petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.624
- Πόντοι
- 41.813
Συναγωνιστές έχουμε καμία ενημέρωση για την κοπέλα? Τελικά το e-mail της είναι σε ισχύ?
ισχυει το mail αλλα οι απαντησεις μπορει να αργησουν
Συναγωνιστές έχουμε καμία ενημέρωση για την κοπέλα? Τελικά το e-mail της είναι σε ισχύ?
Γραφτε διθυράμβους και θα το παει 150. Φρονιμα ρεεεεεεεσε email δεν απανταει παιδες εχω στειλει σε 3 μηνες πανω απο 10 φορες, ισως παιζει με κυκλο. ενημερωνω για να μην ταλαιπωρηστε τσαμπα.
επισης απο τη τελευταια κριτικη που ανεβηκε μαλλον εχει κανει αυξησεις στα 120 / 1h και χωρις λοκο
Εχει τρεις μερες κοψιμο !Την εχετε ξεσκισει και δεν μπορει αναλ μου ειπε οταν την πηρα να κανονισουμε
ναι, εχει κανει ανατιμήσεις όπως μου είχε πει, ειναι 120+50 λοκο.σε email δεν απανταει παιδες εχω στειλει σε 3 μηνες πανω απο 10 φορες, ισως παιζει με κυκλο. ενημερωνω για να μην ταλαιπωρηστε τσαμπα.
επισης απο τη τελευταια κριτικη που ανεβηκε μαλλον εχει κανει αυξησεις στα 120 / 1h και χωρις λοκο
Τελευταια φορα που την πηρα μου ειπε εχει θεμα με το πρωκτικο!ναι, εχει κανει ανατιμήσεις όπως μου είχε πει, ειναι 120+50 λοκο.
Η Ιόλη παιδιά δουλεύει ακόμα γιατί έχω στείλει email για το τηλέφωνό της και δεν απαντάει.
150 ειναι με αναλ...κανονικα δουλευει.
εχει μπει και προσφατη κριτικη.
η τιμη στην κριτικη μου φαινεται καπως ομως. 120 ηξερα οτι ηταν,οχι 150 η ωρα.
150 ειναι με αναλ...
φιλε εμενα μου ζητησε 120 και τοσα της εδωσα για κομπλε προγραμμα και με αναλ μεσα.
τα εχω γραψει και στην κριτικη μου.
αρα μαλλον θα ανεβασε τιμη. αυτο προκυπτει
Νταξει τα εχουμε πει...οι ωραιοι πληρωνουν λιγοτερα...φιλε εμενα μου ζητησε 120 και τοσα της εδωσα για κομπλε προγραμμα και με αναλ μεσα.
τα εχω γραψει και στην κριτικη μου.
αρα μαλλον θα ανεβασε τιμη. αυτο προκυπτει
Νταξει τα εχουμε πει...οι ωραιοι πληρωνουν λιγοτερα...