The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Αλλος που δεν καταλαβε τι ειπα και "μου εχει νεα".
Αντε καληνυχτα ρε παιδια.
Ύπνον ελαφρύ και ονειρα γλυκά, εύχομαι.
Αλλος που δεν καταλαβε τι ειπα και "μου εχει νεα".
Αντε καληνυχτα ρε παιδια.
πρακτικα πως? ευχαριστως να ακουσωΔύναται και να υπάρξει.
πρακτικα πως? ευχαριστως να ακουσω
ακραιο αλλα οκΑν τον σοδομίζε με κάνα στραπόν; ;)
Ούτε καταλαβες τι εγραψα.
Απο αυτα που εγραψα συμπερανες οτι επικροτω τον 35αρη σαλιαρη καθηγητη με την 15χρονη?
Τι στο διαολο, κινεζικα γραφω?
Ειπαμε.
Κακοποιηση ΑΓΟΡΙΟΥ απο ΓΥΝΑΙΚΑ μεγαλυτερη ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ.
Τωρα, απο πού κι ως που εφτασες να θεωρεις οτι αυτο σημεινει οτι επικροτω τον 35αρη σαλιαρη με την μικρουλα, μονο εσυ το ξερεις, αφου ειπα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Οτι η μικρη ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ απο τον μεγαλο, ενω ο μικρος ΔΕΝ κακοποιειται απο την μεγαλη, ακριβως επειδη ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
Τι στον πούτσο πια γαμω την πνευματικη αγκυλωση, πρεπει να τα ζωγραφιζω?
Μιλαω στο επιπεδο που μου μιλανε και οπως αξιζει στις βλακειες που γραφουν. Αν δε βλεπεις ουτε εναν που δεν απαξιωνω εδω μεσα, ν'ανοιξεις τα ματια σου.Και πού εισαι, tsambo.
Βαλε λιγο κοφτη στην αλαζονεία σου οταν μιλας, γιατι οσο σε παρακολουθω τον τελευταιο καιρο εχεις καταντησει αηδία.
Δεν ειναι δυνατον να μην ειναι κανενας ικανος να συζητησει μαζι σου και να τους θεωρεις ολους του δημοτικου.
Κοιτα συνελθε γιατι εχω δει κατα καιρους να σου μιλανε μια χαρα κι εσυ να τους απαξιωνεις με υφος τριων τρισεκατομμυριων καρδιναλιων.
Μεχρι να εμφανισθουν οι "νοημονες" που καποτε αναζητουσες, κοιτα να μην εχεις τρελαθεί ως τότε απο την αυταρέσκεια και το ναρκισσισμο.
Αιντε, φιλικα εντελως.
Γιατι τι εχει το στραπον? Το επιχειρημα εδω μεσα δεν ειναι οτι αμα καβλωσει και χυσει το αγορακι, σημαινει οτι του αρεσει, σημαινει οτι καλα του κανουν? Ή μηπως τελικα το μονο επιχειρημα εδω μεσα ειναι οι φαντασιωσεις των αγαμητων? Μονο ετσι εξηγειται οτι στο ενα λεμε ναι και στο αλλο οχι, υποθετοντας οτι το αγορακι λεει ναι και στα δυο (γιατι εχει το μυαλο να πει οχι? ή το εχει? χμμμ).Αν τον σοδομίζε με κάνα στραπόν; ;)
πρακτικα δεν μπορει να υπαρξει κακοποιηση αγοριου απο μεγαλυτερη γυναικα
Δύναται και να υπάρξει.
Αυτά τα προσέχουν οι Αμερικάνοι γιατί έτσι την έπαθε ο Christian Grey
Άρα οι αποχρώσεις του γκρί είναι πολύ περισσότερες από 50.
Γιατι τι εχει το στραπον? Το επιχειρημα εδω μεσα δεν ειναι οτι αμα καβλωσει και χυσει το αγορακι, σημαινει οτι του αρεσει, σημαινει οτι καλα του κανουν? Ή μηπως τελικα το μονο επιχειρημα εδω μεσα ειναι οι φαντασιωσεις των αγαμητων? Μονο ετσι εξηγειται οτι στο ενα λεμε ναι και στο αλλο οχι, υποθετοντας οτι το αγορακι λεει ναι και στα δυο (γιατι εχει το μυαλο να πει οχι? ή το εχει? χμμμ).
+ τις αποχρώσεις Μερέντας
δυνατη πορναρα...Καινουργιο πουτανι στην ΑΜΕΡΙΚΗ..
δυνατη πορναρα...
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/03/TEACHER.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και οι γονείς της έκαναν μήνυση :banghead: :banghead: :banghead:
εγω αμα μου αποπλανουσε τον γιο μουΚαι οι γονείς της έκαναν μήνυση
εγω αμα μου αποπλανουσε τον γιο μου
θα τη γαμουσα..
*P