Νέα

Iphone 4s ή Galaxy s 3???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω ελυσα το προβλημα.πηγα πριν ενα μηνα,αγορασα το galaxy s2 μονο 390 με χαρτες,φοριστη και βαση δωρο,το τηλ.απλως σπερνει.και ειναι και βολικο μεγεθος.και ics.γαμω τις επιλογες.
cheers....

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και μην ξεχνατε κι αυτο.τεταρτη μερα του εργοδοτη μου.160€ .μπροστα μου ενα απλο πεσιμο

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us[/img]

Επισκέπτης
πεντε χρονια το χω και δεν εχει παθει τιποτα εχει φαει πεσιματα αμετρητα η μπαταρια κραταει 3 μερες

Συνημμένα

• sonyericsson-w710-00.jpg
    sonyericsson-w710-00.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 45

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
πεντε χρονια το χω και δεν εχει παθει τιποτα εχει φαει πεσιματα αμετρητα η μπαταρια κραταει 3 μερες

Από τα πιο αξιόπιστα κινητά που έχουν βγει... Δυστυχώς ήμουν άτυχος και μου το φερμαραν πριν κάποια χρόνια...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
τι τιμες παιζουν τωρα για το samsung galaxy s3?και σε καινουργιο και σε μεταχειρισμενο.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Δες εδω ειναι και μαγαζι κοσμοτε ταυτοχρονα με τιμες πολυ χαμηλοτερες απο τα υπολοιπα καταστηματα.Οποτε κοιτα και για επιδοτησεις νεες συνδεσεις.Εχω παρει 2 κινητα απο κει και 2 μπαταριες σε τιμη απιστευτη σε σχεση με την υπολοιπη αγορα

tsaoulees

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τιποτα απο τα 2. Αν θες οπωςδηποτε καποιο απο αυτα φυσικα θα παρεις το σαμσουνγκ. Το ιφον μια πολυδιαφημισμενη και πανακριβη μουφα ηταν και θα ειναι. Android να ειναι η επιλογη σου
και ριξε μια ματια σε αυτο το κορυφαιο κινητο που κοστιζει μολις 250ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και απο εγγυηση :think:

tsaoulees

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σε 2 χρονια δεν παθαινει τιποτα απολυτος, αλλα ακομα και να παθει ολα τα site σου προσφερουν 1 χρονο εγγυηση
και επειδη εδω και χρονια αγοραζω μονο κινεζικα κινητα, ποτε δεν μου εχει παθει τιποτα κανενα, τωρα εχω ενα αλλο κινεζικο εδω και 7 μηνες και το κινητο σκοτωνει. Internet - gps απιστευτες ταχυτητες

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
Xμμμ,,,με 330 το βρισκεις πλεον ολοκαινουργιο το s3 galaxy.Αν παω σε ματαχειρισμενο,τι να προσεξω??Να εχει οπωσδηποτε αποδειξη αγορας,γιατι αυτη ειναι και η εγγυηση του??

tsaoulees

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Xμμμ,,,με 330 το βρισκεις πλεον ολοκαινουργιο το s3 galaxy.Αν παω σε ματαχειρισμενο,τι να προσεξω??Να εχει οπωσδηποτε αποδειξη αγορας,γιατι αυτη ειναι και η εγγυηση του??

ε ναι αν πας σε μεταχειρισμενο την εγγυηση να κοιταξεις

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Εγω  εχω   το  S3  κλωνο  με  100  ευρω  και  ειμαι  πολυ  ευχαριστημενος........

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
Εγω  εχω  το  S3  κλωνο  με  100  ευρω  και  ειμαι  πολυ  ευχαριστημενος........
συγκρινεις ανομοια πραγματα..Ειχα κλωνο κινεζικο παρα πολυ παλια βεβαια,και πιστεψε με,κρατησε 12 μηνες,μετα ξαφνικα εσβησε για παντα..

tsaoulees

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πλεον ολα τα κινητα ακομα και οι κλωνοι φορανε πολυ καλους επεξεργαστες και εχουν πολυ καλες οθονες, (δεν εχουν καμια σχεση με τα κινεζικα που κυκλοφορουσαν πριν 1 χρονο) ισως να ειναι  χειροτερα στο software με διαφορα Bug ομως αξιζουν πολυ.
εγω επιμενω να κοιταξεις τη δοκιμασμενη λυση των XIAOMI που ειναι απο τα καλυτερα κινητα παγκοσμιος με απιστευτες τιμες

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
πλεον ολα τα κινητα ακομα και οι κλωνοι φορανε πολυ καλους επεξεργαστες και εχουν πολυ καλες οθονες, (δεν εχουν καμια σχεση με τα κινεζικα που κυκλοφορουσαν πριν 1 χρονο) ισως να ειναι  χειροτερα στο software με διαφορα Bug ομως αξιζουν πολυ.
εγω επιμενω να κοιταξεις τη δοκιμασμενη λυση των XIAOMI που ειναι απο τα καλυτερα κινητα παγκοσμιος με απιστευτες τιμες
ποιος μπορει να μου εγγυηθει ομως ποσους μηνες θα δουλεψει το κινητο?Και πλεον δε μιλαμε για τηλεφωνα,αλλα για υπολογιστες.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
συγκρινεις ανομοια πραγματα..Ειχα κλωνο κινεζικο παρα πολυ παλια βεβαια,και πιστεψε με,κρατησε 12 μηνες,μετα ξαφνικα εσβησε για παντα..

Το  δικο μου  εναι  made  in  vietnam  και  οι  2  μπαταριες  που  εχω  κορεατικες.......ειναι

πολυ  γρηγορο  οταν  ανοιγεις να  κατεβασεις  βιντεακια.......εχω  δει  και  το   οριτζιναλ  και

σου  λεω οτι  εχει  διαφορα  προς το  καλυτερο  σιγουρα  αλλα  ρε  φιλε  100  ευρω  εδωσα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom