Επισκέπτης
ολα προβατα φιλε
πεντε χρονια το χω και δεν εχει παθει τιποτα εχει φαει πεσιματα αμετρητα η μπαταρια κραταει 3 μερες
Xμμμ,,,με 330 το βρισκεις πλεον ολοκαινουργιο το s3 galaxy.Αν παω σε ματαχειρισμενο,τι να προσεξω??Να εχει οπωσδηποτε αποδειξη αγορας,γιατι αυτη ειναι και η εγγυηση του??
Xμμμ,,,με 330 το βρισκεις πλεον ολοκαινουργιο το s3 galaxy.Αν παω σε ματαχειρισμενο,τι να προσεξω??Να εχει οπωσδηποτε αποδειξη αγορας,γιατι αυτη ειναι και η εγγυηση του??
συγκρινεις ανομοια πραγματα..Ειχα κλωνο κινεζικο παρα πολυ παλια βεβαια,και πιστεψε με,κρατησε 12 μηνες,μετα ξαφνικα εσβησε για παντα..Εγω εχω το S3 κλωνο με 100 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος........
ποιος μπορει να μου εγγυηθει ομως ποσους μηνες θα δουλεψει το κινητο?Και πλεον δε μιλαμε για τηλεφωνα,αλλα για υπολογιστες.πλεον ολα τα κινητα ακομα και οι κλωνοι φορανε πολυ καλους επεξεργαστες και εχουν πολυ καλες οθονες, (δεν εχουν καμια σχεση με τα κινεζικα που κυκλοφορουσαν πριν 1 χρονο) ισως να ειναι χειροτερα στο software με διαφορα Bug ομως αξιζουν πολυ.
εγω επιμενω να κοιταξεις τη δοκιμασμενη λυση των XIAOMI που ειναι απο τα καλυτερα κινητα παγκοσμιος με απιστευτες τιμες
συγκρινεις ανομοια πραγματα..Ειχα κλωνο κινεζικο παρα πολυ παλια βεβαια,και πιστεψε με,κρατησε 12 μηνες,μετα ξαφνικα εσβησε για παντα..