You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιορδανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εχει καθε μερα πτηση για ταιλανδη απο κει.Παιδιά τα φώτα σας για Ιορδανία γιατί θα είμαι εκεί την πρώτη βδομάδα του Απρίλη...αν κάποιος έχει πάει βέβαια!
Είσαι απίστευτοςεχει καθε μερα πτηση για ταιλανδη απο κει.

dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
παρε μαζι σου πορνοπεριοδικα και DVD με τσοντιτσα!!!99% γυναικα δεν θα βρεις!!!τωρα πολλα εξαρτωνται απο σενα!!!!σε αυτες τις χωρες το βλεμα πεζει πολυ μεγαλο ρολλο.αν εισαι γλυκος μπορει να βγαλεις γκομενα εκει θελουνε γλυκους αντρες απο αγρικους ειναι γεματο.παντος πρεπει να εχεις υπομονη και πειρα.δεν ειναι καθολου ευκολο!αν εισαι τυχερος και σου κατσει ειναι τρομερες γυναικες.Παιδιά τα φώτα σας για Ιορδανία γιατί θα είμαι εκεί την πρώτη βδομάδα του Απρίλη...αν κάποιος έχει πάει βέβαια!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Υ.Γ. αν σου κατσει το πιθανοτερο ειναι να γαμισεις μονο κωλο γιατι κρατανε παρθενια!προσπαθησε να γλυψεις καλα γιατι οι μαλακες οι Αραβες δεν γλυφουνε!και θα την ξετραιλανεις!!!!
Επισκέπτης
μιας και ρε συναγωνιστές ασχολείστε με περίεργες χώρες λέω να πάω προς το Θιβέτ ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?Παιδιά τα φώτα σας για Ιορδανία γιατί θα είμαι εκεί την πρώτη βδομάδα του Απρίλη...αν κάποιος έχει πάει βέβαια!
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μιας και ρε συναγωνιστές ασχολείστε με περίεργες χώρες λέω να πάω προς το Θιβέτ ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?

Επισκέπτης
Έχω το τηλέφωνο από έναν Σαολίν μούρλια!μιας και ρε συναγωνιστές ασχολείστε με περίεργες χώρες λέω να πάω προς το Θιβέτ ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?
Επισκέπτης
σε ευχαριστώ στείλε πμ για να συμβάλω και εγώ στον εξελληνισμό της υφηλίου όπως οι περισσότεροι συναγωνιστές εδώ σε διάφορες χώρες του κόσμου μεταφέρουν τον Ελληνικό πολιτισμό της πούτσας.Έχω το τηλέφωνο από έναν Σαολίν μούρλια!![]()
Επισκέπτης
Oπως πας παραλία στον 17ο φοίνικα δεξιά έχει μια ωραία τρύπα, βάλτο εκεί!!! Τηλέφωνο δεν εχει να σου δώσω!Την επόμενη εβδομάδα, θα βρίσκομαι για δουλειές στις Αλεούτιες Νήσους...Όποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι, ας δώσει τα φώτα του...
Ευχαριστώ![]()
Επισκέπτης
οκ αλλά έχω μια απορία το τι ήμαστε η χώρα της πούτσας η η χώρα του πούτσου?Oπως πας παραλία στον 17ο φοίνικα δεξιά έχει μια ωραία τρύπα, βάλτο εκεί!!! Τηλέφωνο δεν εχει να σου δώσω!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.058
- Πόντοι
- 1.486
Και με το Δαλάι Λάμα βρε αθεόφοβε?????????μιας και ρε συναγωνιστές ασχολείστε με περίεργες χώρες λέω να πάω προς το Θιβέτ ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?
Επισκέπτης
τι να κάνω δεν βλέπεις μόνο τον Βούδα δεν έχουμε πηδήξει εδώ μέσα.Και με το Δαλάι Λάμα βρε αθεόφοβε?????????
στην επόμενη εξόρμηση κάποιος μπουρδελιάρης θα τον αναλάβει και αυτόν.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ειναι μια καλη και αποτελεσματικη λυση!!!!μπορει ανετα να παει με thaiairways, να μεινει δυο μερουλες μπανγκοκ να παει μετα στο αμμαν, και γυρισμο παλι μπανγκοκ. και μετα πισω αθηνα.
στην μπανγκοκ δεν θα του πουμε τι θα κανει, ας βρει κατι και μονος του.
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Τελικά υπάρχει τίποτε για Ιορδανία 'η αδίκος ρωτάμε???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 3K