Νέα

ΗΠΑ: 30χρονη καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονο μαθητή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Από την άλλη αν ρωτήσει κανείς το μαθητή αυτόν θα σου πει μάλλον ότι θα έκοβε το αριστερό του αρχίδι για να ξαναγαμήσει την καθηγήτρια του. Δεν είναι ούτε σωστό ούτε καλό αλλά έτσι είναι.

αυτό που γράφεις, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ισότητα στην τήρηση του νόμου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
«Θέλω να σε γ@μ!$0 τόσο πολύ. Οι προηγούμενες φορές δεν ήταν αρκετές», είχε πει ο μικρός, με την Ζαμόρα να του απαντά: «Ούτε εγώ μωρό μου. Σε θέλω κάθε μέρα, χωρίς χρονικό περιορισμό».

Πω ρε φίλε,πού να μας τύχαινε εμας καμια κυρία Ζαμόρα στο σχολείο

OP
OP
ΦΑΚΙΡΗΣ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.396
Πόντοι
34.538

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.170
Πόντοι
456
«Θέλω να σε γ@μ!$0 τόσο πολύ. Οι προηγούμενες φορές δεν ήταν αρκετές», είχε πει ο μικρός, με την Ζαμόρα να του απαντά: «Ούτε εγώ μωρό μου. Σε θέλω κάθε μέρα, χωρίς χρονικό περιορισμό».

Πω ρε φίλε,πού να μας τύχαινε εμας καμιά τέτοια αχόρταγη.
Eίδες για να μην έουνε μπουρδέλα; Ενώ στην Ελλάδα, το κάθε μιλφόνι περνάει κανένα μήνα απο φυλής, ξεχαρμανιάζει, βγάζει και χαρτζηλίκι, και όλα καλά, ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτα. και μην πει κανένας μαλάκας οτι δεν έχουν ξεπαρθενέψει δεκαεξάχρονους στη φυλής τίποτε μιλφόνια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Ρε ΜΠΟΚΟΛΕ..
Πιωμενος εισαι?

:bounce:

Μήπως να απαντούσες; γιατί έσπευσες να τον χαρακτηρίσεις εκβιαστή, όταν έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε βάσει του νόμου και που θα είχε πολύ χοντρές επιπτώσεις, αν δεν το ανέφερε; Σεξ ανήλικου άτομου με άνθρωπο που έχει δύναμη πάνω του (καθηγητής) θεωρείται βιασμός, αυτός είναι ο νόμος στην Αμερική. Πρέπει να τηρείται. Αλλά οι περισσότεροι βάλατε την πανοπλία του Λευκού Ιππότη να προστατέψετε την καθηγήτρια και να εύχεστε να συνέβαινε σε σας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Για να καταλάβετε πως και γιατί έγινε αυτό πρέπει να γνωρίζετε κάποια στοιχειώδη πράγματα για τους αμερικάνους. Κατ'αρχήν, μέχρι το δεύτερο κύμα του φεμινισμού στην Αμερική η ηλικία συναίνεσης κυμαινόταν από 14 μέχρι τα 16 αναλόγως την πολιτεία. Το 16 συνεχίζει ακόμα υπό όρους. Δηλαδή, σε περίπτωση που ο ενήλικος που θα πηδήξει το 16χρονο, (το οποίο υπό άλλες συνθήκες είναι σε θέση να συναινέσει), βρίσκεται σε θέση guardian (δάσκαλος, προπονητής, κηδεμόνας κλπ) αυτό θεωρείται statutory rape. Κοινώς, βιασμός με άλλα λόγια.
Ως γνωστόν, ο φεμινοσμός στις δυτικές χώρες αποτελεί ουσιαστικά ένα μέσον για τις άσχημες γυναίκες να προσπαθούν να γίνουν με το ζόρι κοινωνικά αποδεκτές. ΑΚΑ "δεν είμαι εγώ τοφάλα που κατεβάζει 10.000 θερμίδες στο καθισιό μου, εσύ είσαι μισογύνης που δεν αποδέχεσαι τις παχύσαρκες". Μέρος αυτής της επιδίωξης της αποδοχής είναι το σαμποτάζ των υπολοίπων γυναικών. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μισεί περισσότερο μια γυναίκα που περνάει η μπογιά της από μια κατα πολύ νεότερη γυναίκα. Επειδή πολύ απλά γνωρίζει πως ο κώλος της δε θα είναι ποτέ πιο σφιχτός από αυτόν της άλλης, τα βυζιά της δε θα'ναι πιο στητά και οι άνδρες ποτέ δε θα της δώσουν περισσότερη σημασία από την άλλη. Κάπως έτσι οι σφηχτοκώλες 15αρες και 16αρες και 17αρες που σε πιο παραδοσιακά χρόνια θεωρείτο ότι ήταν σε ηλικία γάμου πολύ απλά βγήκαν εκτός αγοράς.
Αυτό άφησε και περισσότερους 20άρηδες για τις μιλφ, καθότι ο 20άρης δεν μπορούσε πλέον να έχει νόμιμα μια έφηβη γκόμενα κι οι γκόμενες της ηλικίας του τον σνόμπαραν για τον 30άρη. Αργότερα όμως άρχισε και η γκρίνια για τα διπλά στάνταρτς. Ένας 19αρης που θα πηδούσε ένα 16χρονο ξεκωλάκι μπορούσε άνετα να περάσει μια 30ετία ως η γκόμενα του αράπακλα Αμπτούλ, διότι ο νόμος έλεγε πως δεν είναι σε θέση να συναινέσει παρά το γεγονός ότι σε πίπωσε σαν χούβερ μια βδομάδα σερί. Οπότε, επέτρεψαν να μαζεύουν και τις μιλφάρες που πηδούσαν τους 16χρονους αυνάνες και να τις κάνουν λίγο ντα. Δηλ, κάνα μήνα-δυο community service, καμιά ποινή με αναστολή και τέτοια πράγματα. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι η Murica είναι γυναικοκρατούμενη χώρα και άκρως μουνόδουλη. Η οποιαδήποτε τέτοιου είδους ποινή που επιβάλλεται στις γυναίκες είναι slap on the wrist για τα μάτια του κόσμου. Μιλάμε για χώρα η οποία συστηματικά αθωώνει γυναίκες παιδοκτόνους που έσφαξαν με τον πιο βάρβαρο τρόπο τα παιδιά τους, χρησιμοποιόντας ψευδοεπιστιμονική μπουρδολογία τύπου postnatal hemorrhoidal stress disorder και restless ear syndrome. Ακόμα και ο ίδιος ο νομικός όρος της παιδοκτονίας είναι από μόνος του φτιαγμένος έτσι ώστε οι δικάστες μπορούσαν να επιβάλλουν ελαφρύτερη ποινή στις γυναίκες σε εποχές όπου ο φόνος σήμαινε κρεμάλα. Ένας άνδρας που σκότωνε παιδί ουδέποτε αναφέρθηκε ως παιδοκτόνος, μόνο ως δολοφόνος και είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Τέλος πάντων...
Την σήμερον ημέρα, αρκετές αγέλες (ή πρέπει να πω κοπάδια? τα γουρούνια κινούνται σε κοπάδια νομίζω) δυτικών φεμινιστριών πιέζουν για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ηλικίας συναίνεσης, στα 21. Το γενικότερο σκεπτικό πίσω από αυτό είναι πως αν είσαι άνδρας δεν έχεις καμμία δουλειά να γαμάς μικρούλες. Πρέπει να πιάσεις μία 30αρα, με 4-5 εξώγαμα που μοιάζουν με τη διαφήμιση της Benetton και να τη συντηρείς εως ώτου αυτή αποφασίσει να σε σουτάρει απ'το σπίτι σου για να εισπράξει διατροφές και όλα τα σχετικά.

Και τι σημασία έχει  η λογική ανάλυση, όταν οι περισσότεροι από εδώ μέσα εύχονται να τους είχε τύχει τσιμπουκλού καθηγήτρια στα νιάτα τους; τι τους νοιάζει ο νόμος;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Eίδες για να μην έουνε μπουρδέλα; Ενώ στην Ελλάδα, το κάθε μιλφόνι περνάει κανένα μήνα απο φυλής, ξεχαρμανιάζει, βγάζει και χαρτζηλίκι, και όλα καλά, ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτα. και μην πει κανένας μαλάκας οτι δεν έχουν ξεπαρθενέψει δεκαεξάχρονους στη φυλής τίποτε μιλφόνια

Αυτή 28 είναι,δεν τη λες και μιλφόνι.Εδώ πέρα ακόμα με τη μάνα της θα έμενε.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω,θες κοπέλα μου να πας με μικρούς;Πάνε με 18αρη.Τώρα με 13χρονο κι αυτή τί περίμενε;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Αυτή 28 είναι,δεν τη λες και μιλφόνι.Εδώ πέρα ακόμα με τη μάνα της θα έμενε.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω,θες κοπέλα μου να πας με μικρούς;Πάνε με 18αρη.Τώρα με 13χρονο κι αυτή τί περίμενε;

η ατιμωρησία φέρνει αποθράσυνση. Ξέρουν ότι θα την γλυτώσουν σχεδόν από οτιδήποτε επειδή έχουν μουνί. Δεν είδες πόσοι την υπερασπίζονται από εδώ μέσα;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
OP
OP
ΦΑΚΙΡΗΣ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.396
Πόντοι
34.538
Μήπως να απαντούσες; γιατί έσπευσες να τον χαρακτηρίσεις εκβιαστή, όταν έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε βάσει του νόμου και που θα είχε πολύ χοντρές επιπτώσεις, αν δεν το ανέφερε; Σεξ ανήλικου άτομου με άνθρωπο που έχει δύναμη πάνω του (καθηγητής) θεωρείται βιασμός, αυτός είναι ο νόμος στην Αμερική. Πρέπει να τηρείται. Αλλά οι περισσότεροι βάλατε την πανοπλία του Λευκού Ιππότη να προστατέψετε την καθηγήτρια και να εύχεστε να συνέβαινε σε σας
Εσυ σε ποιανου τι θεση ηθελες να ησουν?
Του μαθητη η του επιστατη?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Κι εγώ θα την υπερασπιζόμουν αν το κανε σε μένα.

Δεν είναι παράλογο, ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΣΕΝΑ, γιατί θα περίμενες να σε ευχαριστήσει με ατελείωτες τσιμπουκοδρομίες. Οι εδώ τύποι που την υπερασπίζουν δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο, κι όμως το κάνουν. Εδώ ολόκληρος δικηγόρος ανερυθρίαστα έγραψε ότι άλλο τα αγόρια κι άλλο τα κορίτσια,, κι οι νόμοι θα πρέπει να είναι διαφορετικοί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Εσυ σε ποιανου τι θεση ηθελες να ησουν?
Του μαθητη η του επιστατη?

ΦΥΣΙΚΑ του μαθητή. Αν όμως κατά τύχη 'ημουν ο επιστάτης, θα την κατέδιδα. Αυτός είναι ο νόμος, θεωρείται βιασμός, μην το ξαναγράφω

OP
OP
ΦΑΚΙΡΗΣ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.396
Πόντοι
34.538
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Και γω νομιζα του επιστατη..
Σε περασα για ματακια..

Ακόμα μου σηκώνεται. Κι όταν αρχίσω να έχω πρόβλημα, θα βάλω κάποια αντλία και θα γαμώ όποτε αποφασίσω. Ζήτω η Επιστήμη και η Τεχνολογία

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
στην ελλαδα γαμας ανηλικο μσχρι 15 χρονων. Και αγορι και κοριτσι.

Δεν είμαι πρόχειρος να σου πω αν ισχύει για οποιονδήποτε. Στην Αμερική ο νόμος είναι πολύ αυστηρός απέναντι σε όσους έχουν κάποια σχέση δύναμης σε βάρος του ανήλικου (καθηγητής)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Αισχος!!!ακου 20 χρονια επειδη ηταν τσιμπουκλου!!! :S
Ειμαστε ακομα στον μεσαιωνα..θελουμε δουλεια ως ανθρωποτητα... :'(

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Αισχος!!!ακου 20 χρονια επειδη ηταν τσιμπουκλου!!! :S
Ειμαστε ακομα στον μεσαιωνα..θελουμε δουλεια ως ανθρωποτητα... :'(

Το ότι ήταν παντρεμένη κι έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της, και τιμωρήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, αυτό είναι Μεσαίωνας;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Το ότι ήταν παντρεμένη κι έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της, και τιμωρήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, αυτό είναι Μεσαίωνας;

Εννοειται..προκειται για μεσαιωνικο νομο που τιμωρει τις τσιμπουκλουδες...μετα τα παιδακια γινονται σαν τον σαντμαν και το cool11 που δεν βρισκουν γκομενα ουτε με αιτηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom