f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.616
- Πόντοι
- 4.060
Πεταμένα λεφτά panos .έχει πέσει πολύ σε υπηρεσίες και έχει ανεβάσει τις τιμεςΠου νσ θυμαμαι.. αν το εχεις στειλε μου να κανω μια τελευταια πολιορκια
Πεταμένα λεφτά panos .έχει πέσει πολύ σε υπηρεσίες και έχει ανεβάσει τις τιμεςΠου νσ θυμαμαι.. αν το εχεις στειλε μου να κανω μια τελευταια πολιορκια
ΕΣΥ είσαι γεροντολαγνοςΠεταμένα λεφτά panos .έχει πέσει πολύ σε υπηρεσίες και έχει ανεβάσει τις τιμες
Όλα τα αλέθειΌτι κάτσει αδερφέ..Ο καλός ο μύλος....
Την έχεις πάρει και το λες?Πεταμένα λεφτά panos .έχει πέσει πολύ σε υπηρεσίες και έχει ανεβάσει τις τιμες
ΠάνταΑς στηρίξουν την κούκλα οι ενθουσιώδεις επισκέπτες της στην τρέχουσα ψηφοφορία για την καλύτερη συνοδό του 2024.
Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2024 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2024 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 15/12/2024 Για διευκόλυνση λόγο αρκετών συμμετοχών, δίπλα στα ονόματα μερικών κοριτσιών σε παρένθεση αναγράφεται το nickname που έχουν στο προφίλ τους καλή...www.bourdela.com
Και είναι και λαμπάδα μινιον βεβαιαεγραψα σχετικα προσφατα κριτικη για την ιολη , ειναι πολυ γλυκο και ευγενικο κοριτσι -(παυλα) γυναικα , και λεω κοριτσι γιατι αν και φανταζομαι σιγουρα ειναι πανω απο 30 , μικροδειχνει
εχω κανει 2 ραντεβου μαζι της και σκεφτομαι και 3ο , σε καθε ραντεβου ξεκλειδωνα κατι απο τον ευγενικο κ ντροπαλο της χαρακτηρα.
ισχυει αγαπητε σαλονικιε , και πιστευω πως απο κοντα ειναι καλυτερη απο τις φωτοΚαι είναι και λαμπάδα μινιον βεβαια
Για ποια μιλάς;
Και το 《 όχι 》 δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της. Είναι γλυκύτητα κοπέλα.Και είναι και λαμπάδα μινιον βεβαια
Το έσβησα το σχόλιο γιατί στην βιασύνη μου, νόμιζα ότι μπήκα στο νήμα της ψηφοφορίαςΓια την Ιόλη, ντε. Όποιος θέλει ας δει το νήμα του δημοψηφίσματος για την καλύτερη συνοδό, να την στηρίξει.
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αλλά μετά από πολλά ραντεβού που έχω κάνει μαζί της, νομίζω ότι επικοινωνώ μαζί της. Με επιφύλαξη αλλά αυτό πιστεύω.Το έσβησα το σχόλιο γιατί στην βιασύνη μου, νόμιζα ότι μπήκα στο νήμα της ψηφοφορίας
Είναι σταθερού χαρακτήρα από ότι βλέπεις στην αρχή δεν αλλάζει εύκολαΔεν είμαι και πολύ σίγουρος αλλά μετά από πολλά ραντεβού που έχω κάνει μαζί της, νομίζω ότι επικοινωνώ μαζί της. Με επιφύλαξη αλλά αυτό πιστεύω.
Σύμφωνοι αλλά η αβεβαιότητα μου έχει να κάνει με το ότι σε αυτές τις αυστηρώς επαγγελματικές σχέσεις, δεν είναι εύκολο να διακρίνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που χαρακτηρίζει ακριβώς αυτού του είδους τις σχέσεις. άλλωστε το επικυρίαρχο είναι το χρήμα...Είναι σταθερού χαρακτήρα από ότι βλέπεις στην αρχή δεν αλλάζει εύκολα
Δεν κρίνουμε για να μην κριθούμεΣύμφωνοι αλλά η αβεβαιότητα μου έχει να κάνει με το ότι σε αυτές τις αυστηρώς επαγγελματικές σχέσεις, δεν είναι εύκολο να διακρίνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που χαρακτηρίζει ακριβώς αυτού του είδους τις σχέσεις. άλλωστε το επικυρίαρχο είναι το χρήμα...
Μάλλον δεν κατάλαβες. Εγώ για τον εαυτό μου μιλάω. Που είδες ότι κρίνω;Δεν κρίνουμε για να μην κριθούμε