Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Κανονίστε τώρα να γίνετε και κολλητάρια να δω πoιο thread θα ανοίγουμε  με αγωνία για να διαβάσουμε.. :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και εγώ όποτε θέλετε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλε alpha καλησπέρα.Οι απαντήσεις που ζητάς βρίσκονται εδώ..

Ευχαριστώ φίλε KALIS,

"Σε έχω διαβάσει" την ίδια μέρα που έγραψες. Απλά βρήκα τη δήλωη/συνέντευξη του Λεωνίδα Βασιλικόπουλου, την οποία είχα αναφέρει χωρίς να παραθέσω. "Σβήνω" χρέος πέστο.

Δεν νομίζω ότι η δήλωση μπαίνει σε λεπτομέρειες της εμπλοκής.

Δεν διαφωνώ με τα thinktanks, απλά παραθέτω (για μένα τουλάχιστον) αποδείξεις της ανεπάρκειας κάποιου ακατονόμαστου.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ωπα..μισο θα σου πω κατι και μην το παρεξηγησεις..εισαι μαλακας και θα σου πω το γιατι...οταν σου ειχα πει ας βλεπω τα θυμαρακια εγω αναποδα αρκει να ξερω πως πινεις το φραπεδακι σου και οχι τουρκικο καφε δεν το ειπα ειρωνικα για σενα εσυ το πηρες στραβα και αρχισες..μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα δεν στην ειπα ουτε για τις διαφορετικες αποψεις που εχεις ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει...στην ειπα γιατι ειρωνευτικες και κατα προσωπικη μου αποψη με προσβαλες εκει αρχισα να πουλαω μαγκιες οιπως λες..τωρα παλι αν δεν καταλαωες τι εννοουσα ευχαριστως να στο εξηγησω..αν εισαι και βαζελος αντε σε συγχωρω.....

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
κατι περιεργο εγινε αρχισαμε να συμφωνουμε....:)
ελπιζω να καταλαβες αυτο που ειπα παραπανω

Επισκέπτης
εγω παντρευομαι!!

Τότε ένας λόγος παραπάνω warhol. Να κάνουμε ένα μπάτσελορ πάρτυ που θα αφήσει εποχή! Και θα σου φέρω και αντάρτικα να παίξουμε στα μεγάφωνα, για να σκάσουν οι οχτροί μας, όπως επίσης και κάτι καλές φοιτητριούλες που ξέρω. Αλλά επειδή οι εν λόγω κυρίες ήταν και στην κατάληψη, θα απαγορεύεται δια ροπάλου να τις αγγίξει ο str81977!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
οκ τελος η παραξηγηση μεσα για το παρτυ...χεχεχεχε
αμα εχει καλες γυναικες Ηrys  βαλε οτι μουσικη θες..και φερε και κανενα τουρκο να γαμ....(μην ξεχνιομαστε κιολας :)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.141
Πόντοι
17.085
Αααα, πολλή συναίνεση βλέπω και δε μ' αρέσει
Να κάνουμε ένα μπάτσελορ πάρτυ που θα αφήσει εποχή! Και θα σου φέρω και αντάρτικα να παίξουμε στα μεγάφωνα

Να φέρετε και Βουλγάρες... θα τα ξέρουν τα τραγούδια σίγουρα.  ;)

Επισκέπτης
οκ τελος η παραξηγηση μεσα για το παρτυ...χεχεχεχε
αμα εχει καλες γυναικες Ηrys  βαλε οτι μουσικη θες..και φερε και κανενα τουρκο να γαμ....(μην ξεχνιομαστε κιολας :)

Μην το ρίξουμε και στη λανθάνουσα ομοφυλοφιλία! Θα προτιμούσα καμμιά καλή Τουρκάλα (και πίστεψέ με, όχι για λόγους "πατριωτικούς"), αλλά άντε βρέστηνε!

Επισκέπτης
Αααα, πολλή συναίνεση βλέπω και δε μ' αρέσει
Να φέρετε και Βουλγάρες... θα τα ξέρουν τα τραγούδια σίγουρα.  ;)

Μπα, χάλασαν οι Βουλγάρες, απο μουσική τουλάχιστον. Tώρα ξέρουν μόνο κάτι τραγούδια της κατηγορίας God Save America!

Επισκέπτης
εμενα φερτε μου την αντριανα και τις αλλες κρατηστε τις για εσας!!!!!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom