caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 74
- Πόντοι
- 16
ασε μας ρε φιλε κατι σκατομιλφαρες και περνουν 60 και 80 την ωρα
40 το διωρο λεει
θα στην φερουμε να σε πληρωσει κιολας
Καλώς τον μάνατζερ.
ασε μας ρε φιλε κατι σκατομιλφαρες και περνουν 60 και 80 την ωρα
40 το διωρο λεει
θα στην φερουμε να σε πληρωσει κιολας
Ρε φιλε που αλλου θα το γραψεις για να το εμπεδωσουμε ? Γραψε την ρημαδα την κριτικη σου εδω να ησυχασουμε quote author=koryfasaios notid=157059 link=topic=239351.msg7272743#msg7272743 date=1480445173]Συναντηση προ μηνος με την εν λογω κορασιδα στο Lacoba.μικροκαμωμενο κοριτσακι της διπλανης πορτας,με στηθος 1,5.σωματακι σφιχτο χωρις κυτταριτιδες κτλ.Καθαρη.δεν λεει οχι σε τιποτα σεξ σε ολες τις στασεις πιπα πολυ καλη με γλυψιμο απο την πλευρα της....παντου και με αριστοτεχνικη γλυφοκωλαδα στο προγραμμα.δεν χορταινε να γλυφει...το πιτσιρικι.μετατο τελος του πρωτου γυρου και αφου καναμε ντουζακι ακολουθησε χαλαρωτικο μασαζακι απο μερους της ιδιαιτερα καυλωτικο.ο δευτερος γυρος δεν αργησε να ερθει...σεξ σε ολες τις στασεις δεν διαμαρτυρεται για τιποτα ενω με μεγαλη ευχαριστηση δεχεται cim...κωλο δεν ζητησα...νομιζω οτι απλοχερα τον προσφερει. 120 € για μιαμιση ωρα-δεν κοιτα καθολου το ρολοι-σιγουρα δεν ειναι λιγα ωστοσο επειδη η συμμετοχη της ειναι εξαιρετικη και νομιζεις οτι γαμας την φοιτητρια του διπλανου διαμερισματος...θα την ξανατιμησω πολυ συντομα.Καλα γαμησια σε όλους!
συμπερασματικα μια απο τις εμπειριες που εχω κατι καλο να θυμαμαι....ΙΟλη τα ξαναλεμε
εμενα το μαιλ δειχνει delivery failedΣτείλαμε email και ακοοομα περιμένουμε απάντηση.
εμενα το μαιλ δειχνει delivery failed
Δεύτερη συνάντηση με την Ιόλη σήμερα Πολύ καλύτερη από την πρώτη συνάντηση... Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί
στα ποσα την εχεις ρε παπα αυτη? στα 300? για μενα κανε κατι καλο!Να σου πω... με την σειρά τις έχεις πάρει μία-μία????
Ποια ημέρα της εβδομάδας δεν γαμάς????
Καλή η Ιόλη και ντροπαλή... την είχα δει ακριβώς ένα χρόνο πριν.
Την περιμέναμε και στο πάρτυ αλλά δεν μας ήρθε.... ίσως την επόμενη φορά.
στα ποσα την εχεις ρε παπα αυτη? στα 300? για μενα κανε κατι καλο!
Μέρα της εβδομάδας που να μη γαμήσω; Δεν γίνεται αυτό, θα τυφλωθώ. . Με κατάλαβες πάντως... ¨Εχω μια σειρά και εναλλακτικές για καθεμιά. Μη μείνουμε και με το πουλί στο χέρι... Η Ιόλη πολύ δυνατό.... Αν διαβάσεις την κριτική θα κατάλάβεις τι τράβηξα σήμερα...Να σου πω... με την σειρά τις έχεις πάρει μία-μία????
Ποια ημέρα της εβδομάδας δεν γαμάς????
Καλή η Ιόλη και ντροπαλή... την είχα δει ακριβώς ένα χρόνο πριν.
Την περιμέναμε και στο πάρτυ αλλά δεν μας ήρθε.... ίσως την επόμενη φορά.
Μέρα της εβδομάδας που να μη γαμήσω; Δεν γίνεται αυτό, θα τυφλωθώ. . Με κατάλαβες πάντως... ¨Εχω μια σειρά και εναλλακτικές για καθεμιά. Μη μείνουμε και με το πουλί στο χέρι... Η Ιόλη πολύ δυνατό.... Αν διαβάσεις την κριτική θα κατάλάβεις τι τράβηξα σήμερα...
Για να δουλέψει το μυαλό θέλει και μάλιστα υψηλής ποιότητας και ανεβασμένων στροφών. Δες το σαν καύσιμο ένα πράγμα.
Για να δουλέψει το μυαλό θέλει και μάλιστα υψηλής ποιότητας και ανεβασμένων στροφών. Δες το σαν καύσιμο ένα πράγμα.
το ίδιο είχε κανει και σε μενα!!της έστειλα mail και που απαντησε λεγοντας που το βρηκα??
της απαντησα "εδω" σε αυτο το νημα και μετα ουδεν
Σου εγινε Στανταρακι Nap.. αυτα ειναι τα ωραια!Σήμερα μου άνοιξε η όρεξη για κωλαράκι και σκέφτηκα την Ιόλη και δεν το μετάνιωσα Η κωλάρα της αντέχει πολύ ξέσκισμα και το γουστάρει... Δεν ανεβάζω κριτική γιατί έχω ήδη 2 για την Ιόλη. Καλό βόλι σε όλους
Φίλε τα βρίσκουμε με την κοπέλα, σήμερα μας άκουσε όλος ο όροφος...Σου εγινε Στανταρακι Nap.. αυτα ειναι τα ωραια!
Αμα περνας καλα φιλε πως λεει και η Παροιμια Η νυφη , Ο γαμπρος καπως ετσι.
Γεια σου Ναπολεωνακο απεχτε φιλε !!