Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
....ωχχχ καταλαβα...πηγα μετα απο πολυ καιρο με τους δυο κολλητους μου το σαββατο που μας περασε...ειχαμε 3 χρονια να παμε και μολις βγηκαμε εξω ειπαμε κομμενο μαλακες μια φορα στο τοσο καλα ειναι....αμα το ξεκινησουμε εδω...αντιο λεφτα :)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
......δε παμε  να παρουμε την Πολη  λεω εγω πιο φθηνα θα μας ερθει......

Επισκέπτης
και στην κουβα ειναι ακομα πιο φθηνα!!!! :dancing: :dancing:!!!!

Επισκέπτης
ʼστο αυτό warhol, γιατί όταν θα μας αφήσει χρόνους ο Φιντέλ, βλέπω τις τιμές να παίρνουν την ανηφόρα! 

Επισκέπτης
μετα τον φιντελ,δευτερος στην ιεραρχια ειναι ο αδελφος του και ειναι πιο σκληρος απο τον ιδιο!!αρα ατυχησε και παλι ο μπους!!ετσι βεντουζα! :dancing:

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Βλεπω οτι η προηγουμενη νυχτα οδηγησε σε ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ των φιλων pidikoula και hrys!!!!

Γαμω την ατυχια μου εβλεπα C.L....

Eλπιζω μονο να μην καταληξουμε στο γνωστο :
''της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελαει!!''

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως γουστάρω να κανονίσουμε εκδρομούλα στην Κούβα το καλοκαιράκι.
Και ανάμεσα από τις πουτάνες και τα cuba libre μπορούμε να συζητήσουμε και τις ιδεολογικές μας διαφορές!!!
Θα είναι το λεγόμενο "πλαίσιο" του διαλόγου!!!
:cheesy:

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, είναι ίδιον αυτών των "υπερπατριωτών" που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους να είναι τραγικά ανορθόγραφοι η απλώς εμένα μου φαίνεται;

ΡΕ μαγκα για βρεσ μου ενα ορθογραφικο λαθως?Μηπως εννοεις το τελικο ς?Κριμα χανεις την ουσια!Κ κατι για να μαθαινεις,εμεις οι πατριωτες ειμαστε αριστοι εισ τον χειρισμο της ελληνικης γλωσσης,εν αντιθεση των αμερικανοτραφων ηγετων!

Επισκέπτης
ΡΕ μαγκα για βρεσ μου ενα ορθογραφικο λαθως?Μηπως εννοεις το τελικο ς?Κριμα χανεις την ουσια!Κ κατι για να μαθαινεις,εμεις οι πατριωτες ειμαστε αριστοι εισ τον χειρισμο της ελληνικης γλωσσης,εν αντιθεση των αμερικανοτραφων ηγετων!

Για ποιους αμερικανοτραφείς ηγέτες μου μιλάς αγαπητέ; Για τους τωρινούς η γι' αυτούς που (ελέω του δόγματος Τρούμαν) κέρδισαν το '49 τον εμφύλιο;

Όσο για την ορθογραφία σου (και το συντακτικό σου), να ομιλήσω, αλλά τι να είπω; (όπως αναρωτήθηκε και ο υποψήφιος Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Γιώργος Πάντζας στην ταινία "Η Σωφερίνα")

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Έτσι μπράβο γιατί είχαμε αρχίσει να κολλάμε απο τα σιρόπια :grin:

poulios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Για τους ανιστοριτους  μια επισημανση εμφυλιος δεν υπηρξε ποτε αλλα αντρτοπολεμος,διοτι οι γνησιοι ομολογουμενος αγωνιστες των βουνων ειχαν αγνοια δια τα κινητρα του αγωνος.Δε σας κατηγορω που δεν γνωριζετε αλλα που δεν ψαχνετε!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φαρμακονήσι
Κυριακή του Πάσχα 27/04/1997
Περιληπτικά
Αναδύεται τουρκικό υποβρύχιο εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, πλησιάζοντας την βραχονησίδα συνεχώς. Ο επικεφαλής του 521 ΤΠΝ αδυνατεί να επικοινωνήσει με τα ανωτέρω κλιμάκια και αποφασίζει (μπράβο του) να ενεργήσει σύμφωνα με τις πάγιες διαταγές.
Ανοιγει πυρ με στοιχείο πολυβόλου fn mag  από τα 800 μέτρα. 200 φυσίγγια περίπου.
Το υποβρύχιο συνεχίζει την πορεία του.
Διατάζει βολή αντιαρματικού strim 89.Δυο βλήματα εκτοξεύονται. Το υποβρύχιο καταδύεται ταχέως. Από άλλη θέση πλησίεστερα στο υποβρύχιο -πλεον- βάλλεται από άλλο στοιχείο πολυβόλου. ʼλλα 200 φυσίγγια.
Από την ʼγκυρα καμμία διαμαρτυρία ποτέ...
Το περιστατικό ήταν γνωστό στους κύκλους των Ειδικών Δυνάμεων από τότε
Δημοσιοποιήθηκε τελευταία στο βιβλίο του Σάββα Βλάσση
"Ίμια 1996-2006, Αποκαλύψεις" εκδόσεις Δούρειος Ίππος και ουδέποτε διαψευθηκε.
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι στρατιώτες και ιδιαίτερα ο επικεφαλής ήταν και μάλλον είναι ακόμη κάτι φασίστες ελληναράδες, υπερπατριώτες, πολεμοκάπηλοι του κερατά που προσπάθησαν να χαλάσουν τις σχέσεις μας με την φίλη και γείτονα χώρα...
Το υποβρύχιο ήταν το Yildiray S350 και καθηλώθηκε καιρό για επισκευές στον πύργο. O κυβερνήτης του όπως έγινε γνωστό αργότερα καθαιρέθηκε.

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι στρατιώτες και ιδιαίτερα ο επικεφαλής ήταν και μάλλον είναι ακόμη κάτι φασίστες ελληναράδες, υπερπατριώτες, πολεμοκάπηλοι του κερατά που προσπάθησαν να χαλάσουν τις σχέσεις μας με την φίλη και γείτονα χώρα...

...και σίγουρα ανορθόγραφοι!

Για να μην κάνουμε λόγω για την άσκοπη σπατάλη πυρομαχικών τα οποία αγοράστηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού.

Ενώ στα Ίμια, αν είχαν στείλει μερικά παλικάρια να "συζητήσουν" ήσυχα με τους "δημοσιογράφους" στα σκοτεινα, δεν θα είχαμε θέμα προς συζήτηση τώρα...

Επισκέπτης
Ενώ στα Ίμια, αν είχαν στείλει μερικά παλικάρια να "συζητήσουν" ήσυχα με τους "δημοσιογράφους" στα σκοτεινα, δεν θα είχαμε θέμα προς συζήτηση τώρα...

Στα σκοτεινά, με τον τρόπο που "καθαρίζουν" και οι μαφιόζοι, αν κατάλαβα καλά δηλαδή!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
486
Πόντοι
36
Θα ήταν η ΙΔΑΝΙΚΗ λύση. Και μετά: "Ποιός Θανάσης?"

Επισκέπτης
Θα ήταν η ΙΔΑΝΙΚΗ λύση. Και μετά: "Ποιός Θανάσης?"

ʼρα, δεν πολυκαιγόμαστε κιόλας να "διατρανώσουμε" το δίκιο μας στα περατα της οικουμένης, όπως έγινε με το Μακεδονικό και τα συλλαλητήρια με τους παπάδες!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
486
Πόντοι
36
Παπάδες είναι κάτι εκτός του σχεδιασμού μου, όπως και ο "ελληναραδισμός". Στη λογική  όμως του neighbourhood bully που έχουν οι Τούρκοι και εφ' οσον οι "μπάτσοι" είναι μιλημένοι , οι λύσεις είναι:

1. Κάθεσαι και σε πηδάει
2.Ζητάς συγγνώμη γιατί σε πείραξε (Σημίτης)
3.Τον καταγγέλεις στους μιλημένους "μπάτσους" και κατηγορούν εσένα.
4.Τον γαμείς όταν δε βλέπει κανένας
5.Συζητάς (Hrys)

Εγώ, φίλε μου, προτιμώ το 4.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom