυκλοφορία του νέου Meizu MX3 για τις 2 Σεπτεμβρίου 2013. Κατά την διάρκεια όλης αυτής της περιόδου, από την εμφάνιση των πρώτων φημών για το Meizu MX3, πηγές του διαδικτύου υποστήριζαν πως η εταιρία στρέφει την προσοχή της στο να διαθέσει στην αγορά μια συσκευή που θα «προκαλέσει» με την τιμή της.
Η Xiaomi ανά διαστήματα και έπειτα από την κυκλοφορία του Meizu MX2, «σπάει» τα δικά της ρεκόρ πωλήσεων και αυτό το αποδίδουν στο ότι προσφέρουν μια ποιοτική συσκευή σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής που εφαρμόζει η Κινεζική εταιρία, πληροφορούμαστε πως η επόμενη συσκευή «ναυαρχίδα» της, το MX3, ξεκινά την εμπορική της πορεία με κόστος στα 1.999 γιουάν, δηλαδή περίπου 243 ευρώ σύμφωνα με τις σημερινές ισοτιμίες και περίπου 500 γιουάν φθηνότερα από την τιμή εκκίνησης που είχε το MX2 το προηγούμενο έτος.

Για να επιτευχθέν αυτό ο στόχος, πρέπει να τηρηθούν και να εφαρμοστούν μέτρα μείωσης του κόστους, χωρίς αυτό να συνεπάγεται κάποιο συμβιβασμό ως προς τον σχεδιασμό ή την ποιότητα του τηλεφώνου της. Αντί αυτού, η εταιρία προτιμά (βάση πηγών) την οριστική διακοπή λειτουργίας των φυσικών της καταστημάτων, με την διαδικασία να πραγματοποιείται το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, ενώ έχει σχέδια να εγκαταλείψει και την δική της γραμμή παραγωγής, παραχωρώντας το έργο συναρμολόγησης συσκευών της σε έναν και μοναδικό της συνεργάτη, στην Foxconn.

To νέο Xiaomi MX3, για να συμβαδίσει με τις σύγχρονες απαιτήσεις χρηστών, έχει εφοδιαστεί με μια οθόνη αφής 5 ιντσών Full HD (1920x1080pixels), οπίσθια ψηφιακή κάμερα 13MP (CMOS BSI), επεξεργαστή Samsung Exynos Octa 5410 στα 1.60GHz, RAM 2GΒ, λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 και με προσαρμοσμένο το δικό της UI Flume UX 3.0.''

και καθόμαστε εμείς να παίζουμε με γαλαξίες και αιφόνια.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
χαλαμε το θεμα,υπαρχει τοπικ για κλωνους-κινεζικα κινητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom