BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.248
- Πόντοι
- 3.556
Είναι μια τίμια επιλογή
Προφανώς σταθερή αξία το κορίτσι. Χρόνια και χρόνια στις επάλξεις του αγώνα.
:-)
Είναι μια τίμια επιλογή
Και πάντα ίδια . Δεν αλλάζει συμπεριφοράΠροφανώς σταθερή αξία το κορίτσι. Χρόνια και χρόνια στις επάλξεις του αγώνα.
:-)
Σωστά νιώθειςΟποίος έχει πάρει, για τι ηλικία μιλάμε; Νιώθω ότι Πουλιέται για πιπινι και ότι θα αγοράσω μιλφ
Ρε καλός τονΣωστά νιώθεις
Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις .Οποίος έχει πάρει, για τι ηλικία μιλάμε; Νιώθω ότι Πουλιέται για πιπινι και ότι θα αγοράσω μιλφ
Είδη γεινεται όπλοGo fit! Αν συνεχίσει, θα γίνει πιστόλι!
Δε νομιζω οτι πουλιεται για πιπίνι. Ουτε καν. Αλλα σε καθε περιπτωση πολυ σωστα νιώθεις.Οποίος έχει πάρει, για τι ηλικία μιλάμε; Νιώθω ότι Πουλιέται για πιπινι και ότι θα αγοράσω μιλφ
Εδώ μέσα μόνο την Άννα πιπινάκι έχουμε άλλο πιπίνι δεν έχουμεΔε νομιζω οτι πουλιεται για πιπίνι. Ουτε καν. Αλλα σε καθε περιπτωση πολυ σωστα νιώθεις.
Την λατρεύω και την απολαμβάνω πάντα, όταν μπορώ...Και κωλαραα
Οσες φορες εστειλα μηνυμα πηρα τα παπαρια μου.. καλα να είναι το κοριτσι.Ιόλη συνώνυμο της Ευγένειας και της καλοσύνης Συν ότι σωματικά είναι άγαλμα
μια απ τα ιδια.......Οσες φορες εστειλα μηνυμα πηρα τα παπαρια μου.. καλα να είναι το κοριτσι.
Σίγουρα σε ποιο τηλέφωνοΟσες φορες εστειλα μηνυμα πηρα τα παπαρια μου.. καλα να είναι το κοριτσι.
Που νσ θυμαμαι.. αν το εχεις στειλε μου να κανω μια τελευταια πολιορκιαΣίγουρα σε ποιο τηλέφωνο
Απλά να έχεις υπ όψιν σου ότι η κοπέλα είναι ευγενέστατη. Οι περισσότεροι μπερδεύουν την φύση του επαγγελματικού αντικειμένου τους, με την ιδιοσυγκρασία τους και την αρτιότητα του χαρακτήρα τους...Οσες φορες εστειλα μηνυμα πηρα τα παπαρια μου.. καλα να είναι το κοριτσι.
Εγω είμαι πιο ευγενικός σε τέτοιες καταστάσεις. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.Απλά να έχεις υπ όψιν σου ότι η κοπέλα είναι ευγενέστατη. Οι περισσότεροι μπερδεύουν την φύση του επαγγελματικού αντικειμένου τους, με την ιδιοσυγκρασία τους και την αρτιότητα του χαρακτήρα τους...