Νέα

ΗΠΑ: 30χρονη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονο μαθητή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
13
Like
419
Πόντοι
290
Παίδες ίσως δεν είναι και το κατάλληλο σημείο να το ομολογήσω αλλά και εγώ κατά την διάρκεια της 5ήμερης κακοποιήθηκα σεξουαλικά από την καθηγήτρια των αγγλικών του σχολείου.
Αυτά τα πράγματα σου αφήνουν σημάδια γι'αυτό και πάντα σε τέτοια θέματα πρέπει να είμαστε ακάθεκτοι. Ο λόγος που βίωσα την φρίκη αυτή, είναι οτι όταν την έπερνα στα τέσσερα πήγα να βάλω το δαχτυλάκι στην κωλοτρυπίδα της και αμέσως πετάχτηκε μπροστά σκούζοντας και φωνάζοντας μου <<Μα καλά τι κάνεις για πουτάνα με πέρασες;) Η δασκάλα ήταν 26 εγώ 18. Με άφησε με την ψωλή στο χέρι και έφυγε. Ηταν δυνατό 8αρι η δασκάλα. Ακόμα την παίζω για την πάρτη της κάτι βράδια....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Παίδες ίσως δεν είναι και το κατάλληλο σημείο να το ομολογήσω αλλά και εγώ κατά την διάρκεια της 5ήμερης κακοποιήθηκα σεξουαλικά από την καθηγήτρια των αγγλικών του σχολείου.
Αυτά τα πράγματα σου αφήνουν σημάδια γι'αυτό και πάντα σε τέτοια θέματα πρέπει να είμαστε ακάθεκτοι. Ο λόγος που βίωσα την φρίκη αυτή, είναι οτι όταν την έπερνα στα τέσσερα πήγα να βάλω το δαχτυλάκι στην κωλοτρυπίδα της και αμέσως πετάχτηκε μπροστά σκούζοντας και φωνάζοντας μου <<Μα καλά τι κάνεις για πουτάνα με πέρασες;) Η δασκάλα ήταν 26 εγώ 18. Με άφησε με την ψωλή στο χέρι και έφυγε. Ηταν δυνατό 8αρι η δασκάλα. Ακόμα την παίζω για την πάρτη της κάτι βράδια....

Kαλά κάνεις και είσαι ακάθεκτος τύπε.
Έτσι πρέπει.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
τυποι στο εξωτερικο εχουν τα γαματα μουνετα που αποπλανουν τους εφηβους χυστες και εμεις εδω οχι δεν μονο δεν εχουμε μουνετα δασκαλες,αλλα ο μονος που ειχαμε ηταν ο καθηγητης φακελακης στις σερρες    :S :S :S

Επισκέπτης
Σε όλο τον κόσμο οι περισσότερες δασκάλες και καθηγήτριες είναι τεκνατζούδες!

Το αν θα τον φάνε ή όχι από κάποιο μαθητή τους εξαρτάται από το κατά πόσο τις γουστάρει και αυτός και κατά πόσο είναι ευνοϊκό για μιά αρπαχτή το σχολικό περιβάλλον.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Αυτο δεν ειναι ποστ!
Αυτο ειναι ο ...ακαθεκτος υμνος!

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
αν ειχαν λογο οι ψυχιατροι...σεξολογοι κλπ. τα τσιμπουκια της καθηγητριας θα το περιγραφαν μια χαρα σχεση αντιθετα αρωστο βρισκουν ενα παντρεμενο ζευγαρι τσακωμενο που δεν κανει σεξ πια ..ειναι ομως παντρεμενοι και συνομιλικοι....ας ψαξουν λιγο τον υπολογιστη του επιστατη να δουμε τι θεματα τσοντες εβλεπε....ισοβια θα τον παιρνανε!!

Επισκέπτης

Για να σου φύγουν τα σημάδια χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού!

Αν δεν το έχεις ήδη αντιληψθεί, πολλά μέλη του bourdela.com είναι επιστήμονες με γνώσεις επί του θέματος, όμως για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά πρέπει κι εσύ να εξιστορίσεις τα γεγονότα με όλες τις λεπτομέρειες χωρίς να κρύψεις κάτι.

Η ανωνυμία του forum σου επιτρέπει να πεις τα πάντα χωρίς να ντρέπεσαι.

Επίσης, θα γλυτώσεις πάνω από 100 ευρώ που θα σου έπαιρνε κάποιος σαν τον Ασκιτή!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
κακο που του εκανε του μαλακα

Γιατί θεωρείς σωστό το γεγονός ότι μια ενήλικη καθηγήτρια κάνει σεξ με ανήλικο μαθητή, ενώ παράνομο το γεγονός ένας ενήλικος καθηγητής να κάνει σεξ με ανήλικη μαθήτρια; που είναι η ισότητα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
"ο πρώτος που πήρε είδηση την σεξουαλική σχέση της καθηγήτριας και του μαθητή της ήταν ο επιστάτης, Πατ Γκρέκο, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς του μαθητή"

αυτο το ονοματεπωνυμο μου κανει ελληνοαμερικανικο
τον ρουφιανεψε τον πιτσιρικα το πατριωτακι
εσκασε απο τη ζηλια του που η 30αρα επαιρνε τσιμπουκια στο μαθητη κι αυτος γυρναγε τα βραδια σπιτι στην κυρα θοδωρα

ενώ θα ήταν σωστό να αναφέρει ότι κάποιος καθηγητής έκανε γλυφομούνι σε μαθήτρια; η ισότητα στην πράξη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Ο πιτσιρικας ηταν ωραιος,δεν ελεγε τιποτα,μαγκας...
Ο αγαμητος επιστατης ζηλεψε....
Και ισως την εκβιασε να τη γαμησει για να μην πει τιποτα...
Η αλλη δεν θα δεχτηκε και την καρφωσε...

τι κρίμα που στην Αμερική οι νόμοι τηρούνται. Α άνθρωπος έκανε το καθήκον του, σύμφωνα με το νόμο, κι εσύ αμέσως να τον χαρακτηρίσεις χαφιέ κι εκβιαστή. Νιώθεις καλά;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Επισης που ειναι το κακο να τρωνε μπριζολε Μ Παρασκευη?
Σε τι κοσμο υα φερουμε τα παιδια μας ιωαννη μποκολε?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
δηλαδή ο άλλος που πηδάει την κωφάλαλη στο πυρ το εξώτερον ρε μπαγάσηδες,

αλλά η 30άρα που τσιμπουκώνει τον ανήλικο μαθητή της, όλα μέλι γάλα έτσι;  :)

ΦΥΣΙΚΑ. Οι άντρες φταίνε για τα πάντα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Επισης που ειναι το κακο να τρωνε μπριζολε Μ Παρασκευη?
Σε τι κοσμο υα φερουμε τα παιδια μας ιωαννη μποκολε?

Αν μπορούσες να είσαι σαφέστερος, θα το εκτιμούσα. Έχεις την άποψη ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται ανεξαρτήτως φύλου, ή να ισχύουν μόνο όταν οι κατηγορούμενοι είναι άντρες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
H γνωστή ιστορία με καθηγητρια και μαθητή που έχουμε ανα καποιους μήνες...καταντησε πολυ μπαναλ πια...

Ναι. Είναι μπανάλ το ότι οι δασκάλες / καθηγήτριες αποπλανούν ανήλικους. Ας μην το αναφέρουμε πια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Στον πεο μου....εισαι χαλιαμπαλιας ρε μποκολε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Eχεις δικιο τυπε το καημενο το παιδι τη του κανε η κακια και αδιστακτη καθηγητρια θα χει ψυχολογικα προβληματα απο δω και περα

Υποθέτω ότι δεν είσαι κλινικός ψυχολόγος ώστε να γνωρίζεις αν θα τον στιγματίσει αυτή η ιστορία. Εσύ πιστεύεις ότι οι νόμοι των κρατών δεν θα πρέπει να ισχύουν όταν οι θύτες είναι γυναίκες;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Ευχαριστω γραφικε μποκολε....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Πότε θα αντιληφθειτε οτι δεν νοειται σεξουαλικη κακοποιηση αγοριου απο γυναικα?
Και μαλιστα ενος μαντραχαλου 16 ετων?
Ειστε ΠΑΛΑΒΟΙ?

οι νόμοι πρέπει να τηρούνται για όλους ή μόνο για τους άντρες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom